*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kolnes jakter full pott på Leangen

Sigbjørn Kolnes opplevde suksess med Emir La Brousse på Biri lørdag. I kveld venter det nye seire på den dyktige travtreneren. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bjerke-trener Sigbjørn Kolnes har med seg fire hester til Leangen i kveld og kan vinne med samtlige.

15.05.17 12:49

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Färjestad: Jackpot med 956 341 SEK ekstra
Lunsj-V5 Bjerke:
Banker fra Kolnes/Gundersen
V4 Halmstad: Vi jakter V4-Cash til lunsj
Oddstips Allsvenskan: Djurgården har funnet flyten
Oddstips hockey-VM: Norge må forsvare for livet

En herlig trav- og galoppuke står foran oss med lørdagens flotte Gulljackpot-omgang i V75-spillet på Jarlsberg som den største attraksjonen både sportslig og spillemessig. Allerede tirsdag er det dog duket for stor jackpotomgang i V76-spillet på Bjerke med hele 1 149 076 kr ekstra i sekserpotten. Tirsdag er det som kjent 16. mai og dermed er Bjerke-stevnet flyttet en dag frem. På nasjonaldagen onsdag 17. mai er det som vanlig duket for storstilt galoppstevne med V65 på Øvrevoll galoppbane.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandagen innledes med såkalt "fransk V5-lunsj" på Bjerke. Det betyr tidlig spillestopp og V5-kupongene må være innlevert senest kl 11.10. Deretter er det duket for tradisjonell V4-lunsj fra Halmstad med spillestopp kl 12.20. Til kvelden skal undertegnede følge opp V65-suksessen fra sist mandag på Leangen, mens Rolf Lerum og Snoken jakter store jackpotkroner i V64-spillet på Färjestad der det venter nesten en million kr ekstra i sekserpotten.

Forrige uke ble en strålende tipsuke for Nettavisen og her er høydepunktene:

V75-fullklaff på Biri 13. mai!
Det ble flott klaff for mine V75-tips på Biri lørdag, og mitt mellomste V75-forslag (innl.pris kr 486) satt som støpt. Utbetalingen på det forslaget ble meget fine 6 092 kr, og min hovedbanker i omgangen 4 Nice Eleven L. i V75-4 som attpåtil ikke var favoritt innfridde meget enkelt.

Lerum fortsatte festen lørdag kveld
Rolf Lerum fulgte opp med strålende V5-tips på Harstad lørdag kveld. Moe Aria (3-valg), og Romleskaft (2-valg) innfridde begge som hans tipsenere. Supersjokket i finalen, Fiia Wizard (5,0%), var med på samtlige bonger. Nettavisens mellomste V5-forslag på (innl.pris kr 432)betalte ut herlige 8 974 kr.

Strålende suksess på Øvrevoll torsdag 11. mai
Det ble full pott for absolutt alle tipsforslag til den store V65-jackpotomgangen på Øvrevoll torsdag. Det aller minste V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 162) satt klokkerent og betalte tilbake meget flotte 4 216 kroner. På Eksperten ble det da naturligvis treff på alle andelslagene som ble solgt og totalt ble det ca 120 000 kroner innspilt på Øvrevoll torsdag.

Lukene ble tømt i lunsjen på Bjerke 8. mai!
Rolf Lerum var på hugget i lunsjen på Bjerke sist mandag, og tipsene var knallsterke. Nettavisens minste V5-forslag (innl.pris kr 240) satt som den skulle, og betalte ut pene 2 213 kr. Her banket vi blant annet 13,50 oddseren Bulldozer.

Herlig fulltreff på Leangen 8. mai
Det var jackpotomgang i V65-spillet på Leangen mandag kveld og det ble bra treff for mine V65-tips. Det ble fullklaff for totalt ÅTTE ANDELSLAG på Eksperten denne mandagen, og samtlige vinnerbonger hadde lagnavn "LeirvågV65JaktLeangen". Banker av stål var Komnes Omer, og i V65-2 stormvarslet jeg for 3 Baloo N. mot en omgangens nest største favoritt, Chef Superb. Tre andelslag med fem andeler a kr 300 (innl.pris kr 1 344 kr) betalte tilbake 10 964 kr, mens fem andelslag med fire andeler a kr 500 (innl.pris kr 1 920 kr) betalte tilbake 11 303 kr. Også i V5-spillet ble det bra treff. V5-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 448 kr betalte tilbake pene 1 844 kr.

