*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kai Johansen har jackpotbankeren

Pave Loma og Kai Johansen blir klare favoritter i V65-1 på Leangen mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Leangen byr på 475 217 kr ekstra i sekserpotten i kveldens V65 og spillemessig er det en vidunderlig omgang vi har i vente.

23.11.15 12:54

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V4 Färjestad:
Ukestart med herlig lunsj
Oddstips 1: Aalborg i superform
Oddstips 2: Cabaye viser vei

En ny flott trav- og galoppuke står for tur og denne uken er det også V75 både lørdag og søndag. På Drammen førstkommende lørdag er det dobbel sjuerpott å spille om, mens det søndag er det ekstra V75 fra Ørebro.

Storklaff for tre V75-systemer på Bjerke 21. november!
Under den fantastiske V75-jackpotomgangen på Bjerke hvor det ble omsatt for over 108 millioner så ble det fullklaff for TRE av våre V75-systemer! Le

Systemene Lerums eksklusive (fire andeler a kr 3000) samt Lerum storpottsystemet (fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut kr 161 039, mens de to andre betalte ut kr 151 595. Kommende lørdag er det Rolf Lerum som er tipsansvarlig for den store dobbel sjuerpott-omgangen i Drammen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men allerede mandag er det duket for stor jackpotomgang i V65-spillet på Leangen. Favorittene innfridde etter tur på Biri fredag og dermed ble det ingen utbetaling for fem rette og det venter 475 217 kr ekstra i sekserpotten. Omgangen er alt annet enn lettløst og det kan ligget meget fine kroner i luften.

Banker direkte i V65-1
Spesielt bankervalget er utfordrende i kveld, og uten banker i V65-spillet er det som kjent vanskelig å komme i land. Til slutt endte jeg opp med å lansere 10 Pave Loma som banker i V65-1. Hoppa har vært strålende mer eller mindre i hele år, og selv om hun ble trøtt i Umeå sist, kan det både forklares med ekstremt vanskelige baneforhold og et Ulf Eriksson kjørte for hardt for tidlig i det løpet.

Langt tillegg, men likevel best?
Skal hente 80 meter på oppkomlingen 1 Eldmina i kveld, og i tillegg står det noen brukbare hopper 60 meter foran. Men feltet er lite og kusk Kai Johansen har en første og en andreplass med henne do to gangene han har kusket Pave Loma i år. Det at det er 2140/2220 meter er nok en fordel Pave Loma kontra konkurrentene. Vi må ha en banker og det er store jackpotkroner å spille om. Jeg spiller 10 Pave Loma i V65-1 som min jackpotbanker.

Ustabil, men den frekke varianten
Jeg var lenge inne på å lansere 5 Mojo's Ripasso som min V65-banker i kveld i V65-5. Tredje sist blåste hesten til tet for Per Einar Sørmo og til tross for langdistanse 2600 meter, så vant hesten sprettlett fra tet. 10 Handsome Gent satt i lederryggen underveis, fikk perfekt luke ut mot oppløpet, men var ikke i nærheten av å kunne utfordre mot mål. Mojo's Ripasso var så god i det seiersløpet, at jeg lanserte hesten også i det påfølgende V75-løpet på Leangen. Men da ble alt feil og kusk Atle Eggan kjørte seg også litt bort den dagen.

I kveld er det spor fem bak bilen og skjøtter Mojo's Ripasso seg så tar han teten her. Kusk Per Einar Sørmo har kun kjørt hesten en gang og det var i seiersløpet tredje sist. Fra tet må dette være en flott vinnersjanse, og jeg bankerspiller 5 Mojo's Ripasso i DD-spillet, samt på noen andelslag på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tre er trolig nok
I V65-3 der det ved første øyekast kan se veldig uoversiktlig ut med 15 kaldblodshester i lavt grunnlag, står jeg på tre hester på V65-forslagene her på Nettavisen. 4 Gikling Jerven, 14 Gjerde Lilja, og 9 Sima Håkon. Disse tre har vist at de duger og vant alle sin siste start. Svært spennende må det være med Thomas Mjøen opp som kusk på 14 Gjerde Lilja som også har vist flotte takter i en lokalkjøring utover seiersløpet i debuten for tre uker siden.

Underspilt seiersmaskin
12 Longcat Hanover og Jomar Blekkan blir den klart største favoritten i kveld i V65-4/V5-1, etter sitt sterke seiersløp sist mandag. Men nå er spor fire bak startbilen byttet ut med spor tolv og forholdsvis enkle hester som Thai Freedom og Laraki Brodde, byttet ut med 9 Chanto Photo og 3 L'orage.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det betyr mye tøffere betingelser for 12 Longcat Hanover og mitt førstevalg i dette løpet, må bli 9 Chanto Photo. Kunne ikke hente 20 meter på en meget opplagt Bandit B.R. i sitt siste løp, men gjorde uansett en sterk prestasjon. I seiersløpet tredje sist het motstanden blant annet Seaborn Simona. Deweysdefeatstruman og Flibustier og det er med respekt å melde vesentlige enklere imot i kveld. Chanto Photo blir veldig mye mindre krysset enn 12 Longcat Hanover i kveld i V65-4 og det kan da ikke være riktig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag