Jakobsson med en herlig V65-banker


Magnus Jakobsson kjører vår V65-banker.
Magnus Jakobsson kjører vår V65-banker. Foto: hesteguiden.com

Topp banker som er betydelig bedre enn grunnlaget sitt. 30 oddser med form som er bedre enn raden! Vi er klare for en flying start på weekenden!

Sportspills meny fredag:
V65 Biri: Donovan gjør kort prosess
Oddstips 1: Federer på finalejakt
Oddstips 2: Moldes lokale supertalent
Oddstips 3: Gasquet gir Djokovic kamp
Nabolaget: Bli med i sommerquiz

Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Ny herlig luketømming på Øvrevoll! Over 300 000 innspilt 9. juli!

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Spennende fredag i vente, og dette er dagens menyer:

Kl.12.45 - Lindesberg (V65 + V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Axevalla (V64 med jackpot - 985.827 ekstra i potten!)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Lindesberg byr på en lunsj hvor det finnes en rekke godbiter! Dette er virkelig en lunsjomgang som vi gleder oss til, og bankeren som vi går for, ja, den tror vi leker hjem seieren! 1 Prince Above (V64-6) har nemlig imponert oss, og vi går all in!

Vi skal til lukene med følgende objekter:

V65-1 : 6 Trixarn – Er en helt enorm frontrunner, og den er ikke lett å knekke ned om den kommer seg foran. Nest sist avviste den en såpass god hest som Bar Plombier, og den imponerte nok en gang fra tet da. Distansen takler den, og den har flere seier også over mellomdistanse. Kommer til å lede lenge, og den MÅ tas på alvor i slike omgivelser. OBS!

V65-2 : 11 Bobo – Var et stort løfte i fjor, og den tok tre strake seire da. I år har den ikke kommet skikkelig i gang, men etter å ha sett den på Solvalla sist så tyder en god del på at storformen er rett rundt hjørnet. Leverer en BRA sisterunde, og da skal man huske på at Jorma Kontio kun kjørte på sikkerhet. Kommer her ut i billigere omgivelser, og sjansene for at den jogger rundt denne gjengen skal være store. SPILLES!

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 14 Moa Star – Småskummelt løp hvor det kan smelle. Ideen vår er bra for klassen, og motstandsmessig har den her et billig løp foran seg. Er dessuten MILEVIS bedre enn raden, og den har vinnerform i kroppen sin. Rutinerte Kaj Widell kjører, og det er fakta et pluss i forhold til han som har kjørt den tidligere. Er verdt et forsøk i slike omgivelser, og vi roper et stort varsko!

V65-4 : 6 Tarragona Ås – Er mye forbedret, og det kan fort dreie seg om tidlig tet og slutt. Nest sist så blir den sittende fast i det lengste, og den så VELDIG BRA UT for dagen. Vi lanserte den derfor sist som en mulig godbit. Da var hesten knallbra etter en steintøff 08-åpning. Slipper forhåpentligvis en like tøff åpning nå, og da har den en flott sjanse til å legge på til to strake. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Occasione Font – Spennende løp hvor det finnes en rekke seierskandidater. Vi prøver oss med et supersjokk her, og håper på stor fart underveis! Da kommer nemlig Occasione Font inn i leken med sin giftige speed, og da kan skrellen være et faktum. Er betydelig bedre enn raden, og nå sist ble den sittende bom fast med rubbet igjen. Ny kusk opp er interessant, og med flyt så kan det gå. OBS!

V65-6 : 1 Prince Above – Er for oss dagens soleklare banker. Dette er nemlig en traver som vi virkelig liker, og grunnlaget som den har på konto er latterlig lavt i forhold til kapasitet. Nå sist bare jogger den inn til en helenkel seier fra dødens, og den gikk med toppede ører over mål. Nest sist så gjør den en svett sisterunde, men blir da speedet ned på streken av en som bare smøg med. Vi hadde 12,9 s 1000m på Prince Above… Viste i løpet nest sist at den er lynrask ut den rette veien i volten. Alt tyder på at Magnus Jakobsson leder dette løpet rundt om, og vi går ALL IN!

DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten! Vi jakter V75-millionene fra Harstad!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag