Jackpotkveld på Sørlandet


Winmecredit og kusk Frode Hamre er en av dagens største favoritter. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
Winmecredit og kusk Frode Hamre er en av dagens største favoritter. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

Jackpot med 536 635 ekstra! Banker som det lyser av! Sjokk i finalen som er bedre enn rad! Vi skal forsyne oss av "jackpotdeigen" på søndag!

Sportspills søndagsmeny:

Oddstips 1: Strømsgodset hater denne banen
Langskudd: Wenger jakter fortsatt sin revansje
Tippekupongen: Rosenborg fosser videre

Fantasy: Vinn VIP-tur til England med Nettavisens fantasy
Pelé-drakt: Vinn signert trøye av legenden!
Nabolaget-quiz: Vinn 4000 kroner i reisegavekort her

V4/V5Klampenborg: Derbysøndag med utfordrende V4/V5-spill
V64 Åmål: Westergaard med tunge favoritter
V5 Harstad:
Vrien V5-omgang i Nord

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Stor opptur fra Östersund 31. juli - Ca Kr.121 000 innspilt!

* Det ble servert knallsterke tips fra Östersund denne kvelden, og vårt store V64-forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 satt som det skulle. De som fulgte det kunne hente ut flotte Kr.13 246,-

* 31,41-oddseren Red Carpet (V64-2) tok en imponerende seier fra dødens i monteløpet, og den sjokket de fleste spillerne denne fredagen. Vi hadde dog tro på supersjokket, og på vår rank stod den faktisk først!

* På Eksperten satt ÅTTE av våre V64-forslag. De het Lerums V64-fredag, og siste V64info Sverige. Innleveringsprisen på lagene var fra Kr.1000 (5x200 / 4x250 / 10x100) - Kr.2000 (4x500). Hvert av disse lagene betalte ut fra Kr.12 976, og oppover. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende søndag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Klampenborg (V4 + V5) Derbysøndag med flotte/åpne løp!

Kl.15.10 - Åmål (V64)

Kl.15.40 - Harstad (V5)

Kl.18.00 - Sørlandet (V65 + V5) Jackpot i V65-spillet med  ekstra!

På Sørlandet denne søndagen så er det jackpot i V65-spillet med hele 536 635 ekstra i sekserpotten! Vi prøver å felle et par av dagens virkelig tunge favoritter, men 7 Winmecredit (V65-1) kan vi ikke gå i mot. Hesten ser nesten bedre ut enn noen gang, og for oss er dette en banker.

Sjekk ut følgende objekter:

V65-1 : 7 Winmecredit – Har kommet skikkelig bra i gang etter pausen, og den var også knallgod på tirsdag. Fikk da et overraskende svar, og det ble en tøff første 500m. Gikk så ned i rygg leder, før Frode trakk i høyretommen mot oppløpet. Avgjorde da sikkert, og vi hadde 10,2 s 500m. Hesten ser smellfin ut for tiden, og det vil overraske oss mye om den ikke innfrir her. DETTE ER DAGENS BANKER!

V65-2 : 1 Bacchus ØK – Var heroisk til seier sist, men det løpet kan nok også ha kostet litt mer enn det smakte. Dog vinner den selvfølgelig feilfritt, men med tanke på at disse ØK-hestene har det med å feile når man minst aner det, ja, så er det verdi i å spekulere litt på søndag. Innersporet kan dessuten også være en aldri så liten felle om ikke Øksnevad prikker starten. VI SPEKULERER LITT I MOT Bacchus ØK på søndag.

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet

V65-3 : 5 Magda Haze – Fikk et perfekt oppbyggende løp sist, og den gikk med full spenst over mål. Inntrykket var bra, og dette er en hest med STOR fart i kroppen sin. Den blåseren i kroppen skal uansett bare ha gjort godt, og den er fort ytterligere forbedret til denne starten. Er kjapp ut bak bilen, og på Åby nest sist så løste den bra uten at Bjørn Goop laddet. Burde komme seg tidlig foran her, og da er fort dette løpet kjørt. Stor sjanse, og en motivert favoritt.

V65-4 : 1 Valmy – Var tett i halsen sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Nå har den fått hentet seg litt inn, og den kommer heldigvis ut i en frisk utgave søndag. Er den klart beste hesten i feltet, og blir den bare ikke fast så snakker vi normalt sett om en vinner. Vår klare favoritt i et ellers åpent løp hvor omtrent alle kan vinne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Argr G. – Har fått to løp i kroppen etter en lengre pause, og dette er en hest som er bedre enn raden. Riktignok så trekker den seg nest sist, men da gikk det veldig fort, og det ble for brutalt etter pausen. Nå sist så viser 22/1000m etter galopp, og noe mer enn det kan man ikke forlange. Var utrolig fin å skue i hendene på Øystein Tjomsland når han kjørte den på Jarlsberg 31.05.2014, og da ble det en overlegen seier på 22,1 etter at den la inn 20,5 s 500m. Takler den sporet så er den meget aktuell, og den skal passes!

Jackpot i V65 på Sørlandet i kveld! Kr.536 635 ekstra i V65-potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre bonger fra Sørlandet

V65-6 : 5 Trø Kato – Er bedre enn raden, og skulle Natalie Repstad prikke starten her, ja, da kan den kanskje komme seg foran. Skulle det skje, ja, da har den fakta en MEGET FIN sjanse til å skrelle! Nå sist feilet den i angrep, og den gikk glipp av en tid litt under 27. Gangen før så gikk den pigg i mål etter sene luker, og den så bra ut. Er helt riktig ute når det gjelder motstand, den har en offensiv kusk, og her kan det være dags. OBS!