*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kihlström fikser lunsjfest på Solvalla

Örjan Kihlström er aktuell på Solvalla fredag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bankeren kan være noe for årgangsløpene! En fantastisk ide feller favoritten? Vi jakter lunsjfest på Solvalla fredag!

31.03.17 19:54

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke: Vidunderlig V75-lørdag på Bjerke
V65 Jarlsberg:
Borg'n i hetluften på Jarlsberg
V64 Kalmar:
Kanoner i V64-duell
Oddstips 1: Hertha Berlin er som natt og dag
Oddstips 2: Espanyol gir ikke opp Europa
Oddstips 3: Nordsjælland fortsetter seiersmarsjen
Tabelltips Eliteserien: Slik tror vi det ender
Tabelltips Molde: Solskjær var tvunget til å renske opp
VikingLotto: Alenevinner ble mangemillionær

En herlig weekend venter, og her er det MYE å glede seg til. Solvalla står som vanlig for fredagslunsjen, og V65-omgangen starter kl.12.45. Om kvelden blir det V65 på Jarlsberg kl.18.50, før fredagen avsluttes med en gnistrende fin V64-omgang fra Kalmar. Her starter man som vanlig opp kl.19.25.

Lørdag venter en helt fantastisk V75-omgang på Bjerke, og det ligger hele 13 millioner å venter på en alenevinner! Løpene på Bjerke starter kl.15.00. Søndag er det igjen duket for Grand Slam V75, og løpene går på Färjestad. Her er man i gang kl.15.50.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Solvalla innleder som vanlig weekenden, og det er en LEKKER V65-omgang vi har foran oss. Det er duket for flere spennende årsdebuter av talentfulle hester, og dette gleder vi oss til. Bankeren dukker opp i V65-1, og vi kan ikke spekulere mot supertalentet Ioana Hanover.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 9 Ioana Hanover – Gjorde det ordentlig bra i vinter, og den radet opp. Har stor fart i kroppen sin, den har bra innstilling, og den er under en rivende utvikling. Dette kan faktisk være noe for de litt større hoppeløpene i årgangen senere i 2017, og vi kan ikke spekulere mot den i innledningen. Perfekt smygspor, Kihlström, og bra rapporter = ALL IN!

V65-2 : 4 Staro Glory Days – Må bare prøves her. Nest sist spurter den storstilet nedover oppløpet, og den kommer til mål som ubrukt. Nå sist fikk den veldig sene luker, takter voldsomt om, og gikk helpigg i mål. Er MILEVIS bedre enn raden, motstanden skremmer ikke, og med den minste flyt duger den! SKAL MED PÅ ALT!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Test Drive – Er en fryktelig bra hest, og den fikk altså vinne sitt siste løp før det ble en treningspause. Nå er det duket for årsdebut, den har trent fint i vinter, og det skal bli spennende å se den igjen. Plutselig rykker Melander skoene bak igjen, og da er denne som best. Settes knepent først i et ganske jevnt løp.

V65-4 : 10 Barbara L. Hanover – Debuterte med et meget godt rykte i fjor, og det ble seier direkte. Når den vant på 13,7/2140ma fjerde sist, gjorde den fakta det enkelt. Nå er det duket for årsdebut, den møter en klart overkommelig gjeng, og det kan bli seier på direkten i år også. Settes først på ranken, selv om formen til Stall Liljendahl ikke er som best.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 5 Upstream – Vinner dette om den er som best etter pause. Har blitt kastrert i dette oppholdet, og den har sett fin ut før årsdebuten. Har tidligere vært noe man ikke kan stole på, og den står derfor ikke alene på vår bong. 9 Västerbo Home Run – Kan være noe for de som leter et mulig sjokk. Det er ingen stjerne, men den har varslet form de siste gangene, og den spurtet fint i kulissene nå sist. Står litt spennende til her, og den er tidlig på vår bong.

V65-6 : 11 Vidivici CC – Er en ordentlig bra hest i grunnlaget, og den var meget fin i både varming + løp sist. Vant veldig sikkert på 12,6, og vi likte den svært godt. Skal normalt være ytterligere forbedret til denne starten, og distansen er intet minus. Må ha en meget fin sjanse, og vi iler til med tipsnikken!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag