Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Leangen (lørdag): Nettavisen jakter ny V75-suksess
V64 Romme:
Gedigen dobbel V64-jackpot med over 1,7 millioner ekstra
V65 Biri: Herlig V65-jackpotomgang på Biri
Oddssingel FA-cup: Solskjær-effekten fortsetter i FA-cupen
Oddssingel håndball-VM: Norge jakter revansj mot Tyskland
Oddssingel håndball-VM: Danskene får det tøft mot Frankrike
Eurojackpot fredag: Nå kan du bli 369 millioner kroner rikere
Live: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lerum tømte V5-lukene i Bergen 24. januar! Hvor mange femmere fikk du?
Det ble EKSTREMT favorittpreget i V65-spillet denne torsdagen, og akkurat det var ikke mye å skrive hjem om. I V5-spillet gav det imidlertid langt bedre betalt, og der suste dessuten ALT av bonger inn! Undertegnedes MINSTE V5-bong til Kr.224 satt som spikret, og betalte ut meget fine Kr.2 574,-. Hvor mange femmere fikk du?

Leirvåg med knallsterke V75-tips på Bjerke 23. januar!
Det ble solid klaff under V75-løpene på Bjerke onsdag. V75-forslaget med innleveringspris på Kr.945 satt som støpt og betalte tilbake flotte Kr.10 204. Leirvåg lanserte Global U. Newerknow som sin V75-banker og hadde solide vurderinger i de øvrige løpene også. Match Queen (5-valg / 6,4%) var feks rangert som andrevalg. Var du med på moroa denne kvelden?

Lerum med nye supertips - Kr.392 ble til Kr.10 512 på Forus 21. januar!
Den ene gevinsten avløser den andre for tiden, og ikke noe er bedre enn akkurat det. På Forus denne tirsdagen var det i V5-spillet vi gjorde det skarpt, og den mellomste bongen på Kr.392 betalte ut knallfine Kr.10 512,-. SUPERSJOKKET Himalaya (5-valg - 6,8%) ble det varslet for (var med på kun to hester), og det ble det også for Thai M. Share (6-valg - 9,6%) som vi trodde hardt på!

Lerum med kanontips i V75-spillet til Örebro 20. januar!
Tipsformen til undertegnede holder seg på et bra nivå, og vi holdt nesten på å gjøre det helt store under V75-omgangen søndag. Etter at jeg ikke var fornøyd med tipsene på Bjerke lørdag var det derfor deilig å slå tilbake allerede dagen etter. Bongen til undertegnede på Kr.960 fikk dog kun tre seksere, men trøstegevinsten ble mildt sagt SOLIDE Kr.14 736,- Sato innfridde som dagens HERLIGE V75-banker, mens godbiter som Icanhearyou og Omay Southwind stod først på ranken!

Lerum fikset lørdagskvelden i Boden 19. januar! Var du med på moroa?
Igjen satt tipsene meget bra på glattisen i Boden, og på Eksperten suste absolutt ALT av bonger inn. Nettavisens bong på Kr.360 med to bankere satt også som spikret, og her kunne man hente ut herlige Kr.3 553 om man hadde tatt rygg. Du går vel ikke glipp av undertegnedes tips i Boden?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Eskilstuna står for dagens lunsjomgang fra Sverige, og det er en omgang som fort kan gi bra betalt. Vi har som vanlig jobbet frem flere mulige godbiter, og bankeren, ja, den tror vi ikke taper. 5 Timotee Journey (V65-4) er normalt helt overlegen om aksjonen bare henger sammen som den skal, og vi kan ikke spekulere. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 3 Acorn Shell – Gikk et par fine løp i fjor, men gikk å brøt litt i løpene, og Svante tok den derfor ut for å heller bruke tiden på å trene den. Nå går rapportene i dur, og feelingen er at den er en god del bedre enn det grunnlaget som den har på konto. Kan åpne, og den kan umulig bli enkel å fange fra tet om den leverer som den skal. VI TROR HARDT!

V65-2 : 1 Twice Kronos – Var smellfin når den gikk 16,7/2140mv nest sist, mens det ble startgalopp etter pausen sist. Vi tror bestemt at dette er feltes beste hest, men den er ikke helt å stole på, og sporet er dessuten sjansebetont. Leverer den på sitt beste, og ikke blir fast, ja, da skal favoritten til Svante Båth få kjørt seg!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 13 Emotion Man – Spurtet solid etter et lengre avbrekk nest sist, mens den nå sist var utrolig tapper fra dødens. Travet da 14,8/1640m på en elendig bane. Dukker her opp mot en svært billig gjeng, og klaffer det bare litt på veien burde denne være HET. SPILLES!

V65-4 : 5 Timotee Journey – Havnet utvendig leder sist, mistet travet, og feilet seg bort ca 600m fra mål. Gangen før var den klin overlegen etter en avslutning i 13-fart, og da jogget den altså 15,1/2140ma som ubrukt. Jorma Kontio opp er et enormt pluss fra kuskene som har kjørt de to siste gangene, her blir det normalt gratis tet, og siden skal dette være over! Vi regner dessuten med at den er behandlet etter løpet sist. VI BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 3 Calissa Rich – Er MILEVIS bedre enn raden, og den kan neppe få en veldig mye bedre oppgave enn hva som her venter. Den ble sjenert til galopp sist, og den feilet også i en trang situasjon nest sist. Tredje sist var den klart positiv, og gikk da en lav 13-tid. Vinner ikke på bestilling, men med slike betingelser som dette må den være spillbar. OBS!

V65-6 : 12 Divine – Har fått elendig betalt for flott form på slutten, og snart må vel det løsne for denne? Den spurtet sterkt både fjerde, tredje, og nest sist. Vi hadde derfor tro på den sist, men da ble det galopp på den første svingen. Var i superform på samme tid i fjor, den er altså bedre enn raden, og ingen skal bli overrasket om den sitter der som en godbit nå. SKAL MED PÅ ALT!