Kolle innleder superhelgen


Fabi Boko og kusk Lars Anvar Kolle i seiersløpet på Biri 6. november. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Fabi Boko og kusk Lars Anvar Kolle i seiersløpet på Biri 6. november. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Biri travbane får gleden av å holde "vorspielet" til lørdagens superjackpotomgang på Bjerke. Lars Anvar Kolle styrer Nettavisens V65-banker.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
V5/V4 Øvrevoll: Nettavisen jakter ny galoppsuksess
V64 Kalmar: Millionjackpot på Kalmar fredag kveld
Oddstips 1: Middlesbrough fortsetter opprykksjaget
Oddstips 2: Lyons målmaskin har endelig våknet
Tennistips:
Wawrinka er mest motivert

Lørdagens oddstips 1 (kampstart kl 12): Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
TV-kampene: Helgens TV-sendte kamper
Rapport:
Disse PL-stjernene ble skadet i landslagspausen

Det er en enorm jackpotomgang vi har i vente i lørdagens V75-omgang fra Bjerke. Vi spiller sammen med svenskene og det venter gedigne 21 millioner SEK ekstra i sjuerpotten. Omsetningen kommer til å bli skyhøy og både sportslig og spillemessig er det en kanonomgang vi har i vente.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før den tid skal vi gjennom en meget innholdsrik fredag, som innledes V65 fra Solvalla tidlig fredag ettermiddag. Litt senere på ettermiddag er det duket for galopp fra Øvrevoll, der det venter både V5 og V4. Til kvelden er Biri vertskap for V65-løpene her hjemme, mens Kalmar er vertskap for den svenske V64-omgangen.

Jeg lanserte Frode Hamre som bankerkusk med både Digital Star og Denise F. Boko til onsdagens V76-omgang her hjemme, og det ble bom med begge. På Eksperten gikk det dog betydelig bedre. Der ble det treff på to andelslag på Eksperten med lagnavn ”LeirvågV76siste”. Disse andelslagene er merket med at de vil kunne avvike fra spilleforslagene her på Nettavisen og hadde følgelig gardert både 7 Digital Star i V76-2 og 3 Denise F. Boko i V76-6.

Begge andelslagene hadde banker på 6 Alsaker Piril i V76-7 og hadde en innleveringspris på kr 1890. Ett andelslag med seks andeler a kr 332, og ett andelslag med fire andeler a kr 500. Begge andelslagene gikk med en utbetaling på kr 47 252 kroner.

På Biri er det igjen Lars Anvar Kolle og 3 Fabi Boko som får bekle bankerstempelet i V65-4/V5-1, slik samme ekvipasje gjorde på Biri for fjorten dager siden. Gjorde sin tredje start i karrieren da, og seiret for tredje gang og kanskje enda mer overbevisende enn i de to foregående seiersløpene. Motstanden er ikke noe tøffere onsdag, men startsporet er bedre enn sist (hadde sjettespor bak bilen sist) og da er kun galopp som kan frata Fabi Boko seieren. Hesten har imidlertid sett dønn travsikker ut hittil og hesten blir min banker i både V65 og V5-spillet på Biri fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kolle har mer på lager
I V65-5 spiller jeg to hester på samtlige forslag. 6 Avery står med fem strake seire og blir stor favoritt. Men kapasitetshesten 9 Escape Boko er nok klar til å by opp til kamp. Nå vil helt sikkert 6 Avery komme seg tidlig til tet her, men det er som kjent en stopp for det meste her i verden, og spillemessig er selvsagt 9 Escape Boko det klart mest interessante objektet av disse to, og da klinker jeg til med 9 Escape Boko som min banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kai kan få fart på denne trønderhoppa
I V65-1 ser det åpent ut, og nesten alle kan vinne dette kaldblodshoppeløpet. Fra Trøndelag kommer formsterke 6 Krokstad Juvita som har levert en rekke fine løp på Leangen de siste månedene. Normalt er det Arve Sjoner som kusker denne dama, men fredag setter Kai Johansen seg opp. Sjoner er ikke den mest offensive kusken, og denne kan Kai Johansen få ytterligere fart på. Står fint til på strek og er mitt førstevalg i dette løpet.

News-hestene skal tidlig med
V65-6/DD-2/V5-3 er et eliteløp stengt ved 1,3 mill. I dette løpet blir 5 Update favoritt, men jeg vil varsle for de to News-hestene, 2 Beak's News og 3 Pine News. Begge er kraftig på vei opp i form, begge står ypperlig til spormessig og begge er flinke til å holde farten mot mål, det er det ikke spå mange andre i dette løpet som er. Begge er mine klare obshester i dette veldig fine spilleløpet i V65-6/V5-3/DD-2.