Kihlström fikser opptur på Solvalla


Örjan Kihlström, her bak Maharajah, kjører vår banker på Solvalla fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Örjan Kihlström, her bak Maharajah, kjører vår banker på Solvalla fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med fremtiden foran seg! Stjernesmell som er bedre enn hva folk tror! Frekkis som bomber alt!? Vi ser frem til en herlig dag på Solvalla!

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen lørdag:
Seiersmaskin bankerspilles
V65 Biri:
Høitomt har V65-bankeren
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne
Oddstips 1:
Ipswich burde ha vært favoritt
Oddstips 2: Kan aldri avskrive Juventus

TV-kampene/streaming: Her er helgens oversikt

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Under den gedigne jackpotomgangen på Leangen 29. november klinket Kurt Leirvåg til med nye supertips til sin store favorittbane! Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt som det skulle, og det betalte ut fine Kr.9 058,-. På Eksperten gikk 15-andelslag under tråden Leirvågs V65superjackpot med en innl.pris mellom 1000-2000 inn.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info bonger sørget for ny V75-suksess i Drammen 28. november!
På Bjerke 21. november suste TRE V75-SYSTEMER INN! Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-.

Under V75-omgangen i Drammen 28. november så anbefalte vi et bankerspill på Brenne Rødi (V75-3), og på de faste bongene på Nettavisen kom vi ikke i mål. Det gjorde vi dog på veldig mange av SISTE INFO BONGENE fra undertegnede, og her ble det fullklaff for totalt 27-bonger! Bongene kostet fra Kr.1 000 (4x250/5x200/10x100) til Kr.2 000 (4x500/10x200/6x330). Bongene betalte ut fra Kr.7 687 til Kr.8 922,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En ny strålende fredag venter på Solvalla! Vi har jobbet frem flere frekke objekter, og bankeren burde være noe for de litt større løpene i 2016! 8 Takeaway (V65-6) er nemlig en ordentlig fin hest med kapasitet langt utover det grunnlaget som den har på konto nå. ALL IN!

Få med deg følgende:

V65-1 : 9 Emil Tuffing (16,2%) – Hadde vi tro på sist, men da ble det galopp når Djuse tok opp hesten sin etter ca 200m. Taper en del, og den fikk kun et lett jobb bak feltet etter galoppen. Har tidligere vunnet flere løp med sko på, og den balansen skal den takle bra. Motstanden skremmer dessuten ikke, og sjansene for at den bare blåser denne gjengen tilslutt burde være fin. MÅ SPILLES!

V65-2 : 2 Fourteenosix (19,5%) – Har blitt strøket inn til et innerspor her, og det er sjansebetont, men løser det seg, ja, da har den en TOPP MULIGHET! Dette er en ordentlig fin hoppe som gikk helt strålende etter pause sist. Må helt ut i pølsekiosken i den siste svingen, men avslutter likevel knallsterkt, og vi likte den skarpt! Vi hadde 13,3 s 800m, og da var det krefter igjen. Adielsson opp er et klart pluss, og selv om sporet er sjansebetont så må den bare prøves. SKAL MED PÅ ALT!

V65-3 : 10 Marion Xante (5,0%) – Småskummelt løp hvor det kan smelle. Draget vårt kan opptre noe variabelt, men er den som sist så gjør den seg ikke bort her. Ble da sittende bom fast i mål med krefter igjen, og da skal man huske på at den ble GROVT hindret på siste bortre. I disse løpene pleier det å bli tempo, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. PRØVES SOM ET SJOKK!

V65-4 : 4 One More Rebel (6,1%) – Har fått to løp i kroppen etter en gaffelbåndskade, og her er det form pågang. Den har levert to klart bra innsatser etter dette avbrekket, og med en ytterligere formforbedring til denne starten så blir vi fakta skuffet om den ikke dukker opp på foto her. Er slett ikke så verst i fra start når den blir laddet med, og skulle den kanskje komme seg foran, ja, da skal noen og enhver få kjørt seg. OBS!

V65-5 : 10 Pirate Broline (1,6%) – Vi prøver oss med et skikkelig langskudd, men vi gjør det på en hest som slett ikke er verst. Gikk fullt godkjent i kulissene nå sist etter galopp, og den var da ute på en krevende bane. Har bra fart i kroppen sin, og skulle det bare klaffe fra baksporet så er den absolutt ikke borte her. Kan sjokkere i det som er et ganske jevnt løp.

V65-6 : 8 Takeaway (51,9%) – Har støtt på klart bedre hester enn dette tidligere, og for oss er dette stortalentet dagens klare banker. Kenneth Haugstad uttaler på stallens vegne at denne bare vinner… Nå sist vant den enkelt fra dødens, mens den leverte en knallsterk sisterunde i 13-fart nest sist. Er kjapp ut på volte, og vi er klart inne på at Örjan Kihlström løser dette på en perfekt måte. Kan fort være en type hest som kan ha noe å gjøre i de virkelig store løpene neste år, og vi må bare tro hardt. BANKER!

Leirvåg serverte nok en gang meget solide tips til Leangen sist! På lørdag jakter han millionene på banen han elsker! Du tar vel rygg?