*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kai styrer frekk V65-banker

Smashing Lind og Kai Johansen vinner V75-5 på Leangen for drøye to uker siden. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Kai Johansen og tøffe Smashing Lind tar opp kampen med gutta i V65-4 på Leangen i kveld. Nettavisen banker frekt i en strålende V65-omgang.

24.08.15 20:15

Sportspills meny mandag:
V64 Mantorp: Peter er ikke slagen
V4 Romme: Olav på seierstokt
Oddstips 1: Bare seier er godt nok i opprykkskampen
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt

Etter en herlig trav- og galopphelg, ønsker Sportspills travredaksjon velkommen til en ny trav-og galoppuke, der nye høydepunkter står for tur. Allerede tirsdag er det ekstra V75 fra Sverige, når Jägersro byr på Derbykvalifiseringer. Onsdag skal bonuspotten på kr 730 000 fordeles med alle på sju rette under Bjerkes V76-omgang, og lørdag byr Sørlandets travpark på V75 her hjemme.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag er det V4-trav fra Romme, det er V64 fra Mantorp og her hjemme byr Leangen på 11 løp og både V65, V5 og V4.

Og det er nettopp Leangen det skal handle om i denne artikkelen. Det er altså hele 11 løp som skal avvikles i kveld, og her er tidsskjemaet.
V65 - (løp 2-7) - innl.frist kl 18.50
V5 - (løp 5-9 - innl.frist kl 19.58
DD - (løp 6-7) - innl.frist kl 20.20
V4 - (løp 8-11) - innl.frist kl 21.00

Det er med andre ord en lang kveld i vente i Trondheim, og spillemessig ser det som alltid svært interessant ut. Bankerkandidatene er ikke mange, og derfor blir det en sjansebanker i kveld, godt understøttet av dyktige Kai Johansen.

Vi skal til V65-4/V5-1 og snakker om 8 Smashing Lind som imponerte så voldsomt som V75-vinner i sin siste start. Måtte da trave utenpå ledende favoritten Diana B.R., men knakk denne og vant egentlig veldig lett. Nest sist tapte den knalltøffe hoppa kun for Mr Nelson (hesten som hadde slått både Restless Cash og Ridolini Park på Bjerke 12. august uten galopp 100 meter fra mål).

Åttendespor bak bilen i kveld for Smashing Lind og møter formsterke 6 Wizard blant annet som også vant V75-løp på Leangen 8. august, men da fikk alt sydd opp i lederryggen underveis. Magefølelsen sier at Smashing Lind er best av disse to og Kai Johansen leverer alltid varene på Leangen. Jeg tar valget og bankerspiller 8 Smashing Lind i V65-4 på Leangen i kveld.

Garderes i V5
I V5-spillet velger jeg dog å gardere Smashing Lind, da jeg føler seiersmaskinen Tania N.L. er en enda sikrere vinner i V5-5/V4-2. Treårshoppa har med unntak av debutløpet for Jomar Blekkan fjerde sist, gjort alt i regi Jomar Blekkan og står med tre strake seire.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vant helenkelt også sist mandag, og møter stort sett samme motstanden igjen i kveld og står dessuten bedre til enn hun gjorde sist mandag. 5 Tania N.L. bankerspilles i både V5 og V4-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ikke så lett å bli klok på Simona
Familien Robertsen har en fantastisk fin hest i 11 Seaborn Simona som allerede har tjent over 1,1 million kroner. Fjerde sist gjorde hoppa et kanonløp da hun slo Sanity fra dødens, men etterpå det har hoppa prestert litt mer på det jevne. Blir stor favoritt i V65-1 i kveld og møter billigere motstand enn det hun har gjort på slutten. Men det er likevel verd å stille et ørlite spørsmålstegn ved formen, og en hest som 5 Crusioux har sett helt rå ut på slutten. All den tid Seaborn Simona står kjelkete til spormessig, velger jeg å gardere henne i kveld, det finnes flere formsterke hester på farten i V65-1.

Er det endelig dags i kveld?
Jeg har varslet for 7 Be A Mixt Chili B. ved flere anledninger i år, men etter 16 starter i 2015 har hoppa fortsatt ikke vunnet løp i år. Sist synes jeg hoppa gjorde et toppløp til tredje mot bra hester (Tania N.L. vant løpet), og i kveld kan det være dags for årets første. Møter klart billigere motstand enn sist og er i kvikk i vei. Blir likevel svært lite spilt, og må være et spennende objekt i V65-2 i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag