Kolle i hetluften


Lars Anvar Kolle vinner her V76-1 på Bjerke onsdag med S.M.K. Spirit
Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com
Lars Anvar Kolle vinner her V76-1 på Bjerke onsdag med S.M.K. Spirit Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Lars Anvar Kolle har skikkelig sving på seiershjulet for tiden. Lørdag kveld kusker han Nettavisens V65-banker på Jarlsberg.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
V75 Leangen:
Seiersmaskin bankerspilles
V5 Leangen:
Amanda må helst ikke vinne
Oddstips 1: Kladdeføre i Roma
Oddstips 2: Nå kommer bortetapet for Leicester
Oddstips 3: Inter jakter serieledelse
Odds skiskyting:
Brødrene Bø er revansjesugne
Oddstips 4:
Deeney er het i Premier League
Tippetips: United begeistrer ingen

TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt
Premier League: Skaderapport

Lørdagens travøyne er naturligvis rettet mot Trondheim og Leangen som er vertskap for ukens V75-løp. Men lørdag kveld rettes fokuset mot Tønsberg og Jarlsberg travbane som byr på en svært så interessant V65-omgang der det kan ligge flotte penger i luften.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen har levert flotte tips den siste tiden og her er et lite utvalg:Stjernetreff i lunsjen på Mantorp mandag!
Rolf Lerums største V4-forslag på Mantorp mandag (innl.pris kr 864,-), satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende 51 393 kroner. På Eksperten ble det treff på seks av våre andelslag. To andelslag i fire andeler a kr 250, to andelslag i fem andeler a kr 200 og to andelslag i fire andeler a kr 300. og de som kjøpte en andel i ett av disse kunne altså kvittere ut mer enn 10 000 kroner hver seg.

Deilig treff på Leangen 29. november!
Det ble også solid klaff på tipsene til søndagens store jackpotomgang i V65-spillet på Leangen. Det mellomstore V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) suste inn med seks rette på Leangen og betalte tilbake kr 9 058. 15 andelslag med lagnavn Leirvågs V65superjackpot (pris per andel kr 100, 200, 250, 300 og 500) traff og betalte hver seg tilbake drøye 9 000 kroner.

Tre systemspill gikk også også inn. To stk fire andeler a kr 1500 – det betalte kr 10 125 tilbake. Et stk fire andeler a kr 1000 – det betalte tilbake kr 9 834.

Systemklaff Klosterskogen
Det ble klaff for mitt V65-systemspill til Klosterskogen sist torsdag. Systemet som var i fire andeler a kr 1000 og hadde en innleveringspris på kr 3 914, betalte ut kr 33 304. Storoutsideren 5 Sanner Sid (sjuendevalg og markert på kun 2 prosent) hadde jeg rangert som fjerdevalg og denne var også med på kun fire hester i V5-spillet.

Bra V75-klaff Drammen
All den tid det var dobbel sjuerpott i Drammen lørdag, så komponerte jeg også et V75-spill på Eksperten. Der bankerspilte jeg 1 Baritron i V75-2. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 og et systemspill med fire andeler a kr 1000, satt klokkerent og betalte hver seg tilbake ca 8 800 kroner.

V5-klaff Bjerke onsdag
Det ble svært labre 573 kroner i utbetaling for sju rette i onsdagens V75, men i V5-spillet ble det pene 4 500 kroner for fem rette. Nettavisens største V5-forslag (innl.pris kr 900) satt klokkerent.

Det er altså Jarlsberg travbane som er vertskap for lørdagskveldens norske travkjøring, og der venter både V65, V5 og DD-spill. Lars Anvar Kolle er en av de desiderte formkuskene her hjemme om dagen og onsdag innfridde han med min alternative banker S.M.K. Spirit i V76-1 på Bjerke og med outsideren Larry S.E. i V5-5. Seieren med Larry S.E. var for øvrig Kolles årsseier nummer 100. Men siden 1. november har Kolle vunnet 21 løp, og det illustrerer godt hvilken flyt han kusker i om dagen.

I kveld er han kusk bak Frode Hamre-trente 2 Special Envoy i V65-1 på Jarlsberg, da Frode selv er opptatt i Trondheim og på Leangen for å kjøre V75-løp. Special Envoy ble faktisk trykt ned til spillefavoritt i V75-7 på Drammen sist lørdag i et løp som Love Voice vant. Special Envoy kom helt feil på det den dagen og var unnskyldt. Nest sist gikk han et voldsomt seiersløp på Jarlsberg og vant på 11.7. Møter et par gode sprintere her i form av 1 Rolin og 3 Oslo Kronos, men begge disse holder usikker form, og 2 Special Envoy skal være best av disse. Formkusk opp i kveld på 2 Special Envoy som blir min V65-banker i en vrien omgang.

Åpent i både V65-2 og V65-3
Verken V65-2 eller V65-3 er lettløste på Jarlsberg i kveld og jeg garderer bredt i begge de løpene. Spesielt V65-3 er vrient, 12 kaldblodshester i lavt grunnlag der ingen skiller seg spesielt ut.

Horpestad har beste hesten?
I V65-4/V5-1 velger jeg å bankerspille 3 Joe Hoo Lee på det minste V65-forslaget. Treåringen til Tom Horpestad har gjort fine løp på slutten og står flott til spormessig her. Men har ikke vunnet løp hittil og Horpestad har en lei tendens til å svikte med mye spilte hester. 6 Tib Tinto er en interessat hest i dette løpet, hesten holder toppform og er kvikk i vei. Se litt opp for denne.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jakter fjerde strake
Seiersmaskinen 10 Lustra Loke jakter sin tiende årsseier i V65-5/V5-3/DD-1 og skal stå som klar favoritt. Jeg bankerspiller hesten i både V5 og DD, men skal ha med meg 1 Wik Vinter på gardering i V65-spillet. Kapasitetshesten kan være i stand til å utfordre Lustra Loke dersom han holder seg på beina.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sportslig godbit i V65-6
Selv om det er ujevn klasse på deltagerne i V65-6/V5-4/DD-2, er det tre riktig fine hester på farten. Simen Bjørbæk Jessens lekre treåring 10 Janske har vunnet to strake seire, begge fra tet. I kveld er det bakspor mot et par gode konkurreter i form av 3 S.J. s Victoria (som galopperte bort en V76-seier i tet på siste bortre i det siste løpet) og 5 Espace Boko (som leverte en kanonopphenting etter startgalopp på Biri i siste starten). De tre hestene skiller seg ganske klart ut i V65-6.