*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Klosterjackpot med Hamre

Whata Buz og Frode Hamre er Nettavisens V65-banker på Klosterskogen torsdag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Drøye 400 000 kroner ekstra i sekserpotten på Klosterskogen torsdag kveld. Nettavisen setter jackpotkronene på Frode Hamre.

16.04.15 10:05

Sportspills meny torsdag:
V4 Kalmar: Nye lunsjgodbiter fra Lerum
LunsjV5 Bjerke: Spillemessig perle av en lunsj
V5 Øvrevoll: I kveld braker det løs i Bærum
Oddstips 1: I kveld får Fiorentina kjørt seg
Oddstips 2: Sevilla sørger for enda mer spansk suksess
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Vi har en meget spennende trav- og galopphelg foran oss. Lørdag er blant annet Support Justice på farten når Bjerke byr på V75 og Norsk Rikstoto på dobbel sjuerpott. Lørdag kveld er det i tillegg en meget spennende jackpotomgang i V65-spillet fra Färjestad.

Men allerede torsdag er det jackpot når Klosterskogen byr på drøye 400 000 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ble favorittparade på Forus tirsdag kveld og ingen utbetaling for fem rette. Torsdagen ellers byr på V4 fra Kalmar og lunsj-V5 fra Bjerke. Til kvelden er det ikke svensk V64, da Øvrevoll galoppbane har sin sesongåpning i kveld og der er det V5-spill som gjelder.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Banker på direkten
På Klosterskogen går vi på bankeren allerede i V65-1. Frode Hamre kunne gitt oss en strålende V76 på Bjerke dersom han hadde vunnet med 9 Choco Sun i V76-7, en hest som vi hadde bankerspilt på et titalls andelslag på Eksperten. Choco Sun gjorde et bra løp, men fra bakspor på sprint er det ikke lett å vinne travløp nå om dagen.

Seiersvåpenet til Hamre i V65-1 i kveld er 3 Whata Buz. Hesten gjorde et strålende løp på Klosterskogen langfredag. Fra sjuendespor bak bilen ble Whata Buz hengende i tredjespor de første 500 metrene, for Frode bakker seg ned innvendig bakerst. Likevel hadde Whata Buz en polett igjen til slutt og spurtet friskt til fjerde. I kveld er motstanden klart billigere og svært mye tyder på tidlig tet. Da skal dette være en meget bra vinnersjanse og vi bankerspiller allerede i V65-1.

Her må vi spekulere
I V65-3 blir svært urutinerte 6 Særpe Jenta blytungt betrodd selv om fireårshoppa kun har startet en gang. Da gjorde til gjengjeld Særpe Jenta et flott inntrykk og vant helenkelt, og så stabil og fin ut. Men all-inn på en så urutinert hest, er ikke vår favorittmelodi og det finnes flere spennende motbud og på de større V65-forslagene betaler vi for åtte hester.

Tengsareid utfordrer
Kampen om kuskechampionatet 2015 er ventet å stå mellom Eirik Høitomt og Tom Erik Solberg. Per 15. april står Høitomt med 56 seire og Solberg med 53 seire. Litt ubemerket har Åsbjørn Tengsareid kommet seg helt opp i ryggen på disse to, og etter seieren med Yankee Va Bene onsdag er han oppe i 51 årsseire, og altså kun fem seire bak Høitomt.

I kveld kusker blant annet Tengsareid 7 Turbo Marie i V65-4/V5-1 og i et løp det ikke er lett å finne ut av, skal Romtveit-hoppa vurderes meget tidlig. Turbo Marie er i form og i motsetning til flere av konkurrentene i dette løpet, så tåler hun å gjøre litt selv.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Leder hele veien?
I V65-6/V5-3/DD-2 er det mye som kan tale for at 1 Gjøndin leder fra start til mål. Hesten var strålende vinner fra tet tredje sist på Jarlsberg og slo gode hester da. Minst like bra som toer fra tet på Bjerke i starten etter, men måtte gi tapt for den meget gode fireåringen Steinfaks i de siste stegene. Sist ble det galopp fra 20 meter tillegg, men plunder underveis, men hesten kom flott tilbake til sjette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gjøndin er variabel og har ikke de lengste formtoppene, men skjøtter han seg i kveld, bør han ha en meget flott vinnersjanse i V65-6/DD-2/V5-3. Vi garderer hesten i V65, men både i V5 og DD bankerspiller vi.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.