Kolle innfrir med storfavoritten


Eigelands Rebecca og Lars Anvar Kolle er Nettavisens V65-banker på Klosterskogen i kveld.
Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Eigelands Rebecca og Lars Anvar Kolle er Nettavisens V65-banker på Klosterskogen i kveld. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Eigelands Rebecca og Lars Anvar Kolle blir store favoritter i V65-5 på Klosterskogen.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V64 Jägersro galopp: Gedigen jackpotomgang med 2 mill ekstra
V4 Romme: Hete objekter til lunsj
V5 Sørlandet:
Lerum jakter ny suksess i sør
Oddstips HUB
: Ingen walkover for Russland i åpningskampen
Oddsdobbel: Lite tyder på at Russland-Saudi Arabia blir målrikt
Oddssingel NM-cup:
TIL får trøbbel uten Åsen
VM-quiz:
Hvor mye kan du om Saudi Arabia?
VM i fotball:
Slik ender VM
Overgangsvinduet:
Sjekk siste nytt
V75 lørdag: Drømmelørdag med doble V75-omganger

Det er en meget hektisk torsdag vi har foran oss både når det gjelder trav og galopp. Romme innleder torsdagen med V4-lunsj fra Sverige, før Sørlandets travpark overtar med lunsj-V5 her hjemme. Til kvelden er det duket for dobbel jackpot på Jägersro galoppbane og formidable 1 969 518 SEK ekstra i sekserpotten og på Klosterskogen venter det en flott V65-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

 I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Klosterskogen. Jeg hadde noen freske bankeralternativ, men etter noen telefoner på morgenkvisten, endte jeg opp med å bankerspille det som nok blir omgangens aller største favoritt.

Taper ikke feilfritt
Det handler om 2 Eigelands Rebecca og Lars Anvar Kolle i V65-5/DD-1. Den Jenny Thygesen-trente hoppa har opptrådt veldig usikkert tidligere i karrieren, men har sett veldig fin og stabil ut på slutten og vunnet begge sine to siste løp. Andrespor volte er et lite usikkerhetsmoment i kveld, men motstandsmessig er det ingenting som skremmer. Holder hoppa seg til trav, skal det være strålende vinnersjanse. Jeg går all-inn på 2 Eigelands Rebecca i kveld og bankerspiller i både V65, DD og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dalen behersket optimist
Det er liten vil om at 6 Bajazzo H.R. er kapasitetsmessig best i V65-1, men sist ble det altså galopp inn i mål i kamp om seieren på nettopp Klosterskogen. Fungerte bare bitvis i travet på Kloster nest sist, men holdt koken bra til fjerde etter en flott sisterunde. Jeg var i kontakt med Dag-Sveinung Dalen i morges og han varslet at det i utgangspunktet skal kjøres på sjanse i kveld (men presiserte at den taktikken kan endres dersom hesten løser veldig bra). Uansett er 6 Bajazzo H.R. en motivert favoritt i V65-1, men jeg velger altså å gardere litt i V65-innledningen.

Kringeland Eriksen har beste hesten i V65-4, men....
Jeg var inne på å lansere 7 Kringeland Enok og Johan Kringeland Eriksen som en helfrekk V65-banker i kveld, og tok derfor telefonen til Eriksen. Han hadde naturligvis god tro på sin hest, men ville kjøre et snilt løp i kveld, da han følte at hesten har fått veldig tøffe løp på slutten. Dermed valgte jeg vekk mine planer om bankerspill på Kringeland Enok, men han er uansett mitt klare objekt i V65-4.

Åpent monteløp i V65-2
7 Among Hastrup er spillefavoritt i V65-2, men trener Herman Tvedt har ikke fått trent hesten optimalt den siste tiden og er betenkt foran kveldens løp. Det er kun ni hester med i dette monteløpet, men lettløst er det ikke og jeg streker for fem og seks hester på de to største V65-forslagene.

Krevende spor for storfavoritten
I V65-3/V5-1 kommer 12 H.C. Blesen til å bli tungt betrodd. Den sjuårige vallaken kom ikke til start før i år og har imponert med tre seire på fem starter. Tolvtespor bak bilen på Klosterskogen er dog aldri en fordel og jeg merker meg at Vidar Hop er optimist med lite spilte 2 Voje Eld. Sammen med formsterke 6 Lex Spika er det klare utfordrere til den store favoritten i V65-3.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høitomt hele veien
Favorittduoen 3 Uncle Wise As og 5 Victor Hastrup blandet sterke prestasjoner med mer moderate prestasjoner, men de har uansett begge en flott oppgave på papiret i V65-6/DD-2. Slik sporene er trukket, skal det være fordel 3 Uncle Wise As og Eirik Høitomt som har bud på teten og derfra skal det være fin vinnersjanse. Men i og med at favorittduoen opptrer variabelt, tar jeg med noen hester til på gardering i V65-finalen.