Gå til sidens hovedinnhold

Knallspennende V65-omgang med frekk banker

Vi elsker disse kjøringene på isen i Sverige, og vi gjør det ofte skarpt der! På fredag jakter vi med en småfrekk banker som var enorm på samme tid i fjor...

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Klosterskogen: Du kan bli mangemillionær i V75 på lørdag
V65 Jarlsberg: Fabian ordner helgecash på Jarlsberg
V64 Bollnäs: V64-bankeren er kraftig pågang i ny regi
Tippetips: Nesten seks millioner i bonuspotten
Oddstips 1: Stuani steller i stand trøbbel for Levante
Oddstips 2: 4,15 i odds på at fredagsmarerittet tar slutt for Leganes
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenSkellefteå byr på en svært spennende V65-omgang på isen fredag, og dette er en omgang vi gleder oss MYE til. Dagens beste banker dukker opp i V65-5, og her står 9 Roger America alene på V65-bongene. Vant fire strake løp på isen i fjor, og sist varslet den form på isen... Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 6 Kleppe Manden – Så ekstremt forbedret ut i langt tøffere omgivelser enn dette sist. Ble da sittende bom fast tilslutt, og vi gav den et stort pluss i kanten. Skal bli spennende å følge om den ser like bra ut igjen, og den er verdt et forsøk som lite spilt. 1 Norrlands Scott – Blir hardt betrodd, og den kan naturligvis lede et løp som dette fra start til mål. Har vært meget god de siste gangene, og den takler isbane fint. Motivert, og tidlig.

V65-2 : 4 U. Bergs Tracy – Er på vei mot en veldig fin form, og den var bunnsolid i nederlaget sist. Møter nå en veldig billig gjeng, den har fått et bra spor bak bilen, og den burde fakta dukke opp på foto i et løp som dette. Settes knepent først i et ellers ikke så altfor lettløst løp.

V65-3 : 7 Attack – Bommet starten med ca 20m sist, gikk så på i tredjespor ca runden igjen, og var enormt bra til seier. Var for eksempel mye bedre enn 5 Järvsötekno… Leverer den noe tilsvarende igjen så skal sjansene være solide. SPILLES! PS. 1 Troll Odin – Har hatt åpent spor bak bilen to ganger i karrieren, og ved begge anledninger har den reist i galopp… Blir hardt betrodd nå, men vær altså OBS på galopprisk på auto.

V65-4 : 10 Magic Allybis – Har radet opp med sterke prestasjoner, og den utviklet seg MYE i fjor. Gikk et ordentlig sterkt løp i V75’en sist, og den fullførte mildt sagt solid. Møter her billigere motstand, den liker isbane, og sjansene for at den runder til seier må være gode. VI TROR HARDT!

V65-5 : 9 Roger America – Er dagens beste banker, og hesten som står alene på våre bonger. Har fått to løp i kroppen etter pause, og den var ordentlig god i nederlaget sist. Vær klar over at denne ELSKER isen, og i fjor tok den fire strake seire fra 7. januar til 28. februar. Det er snakk om en skikkelig god hest dette, den er altså på vei mot storformen, og med en solid kusk opp i «jolla» så kan vi ikke gjøre annet enn å tro hardt.

V65-6 : 12 East Jahunga – Noe av det viktigste man gjør som travspiller er å analysere sine feil, og analysere løp i etterkant. Når analysene var klare fra V75-omgangen på Umåker sist så havnet dette objektet rett i den «røde boken». Den har nå fått to løp i kroppen etter pause, og den gikk et kolossalt sterkt løp etter et par innledende galopper sist. Når den fant travet var den 20-30m bak hester med et grunnlag på opp mot 660 000, den reparerte altså storveis til femte, og vi gav den to pluss i kanten. Er nå MYE billigere ute, den får opp «isekspert» Ove A Lindqvist, og dette må være et spennende spill! MÅ MED PÅ ALT! PS. Her blir 7 Don Draper tungt betrodd etter en lengre pause. Vær OBS på at den kun har en 7-plass som best på isen på tre forsøk…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken