Kihlström har bankeren på Solvalla


Örjan Kihlström kjører vår frekke banker på Solvalla fredag.
Örjan Kihlström kjører vår frekke banker på Solvalla fredag. (Hesteguiden.com)

Frekk V65-banker! Supersjokk som så helt lysende ut sist! Nytt sjokk som kan det meste på en god dag! Vi byr på krutt fra Solvalla!

Sportspillsmeny fredag:

Biri: Trippel med Steinseth

Singleforslag 1: Vålerenga har et Aalesund-problem
Singleforslag 2
: Nicki Bille er i mer trøbbel

Tippemagasinet: Se en splitter ny episode!

Sterke V5-tips ble servert på Jägersro 25. august

Nettavisen sitt mellomste V5-forslag med en innleveringspris på Kr.384 suste inn, og betalte ut fine Kr.4 322,-. Godbiter som Västerbo Eclair (3-valg – 13,3%) + Conlight Ås (2-valg – 17,6%) stod begge først på vår rank, og topp info ble gitt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En strålende helg venter:

Helgen er endelig over oss, og det er ingen tvil om hvor høydepunktet skjer. Sørlandet inviterer nemlig til en av årets aller beste V75-omganger, og man blir ikke akkurat mindre sugen når det ligger hele 13 millioner og venter på en alenevinner!

Glem heller ikke at om kvelden denne lørdagen så er det JACKPOT i V65-spillet fra Bodø. Vi har gjennom hele 2015 jobbet hardt med løpene i Nord, og vi kommer også her med fyldige tips. Tipsene til Bodø blir lagt ut lørdag morgen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Interessant fredag venter! Vi gir deg tips til følgende baner:

Kl.12.45 - Solvalla (V65+V4)

Kl.18.50 - Biri (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bergsåker (V64)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Bergen torsdag 27. august så serverte vi et par meget sterke tipsenere i det som skulle vise seg å bli en svært vrien V65-omgang. Doremi (4-valg/13,7%) senket dagens nest tyngste favoritt, men vi hadde altså solid tro på outsideren, og satt den først. 12 Stensvik Maja (4-valg/7,3%) skrellet, men den var bedre enn raden, og vi heiste den til topps!

Når det gjelder V65-omgangen på Solvalla så er den meget spennende. Vi går for en frekk banker i omgangen, og på våre bonger står 2 Binserta D'Eam (V65-3) alene...

Sjekk ellers ut følgende objekter:

V65-1 : 10 Thaiger Exclusive (16%) – Er en hest vi liker, og vi synes den har fått magert betalt med tanke på hvor kapabel som den er. Nå sist etter pause så avslutter den fint i 12-fart, og den så veldig bra ut for dagen. Hadde nok uansett godt av den blåseren i kroppen, og den kan ventes ytterligere forbedret til fredagens oppgave. Motstanden skremmer ikke, og den burde ha en flott mulighet! SPILLES!

V65-2 : 2 Bring Me Staro (33%) – Er en ordentlig bra montehest, og den var skikkelig tapper i nederlaget nå sist. I monte på Solvalla tredje sist havner den også utvendig leder, men presser seg da til tet på siste bortre (Første 1000m: 12,5!). Holder sikkert unna, og er veldig god. Står spormessig perfekt til, og selv om den er litt tøft ute i grunnlaget så duger den. VÅRT FØRSTEVALG!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V65-3 : 2 Binserta D’Eam (29%) – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har gjort to fine løp. Sist viser den 13,8/1000m etter en dårlig start, og den kommer bra tilbake. Fungerte dog ikke optimalt i aksjonen, men hesten var uansett bra. Roger Walmann velger muligens å rykke skoene på den for første gang fredag, og det tror vi kan gi et ordentlig KICK. Er kjapp ut, og fra tet blir den umulig lett å fange. Vi tar en sjanse denne fredagen, og banker frekt!

V65-4 : 11 Don’t Look Down (5%) – Denne kan sjokke, og den skal ikke undervurderes. Er riktignok noe variabel, men på sitt beste, ja, da er den ordentlig god. Nå sist ble den sittende bom fast med krefter igjen, og da var den på linje med blant annet King Sir Kir over mål. Vi likte den skarpt, og av oss fikk den to pluss i kanten. Har kapasitet til å legge dette feltet på rygg, og når en slik hest ikke blir spilt så må ihvertfall vi varsle! DETTE SUPERSJOKKET SKAL MED PÅ ALT!

Strålende V75-omgang på lørdag! En av årets aller beste!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger, og bli med i kampen om millionene!

V65-5 : 1 Tarpon (15%) – Gjorde en strålende debut. Var da alt annet enn heldig på startsiden, og den ble grovt hindret. Kom råsterkt tilbake, og viser en herlig skalle med å knipe seieren oppunder mål. Vi hadde 14,6/2000m på klokken, og det var altså hesten sitt første løp i karrieren… Er ordentlig grunnkapabel, og sporet ble perfekt. Skulle Torbjørn Jansson greie å forsvare sitt innerspor med Tarpon så må dette dreie seg om en bra sjanse. Vår ide i et veldig fint 3-årsløp.

V65-6 : 9 Kicki The Dancer (3%) – Dette er ingen dårlig hoppe, men den har uansett ikke vært som best i år. Nå sist etter en liten pause så er den positiv, og den ser bra ut i kulissene etter å ha blitt hindret i den siste svingen. På slutten av fjoråret vant den svensk V75, og den er altså bra for klassen. Er spurtsterk, og får den smyge med så er den god nok til å overraske. Prøves som et sjokk i en vidåpen finale!