På Leangen skal det kjøres ti løp i kveld og det er både V4, V65, V5 og DD på plakatene. V4-spillet har spillestopp kl 18.05, V65-spillet har spillestop kl 18.50, mens V5-spillet har spillestopp kl 19.58. Bjerke-trener Sigbjørn Kolnes har med seg fire stallhester i kveld og alle blir favoritter i sine respektive løp. 9 Valokaja Hindø i V65-1, 5 Al B. Back Zet i V65-2 og 4 Athena A.P. i V65-5 starter innenfor V65-veddemålet, mens 6 Darco blir storfavoritt i V5-4. Samtlige fire skal kuskes av kuskekometen Magnus Teien Gundersen.

Jeg følger Kolnes
Undertegnede fikk fatt på Kolnes mandag morgen og han satt da i hestebilen på vei til Trondheim og Leangen. Han var helt klar på at 9 Valokaja Hindø i V65-1 var den han trodde aller mest på. Great Challenger-sønnen trives utmerket på Leangen og har vunnet to V75-løp der. I sin siste start som var et V75-løp på Klosterskogen i påsken, galopperte hesten fra seg seieren i den siste svingen. Meget gode Face Ribb vant det løpet. I kveld støter seksåringen på hedershesten 8 Valley Ivan som er det klare motbudet. Men tøffingen 9 Valokaja Hindø er trolig best og jeg innleder V65-omgangen med banker på 9 Valokaja Hindø i V65-1.

Overlegen på sitt beste
Når det gjelder 5 Al B. Back Zet i V65-2/V4-4, så er dette en motivert favoritt. Men Kolnes gir ikke grønt lys på denne, selv om hesten var knallgod i seiersløpet på Klosterskogen sist. Al B. Back Zet har helt tiden vekslet gode prestasjoner med mer moderate innsatser og 2640 meter som distansen er i kveld, er heller ikke et megapluss. Jeg tar med noen hester på gardering i V65-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Blekkan er med
Jomar Blekkan må kanskje spille annenfiolin på hjemmebanen i kveld, siden Kolnes har så mange vinnerkandidater. Men Blekkan har solide vinnersjanser i både V65-3 og V65-4. Kapasitetshesten 10 Remix galopperte bort seieren i Østersund i sin siste start, men innfridde meget enkelt som min V65-banker på Leangen nest sist. Holder han seg på beina, er det den meget sannsynlige vinneren av V65-3, men galopprisikoen er alltid tilstede for denne krabaten og jeg har bedre bankeralternativer i kveld.

Kun Olle i imot?
I V65-4 jakter 8 Eurocandidcamera sin andre seier i det tredje forsøket i Jomar Blekkans regi. Hesten har vært knallgod i sine to første Leangen-løp og blir klar favoritt i V65-4. Men Olle Carlsson har en bra hest i 4 Rekord Amok som garantert har fordel av at distansen er 2640 meter. Jeg spiller to hester i V65-4 på V65-forslagene.

Hoppeløp med usikker favoritt
I V65-5/V5-2/DD-1 er det igjen en Kolnes-hest som blir favoritt. 4 Athena A.P. var ganske hardt betrodd i V75-1 på Forus forrige lørdag, men vek seg ned fra tet og fikk ikke med utfallet å gjøre. I kveld har hoppa et trangt startspor i volta og innsatsen sist gir også grunn til usikkerhet. Jeg garderer bredt i dette hoppeløpet og værer en smell i V65-5/V5-2/DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mjøen er stor optimist
Som vanlig når det er V65 på Leangen, har jeg kontakt med dyktige Thomas Mjøen. I V65-6/V5-3/DD-2 som er finalen i Moe Svartens hoppeserie, har Mjøen veldig god tro på sin egen 9 Villmira. Formen er helt på topp og hun var god i seiersløpet sist. Mjøen er helt sikker på at han skal gi storfavoritten 13 Romanova kamp i dette løpet og i DD-spillet må jeg teste et bankerspill på 9 Villmira.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Annonsebilag