Sportspills øvrige fredagsmeny:
V75 Momarken: Herlig V75-omgang med to bankere
V64 Eskilstuna
: Goop skal sikre helgecashen
Oddssingel fotball-VM: Tøff kvartfinale for Frankrike
Oddssingel Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten vil ha revansj
Oddssingel Copa America:
Colombia innfrir som favoritter
Overgangsvinduet
: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Afrikamesterskapet: 12 spillere du må opp for i Afrikamesterskapet
Copa America:
Alt du trenger å vite om Copa America

En fantastisk fin trav- og galopphelg står foran oss. Momarken byr på en rekke storløp i lørdagens V75-omgang og søndag er det store jackpotter i både V64 og V75 i Sverige. På Bro Park er det dobbel jackpot i V64-spillet med hele 977 946 SEK ekstra i sekserpotten. På Hagmyren er det hele 3 967 830 SEK ekstra i sjuerpotten i søndagens V75-omgang der det kun er kaldblodsløp på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før vi kommer dit, skal vi gjennom en innholdsrik fredag. Den innledes med V65-lunsj på Bergsåker med spillestopp kl 12.45 og til kvelden er det så V65-omgang på Biri med spillestopp kl 18.55 og deretter V64 fra Eskilstuna med spillestopp kl 19.30.

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-løpene på Biri. Det er en fin omgang som venter og jeg spiller to bankere i omgangen.

Strålende i ny regi
Min første banker den dukker opp i V65-3. I dette løpet har 2 Pearl Street strålende forutsetninger. Hoppa gjorde sin første start i regi Kristine Kvasnes på Momarken for drøye to uker siden. Kjørte seg tidlig til tet i det løpet og vant uforskammet enkelt til 16 ganger pengene. Da var distansen 2140 meter, i kveld er det sprint og det er neppe noe minus selv om fem av hoppas totalt seks seiersløp er tatt over 2140 meter. Pearl Street er kvikk i vei og møter svært overkommelig motstand i kveld. Min første banker i V65-3.

Unghesttalent tilbake
Min andre banker den kommer i V65-4/V5-1. Det handler om trønderhesten 5 B.B. Viking. Denne var et kjempetalent som treåring og vant da også det eneste løpet den gjorde i treårssesongen. Store skadeproblemer har imidlertid ødelagt og først over tre år senere kom hesten tilbake i løpsbanen. Det var på hjemmebanen Leangen 2. pinsedag. Det endte med overlegen seier etter at kusk Thomas Mjøen la inn 27-fart i tet siste 500 meter. Landet på 30.1/2140 meter i det løpet og så helpigg ut over mål. I kveld tar hesten turen til Biri, det samme gjør kusk Thomas Mjøen som kun kjører dette løpet i kveld. Uten tull og tøys på veien, skal det være topp vinnersjanse. 5 B.B. Viking blir min andre V65-banker og bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Taper ikke feilfritt
I V65-1 kommer kapasitetshesten 7 Eye Of The Tiger tilbake etter sykdom. Fireåringen er trolig overlegen disse konkurrentene om han fungerer, men hesten har vært lenge borte. Løpet er vanskelig å lese bak favoritten, så jeg tar med sju hester på det største V65-forslaget.

Viser dårlig stridsmoral
Fireårsvallaken 6 Solmyr Arvid har et gaveløp på papiret i V65-2, men hesten har vist veldig manglende stridsmoral i det siste. Sprint er ellers et klart pluss for Kihle-traveren, men uansett er ingen klink vinner i dette løpet. Kapable 5 Riga Viktoria og lite spilte 10 Hellin Victoria er tidlige garderingskryss.

Kan ta sin andre seier på seks dager
I V65-5/V5-2/DD-1 jakter åtte år gamle 1 Zeen av Ecbacka sin andre seier i løpet av seks dager. Sist søndag så ledet hesten hver meter på Klosterskogen og sammen med Høitomt lenset vallaken unna i tet og landet på flotte 14.7/2140 meter volte. Står til for tet også i kveld, men jages av flere gode 20-metershester. Jeg garderer bredt i løpet, men i DD-spillet bruker jeg 1 Zeen av Ecbacka som banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Herlig V65-finale
Det er sprint og bra klasse på V65-6/V5-3/DD-2 på Biri i kveld. Bjørn Steinseth er kusken bak min favoritt. 6 Chere imponerte voldsomt med råsterk seier fra dødens i et lunsjløp på Bjerke nest sist og så ut som en vinner når galoppen kom 400 igjen sist i Drammen. Sjettespor bak bilen i kveld og ganske bra motstand. Men jeg setter likevel formhoppa først på min rangering.