Kolle har bankeren i en vrien omgang


Vi banker Lars Anvar Kolle denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Vi banker Lars Anvar Kolle denne søndagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Spennende omgang! Stjernesmell som får løpet!? Frekt drag i monteløpet! Banker med gunstige betingelser! Vi er klar for en herlig kveld på Sørlandet!

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla:
Ekstra V75 med millionpott

V5 Harstad:
Myr Faksen ordner opptur
Oddstips 1: Siste sjanse for Sandefjord
Oddstips 2: Stabæk må omstille seg
Oddstips 3: Fredrik er med på leken
Oddstips 4: Oppturen fortsetter for Moyes
Tippetips: Viking på defensiven
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

V4-fest på Solvalla 25. september!
Det ble servert sterke tips på Solvalla denne fredagen, men "bonusen" kom ikke i V65-spillet. Det var nemlig V4-spillet vi gjorde rent bord i, og samtlige forslag på Eksperten suste inn. Vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.300 satt som det skulle, og de som leverte det kunne hente ut flotte Kr.5 941,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Slotts Uffa (Odds 47,37) - Var vår vinner på Bjerke 24. september!
En godbit av det helt sjeldne slaget ble servert i lunsjen på Bjerke denne torsdagen. Slotts Uffa innfridde våre forventninger, og det til praktfulle 47,37 i vinnerspillet! Vi serverte våre kunder følgende info:

V5-4 : 1 Slotts Uffa – Her er det åpent. Hesten vi velger å varsle litt for har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og formen er slett ikke verst. Den har nå gått tre klart godkjente løp etter dette avbrekket, og normalt sett skal den bare bli bedre og bedre fremover. Er sikret et optimalt opplegg her, og den fortjener et forsøk til bra odds i lukene. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet inviterer til en meget spennende V65-omgang denne søndagen, og det kan fort bli fine kroner for dem som kommer til lukene! Vi banker 7 Zoot Va Bene i finalen, og kan ellers by på følgende:

V65-1 : 5 Barifant (28,2%) – Et lite, men fint felt innleder denne søndagen på Sørlandet. Ideen vår er best på kapasitet, og den har radet opp med stabilt fine innsatser nå. Gikk dog kun greit sist, men Drammen er nok ikke den beste banen for Barifant. Tåler å bli brukt hele veien, Eirik Høitomt opp, og vi ILER til med førstevalget!

V65-2 : 7 Super Conclusion (8,5%) – Monteløp i V65-spillet er noe vi liker! Her går vi for et frekt drag, og denne hesten skal passes. Gikk riktignok kun på det jevne sist, men den skal bli spennende å se for meget flinke Josefine Eilertsen. Vi tror på tidlig tet, og på Sørlandet i dag blir det en meget kjapp bane. Trenger dermed ikke å bli lett å fange. Glem ikke at den på Klosterskogen 30.07 kun var slått med ett tidel av Forick Hall, og nå er den altså 20m billigere ute. Dette kan gå om den viser seg frem fra sin beste side!

V65-3 : 2 Etna BR (25,4%) – Er en hoppe vi liker, og den har fått elendig betalt de siste gangene. Er rett og slett milevis bedre enn raden, og her har den helt optimale betingelser foran seg. Er kjapp i fra start, og den er moden for å senke rekorden sin med en god del. Motivert favoritt!

V65-4 : 8 Heimly Ina (7,6%) – Vidåpent, og garderinger må til. Ideen vår gir vi oss ikke på, og snart så må vel det løsne for denne fartsfylte damen!? Nå sist gikk den bra etter galopp, og viser den slike takter påny, ja, da duger den svært godt i slike billige omgivelser. Prøves som et frekt drag, men garder løpet!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Mjølner Oda (1,7%) – Normalt sett et straffespark for 1 Solør Svarten, men den viser dessverre uærlige tendenser nå, og bare kaster seg over i galopp når det blir alvor. Her vil nok uansett Geir Gudmestad igjen dra unna, men bak han så vil Kjetil Roe sitte med Mjølner Oda. Kommer til å få dette aldeles sydd opp, og på kapasitet så er Mjølner Oda god nok i massevis til å utfordre mot mål om Solør Svarten igjen skulle begynne å vri på seg! Rapportene på Mjølner Oda er fine før dette løpet, og Kjetil Roe forventer en bra innsats. OBS!

V65-6 : 7 Zoot Va Bene (55,9%) – Det var ikke noe lett å finne en klink banker denne søndagen, men vi går for Kolle med en hest som bare skal vinne dette billige løpet. Vi tror nemlig den blir sluppet tidlig til tet her, og da skal dette være kjørt. Innvendig så er det nemlig neppe noen som er interessert i å svare. Leverer den som den skal, ja, da er dette i boks, og for oss er dette dagens beste banker.