*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Jackpotlunsj på Solvalla

Mattias Djuse kjører vår jackpotbanker på Solvalla fredag.

Herlig jackpotomgang med 1.042.487 ekstra i potten! Banker går ned en klasse! Storskrell som er klart bedre enn rad! Vi gleder oss stort til fredagens omgang!

27.11.15 14:16

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg:
Høitomt har spillernes tillit
V5/V4 Øvrevoll:
Lorden innfrir på Øvrevolls sesongavslutning
Oddstips 1:
Hull vinner over opprykksrivalen
Oddstips 2: Nedturen fortsetter for Zucca
Langskudd 1:
Real Betis tukter Levante
Langskudd 2:
Lyon går fra tap til tap

TV-kampene: Dette er helgens oversikt

Supertreff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
TRE V75-systemer suste inn på Bjerke, under den fantastiske V75-omgangen, hvor vi altså spilte i felles pott med svenskene!

Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-. Vi gratulerer så mye til dem som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff på Klosterskogen 26. november!
Det ble en riktig så fin dag for dem som tok rygg på V65-systemet vårt til Klosterskogen torsdag. Det satt nemlig som støpt, og betalte ut Kr.33 304,-. Innleveringsprisen var Kr.4 000,-.(Fire andeler a 1000).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En NY strålende fredag venter på Solvalla, og ekstra spennende blir det denne fredagen med tanke på at det ligger hele 1.042.487 ekstra i sekserpotten! Sist fredag ble det fullklaff for to av våre V4-bonger (Fire andeler a Kr.300), og begge disse betalte ut flotte Kr.34 822,-.

Når det gjelder dagens V65-omgang så inneholder ikke akkurat den flust med bankerkandidater. Dessuten er et par av løpene svært åpne, og det kan igjen være duket for flotte kroner! 5 Emil Tuffing (V65-4) er vår banker for dagen, og mot helt riktig motstand så går vi all in!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Piggy Bank (4,9%) – Claes Sjöström sørget sist fredag for at det ble jackpot gjennom å vinne med en 46-oddser samt en 77-oddser. På fredag tror vi han kan sjokke igjen, og her skal man virkelig se opp for en hest som er betydelig bedre enn raden. Piggybank gikk nemlig helpigg i mål sist etter hinder på veien. Nest sist takter den sterkt om etter svært sene luker. Tredje sist går den 12,5 s 1000m, og den fullfører sterkt. Skulle det løse seg på fredag, ja, da har denne form til å skrelle. PASSES!

V65-2 : 3 Frida Francaise (13,8%) – Er en veldig bra hest for klassen, og den skal duge godt mot denne mildt sagt overkommelige gjengen. Debuterte i ny regi nå sist, og den gikk pigg i mål etter sene luker. Banen var meget krevende, og tiden må sees i lys av det. Startsiden her blir viktig, og skulle vårt store drag komme seg foran favoritten her, ja, da er fort dette løpet kjørt. MÅ BARE PRØVES!

V65-3 : 6 Rambo Rivner (15,2%) – Vant enkelt fra tet nest sist, og da la den inn 12 s 800m på et bra sett. Kom sist ut etter pause, og den holdt godkjent fra tet da. Med det løpet under vesten kan den ventes forbedret til fredagens oppgave, og fra et perfekt spor så kan det bli tet igjen. I et vidåpent 3-årsløp så plasserer vi denne frekkisen knepent først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 5 Emil Tuffing (33,4%) – Går ned en klasse denne fredagen, og det er nå den skal spilles! Etter en liten pause nå sist så fullfører den godkjent i et løp som meget gode Fossens Bonus vant. Nest sist er den meget bra i nederlaget mot blant annet Only One Winner i finalen på Solvalla. Tredje sist så er den hakk i hel på en såpass god hest som Ajlexes Cubano, og da viser klokken 11,5 s 1000. På fredag blir det full bøtt fra start, og da burde den fakta bli sluppet til tet. Har uansett en solid mulighet mot denne gjengen, og vi anbefaler et bankerspill! PS. Rapportene på den før dette løpet er oppløftende, og det blir racerbalanse!

V65-5 : 11 Fudge Ås (15,6%) – Har fått seg noen løp i kroppen etter pause, og dette er en traver i en veldig bra form. Nå sist ble den kun speedet ned kort før mål, men da skal man vite at klokken viste 12,9 s 1000m. Treningsrapportene på den før dette løpet er positive, og den duger godt i grunnlaget. Blir det bare litt tempo på forestillingen så skal Fudge Ås være et bra spill, og vi roper et varsko!

V65-6 : 1 Pumpkin (6,8%) – Vidåpen finale, og her kan det smelle. Vår ide er ikke noen hest man ligger spesielt merke til, men den er nyttig, og den har dessuten stigende form. Avgjorde veldig enkelt sist etter en sisterunde i 15-fart, og den kom til mål med krefter igjen. Har nå fått to løp i kroppen etter en lengre pause, den er kjapp ut, og den står spennende til. Fra rygg leder, og luker så kan denne overraske igjen.

Det er DOBBEL-SYVERPOTT i Drammen lørdag! Rolf Lerum er din veileder mot millionene! Under kan du kjøpe deg inn på bongene:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag