*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kristine baner vei på Biri

Formsterke Lille Amare sammen med Kristine Kvasnes blir blant favorittene i V65-1 på Biri fredag kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Kristine Kvasnes kjører i bra flyt om dagen. Fredag kusker hun Nettavisens V65-banker på Biri.

24.03.17 15:14

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Sørlandet: Tea bankes mot millionene
V64 Romme:
En nydelig V64-banker
Oddstips VM-kval: Kroatia dundrer videre mot VM
Oddstips VM-kval: Det blir jevnt i Dublin
Oddstips U-21: Serbia har en gullgenerasjon på gang
Nettavisens tabelltips: Samletråd tabelltips for Eliteserien

En strålende travhelg står foran oss med høydepunkter på rekke rad. Det er naturligvis lørdagens V75-omgang på Sørlandet som er den største sportslige og spillemessige begivenheten. Men også søndag er det V75 med ekstra internasjonal omgang i Halmstad og lørdag kveld er det stor V65-jackpotomgang i Boden med 665 086 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fredagen byr som vanlig på V65-ettermiddag på Solvalla og fredag kveld er det V65 på Biri her hjemme, mens Romme er vertskap for den svenske V64-omgangen.

Det ble ikke noe klaff under V76-omgangen på Bjerke onsdag og dårlige bankervalg hjalp ikke i jakten på sju rette. Under torsdagens V4/V5-lunsj på Bjerke våknet "all of a sudden" Real Child til liv igjen i V4-4/V5-2 og dermed var den lunsjen ødelagt. Men det har uansett vært en bra uke for Nettavisens travtips.

Herlig klaff på Leangen mandag 20. mars
Det ble en fin kveld for mine tips på Leangen mandag, spesielt i V5-spillet. Det aller minste V5-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 150) satt klokkerent og betalte tilbake meget anstendige 7 841 kr. 3,3 prosenteren 4 Byes Banker i V5-5 var trygt plassert på samtlige V5-forslag. Ellers var 3 Prins Tom en strålende tipsener og DD-banker mot dagens største favoritt Fjord Jerven i V65-5/V5-2/DD-1.I V65-spillet ble det også klaff for det aller minste V65-forslaget på Nettavisen. Det hadde en innleveringspris på kr 180 og betalte tilbake 1093.

Alt satt på Forus tirsdag 21. mars!
Det ble også suksess for de som tok rygg på Lerums V65-tips til Forus tirsdag kveld. Nettavisens lille V65-forslag (innl.pris kr 192) betalte tilbake pene 2 084 kr.

Nye sterke tips ble servert i Bergen 23. mars!
Det ble ny opptur for våre tips til Bergen Travpark torsdag! Nettavisens lille V65-forslag (innl.pris kr 240) betalte ut fine 1 717 kr. Her banket vi blant annet 2-valget Tinn Jerker. I V5-spillet ble det også fullklaff for det minste forslaget (innl.pris kr 200) Her ble utbetalingen flotte 2 459 kr.

Formbombe bankes
Jeg har i lang tid jaktet Lille Amare, men det var først når Kristine Kvasnes entret sulkyen at det ble snurr på seiershjulet igjen for den femårige vallaken. Fjerde sist på Bjerke ble det seier sammen med Kristine, tredje sist galopperte hesten med seieren på gaffelen midt på oppløpet i et V75-løp på Biri og sist på Biri for 14 dager siden, tok hesten en råsterk seier fra dødens. Fredag møter 4 Lille Amare noen brukbare konkurrenter i V65-1, men formen er strålende og det skal være snakk om en flott vinnersjanse igjen. Så flott at jeg klinker til med bankerspill på 4 Lille Amare i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ekstremt svak klasse
V65-2 er muligens det svakeste varmblodsløpet som jeg har sett hittil i år, og her er det langt mellom profilene. Norgesdebuterende 1 Zassa Crown bankerspilles i fagbladet TGN, og må sees med en meget bra vinnersjanse i dette løpet. På forhånd er det 4 Diamond Yankee imot. Anderssen-traveren som vant et av sine tre løp som treåring i fjor, må kunne duge veldig godt her og jeg låser V65-2 på disse to.

Mange om beinet i V65-3
Det er derimot et meget fint spilleløp i V65-3 og jeg tar med alle elleve startende allerede på det nest minste V65-forslaget her på Nettavisen. 7 Lykkje Borka har vippet over på 20 meter tillegg pga av mange startpoeng, men tross det blir Steinseth-hoppa min favoritt i dette løpet.

Mjølnerød fikser biffen
I V65-4/V5-1 er det ved første øyekast noe uoversiktlig, men tross 15 hester på startstreken og kaldblodshester i lavt grunnlag, står jeg på fire hester på de største V65-forslagene og min klare favoritt heter 3 Ra Tore og Jan Roar Mjølnerød. Det er en hest som har vunnet to av fire hittil i år, men også vist frem galoppskoene stort sett hver gang. I en meget interessant V5-omgang, lanserer jeg 3 Ra Tore som min V5-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Garderingsløp i V65-5
Jeg har knapt krysset 4 From A Key på noen bonger hittil i dennes karriere, men erkjenner at jeg har levd farlig. Austevoll-hesten har fightet meget bra fra dødens i sine to siste løp og unngår vallaken den posisjonen i V65-5, kan det være dags. Min favoritt i et meget fint spilleløp.

Svak sist - men slår tilbake nå?
V65-6/V5-3/DD-2 er alt annet enn en sportslig perle og selv om 10 Around The World var direkte svak sist, må Killingmo-hoppa ha en flott vinnersjanse her. Det er ned minst to klasser motstandsmessig og hun svepte et bedre felt enn dette nedover Mjøssiden i seiersløpet på Biri nest sist. I en spennende DD-omgang setter jeg bankertipset på 10 Around The World i DD-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag