*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kolle i strålende form

 Treårige Fabi Boko blir stor favoritt sammen med Lars Anvar Kolle i V65-3 på Biri fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Lars Anvar Kolle innfridde med vår V76-banker på Bjerke onsdag. I kveld kusker han Nettavisens V65-banker på Biri.

06.11.15 19:26

Sportspills meny fredag:
V75 Jarlsberg lørdag:
Vidunderlig V75-omgang i vente
V5/V4 Øvrevoll: Dickie sørger for ny galoppfest
V64 Romme: Millionjackpot i V64
Oddstips 1:
Moyes lever farlig
Oddstips 2: Aalborg har fått opp farten
Oddslangskudd: Nykommeren blir ikke tatt på alvor
TV-fotball/streaming:
Sjekk helgens oversikt

En vidunderlig travhelg står foran oss med V75 både lørdag og søndag. Lørdag er Jarlsberg travbane vertskap for en fantastisk flott V75-omgang her hjemme, og søndag er det duket for en kanonfin ekstra V75-omgang fra Eskilstuna med E3-finaler som det sportslige høydepunktet. Men også fredag er det nok å ta tak i. Boden er sjelden arrangør av V65-omgangen i Sverige på ettermiddagen og deretter skal Nettavisens galoppeksperter prøve å følge opp sin herlig tipsflyt på Øvrevll når det venter V5 og V4-omgang der litt senere på ettermiddagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Til kvelden er det duket for V65 fra Biri og V64 fra Romme. I denne artikkelen skal det handle om V65-løpene på Biri, der Lars Anvar Kolle atter får tillit som min bankerkusk slik han gjorde med Sunrise Yankee på Bjerke onsdag.

Talentfull treåring
Fredag skal han forhåpentligvis lose treårige 6 Fabi Boko inn til seier i V65-3. Hesten som eies av Jan Erik Andresen (eieren av elitehesten Yarrah Boko og Megaman Neo), kan bli arvtageren til de to nevnte elitehestene og hesten har innledet karrieren på beste vis med to seire. Debuterer bak startbilen fredag, men treåringen har sett stabil og fin ut i de to seiersløpene hittil, så det burde gå bra. Møter stort sett laber motstand og uten galopp, bør dette være en sikker vinner. 6 Fabi Boko blir min V65-banker på Biri fredag i V65-3.

Smågodt i V65-1
V65-1 er tross kun ni startende hopper ikke noe lettløst løp. Vi har varslet for 1 Smågodt flere ganger uten å lykkes, og fredag prøver igjen. I et løp det er det langt mellom stjernene, må en feilfri 1 Smågodt ha vinnersjanse og med kun to hopper fra strek, øker mulighetene for feilfritt løp.

Tet og slutt?
I V65-5/V5-2/DD-1 er det mye som tyder på at Per Oleg Midtfjeld-trente 4 Jacobine Y. spinner til tet. Hoppa debuterte bak startbilen i seiersløpet på Momarken sist og tross åttendespor satt hun tidlig i tet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vant svært så enkelt den dagen og møter ikke veldig mye tøffere selskap her. Sammen med gjestekusk Gunnar Austevoll bankerspiller jeg 4 Jacobine Y. både i DD-spillet og i V5-spillet og på de to minste V65-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Trønder som duger?
Dyktige Øystein Kruse debuterer med den tidligere Leangen-hoppa 8 Synjo Diva i V65-2. Hoppa har levert flere flotte løp på Leangen tidligere i karrieren og tross åttendespor bak bilen, må Synjo Diva vært en klar vinnerkandidat i V65-2, som ikke inneholder noen kanoner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.