*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Kristine med overlegen V65-banker

Kristine Kvasnes er tilbake som rytter på Ramona's Fighter i V65-2 på Leangen i kveld og ekvipasjen blir storfavoritt. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Kristine Kvasnes er på plass på Leangen i kveld og rir Nettavisens soleklare banker i V65-2.

22.05.17 13:13

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Årjäng: Norsk banker i Årjäng
Lunsj-V5 Bjerke:
Sjelden banker fra Fladen
V4 Dannero: Spennende lunsjomgang fra Sverige
Oddstips Eliteserien: Stabæk har livtak på Viking
Oddstips Allsvenskan: Djurgården sliter i Stockholm-derbyene
Oddstips Allsvenskan: Feit odds på GIF Sundsvall

En fantastisk trav- og galoppuke står for tur, med den store Elitloppshelgen på Solvalla kommende helg. Det betyr V75 både lørdag og søndag fra Solvalla og en parade av store løp og herlig sport. Men det er en stund til det enda og mandagen er som vanlig innholdsrik. Den starter med "fransk V5-lunsj" på Bjerke med spillestopp allerede kl 11.10 og etterfølges av V4-lunsj på Dannero. Til kvelden er det så duket for en flott V65-omgang på Leangen og en flott V64-omgang på grensebanen Årjäng.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nettavisen har hatt solid tipsflyt den siste uken, selv om det ble vrient i V75-spillet på Jarlsberg lørdag. På Bergen travpark torsdag ble det derimot superklaff i V65-spillet.

Lerum med luketømming i Bergen 18. mai!
Det var igjen duket for en herlig opptur i Bergen denne torsdagen, og tipsene satt knallbra! Nettavisens V65-forslag med innl.pris kr 900 satt som spikret, og det betalte ut hele 23 044 kr.

V65-systemfullklaff på Øvrevoll 17. mai!
Nettavisens galoppeksperter kom ikke helt i mål på de flate kupongforslagene i V65-omgangen på Øvrevoll på 17. mai. Disse fikk alle hhv tre og seks femmere (kr 187 per femmer). Men flere av systemene satt som de skulle og det var systemene som hadde banker på 4 Icecapada i V65-3 som også var hovedbankeren på onsdag! Systemet "BirgerV65Nasjonaldag3" (20 andeler a kr 200) betalte ut kr. 30 109 i ilkhet med systemet "BirgerV65Nasjonaldag6" (4 andeler a rr.1000) Begge disse systemene fikk to seksere pga en sen strykning. Systemet "BirgerV65Nasjonaldag1" (4 andeler a kr 1500) betalte ut kr 16 644.

Fasit V75 Jarlsberg lørdag
Begge mine V75-bankere på Jarlsberg sviktet, men på halvparten av de alternative oppsettene kalt "SisteMedV75Gulljackpot" bankerspilte jeg 14 Heartbreaker V.S. Andelslagene på Eksperten med fire andeler a kr 500, seks andeler a kr 332, fem andeler a kr 400 og ett stk fire andeler a kr 899, ble det bra uttelling. Disse inneholdt fem seksere og 75 femmere og betalte tilbake drøye 8 000 kr hver seg. Totalt var det åtte slike andelslag.

Herlig fulltreff på Leangen 8. mai
Det var jackpotomgang i V65-spillet på Leangen mandag kveld og det ble bra treff for mine V65-tips. Det ble fullklaff for totalt ÅTTE ANDELSLAG på Eksperten denne mandagen, og samtlige vinnerbonger hadde lagnavn "LeirvågV65JaktLeangen". Banker av stål var Komnes Omer, og i V65-2 stormvarslet jeg for 3 Baloo N. mot en omgangens nest største favoritt, Chef Superb. Tre andelslag med fem andeler a kr 300 (innl.pris kr 1 344 kr) betalte tilbake 10 964 kr, mens fem andelslag med fire andeler a kr 500 (innl.pris kr 1 920 kr) betalte tilbake 11 303 kr. Også i V5-spillet ble det bra treff. V5-forslaget på Nettavisen med innl.pris kr 448 kr betalte tilbake pene 1 844 kr.

Men sist mandag stod som kjent vanskelighetene i kø og kun en spiller makter seks rette og formidable 474 043 kr i utbetaling, etter at superskrellen 9 Tanita's Juliano vant V65-4. I kveld blir jeg overrasket dersom det skulle bli like stor utbetaling, da det ser oversiktlig ut på forhånd og det er flere bankerkandidater. Den aller beste starter i V65-2 som er et monteløp.

Overlegen igjen?
Det handler om 9 Ramona's Fighter som var helt overlegen mot tilsvarende motstand på Leangen for 14 dager siden og som i kveld i tillegg får Kristine Kvasnes som rytter. Hun gjør sjelden feil underveis og normalt skal 9 Ramona's Fighter være en sikker vinner i V65-2. Jeg spekulerer ikke og bankerspiller hesten i V65-2.

Solhus erstatter Blekkan
Leangen har mange gode kaldblodshester i grunnlaget opp mot eliten og i V65-1 setter de hverandre stevne igjen. Jeg har alltid hatt sansen for 7 Pave Faks og sist gikk han feilfritt sammen med Jomar Blekkan. Holdt da enkelt unna for storfavoritten Storm Odd. Står 20 meter dårligere til i kveld, men denne kapasitetstraveren bryr seg neppe allverden om det. Traver han feilfritt for kveldens gjestekusk Atle Solhus, kan han vinne selv med slike betingelser. V65-1 holder ellers bra klasse og fem hester gjør normalt opp om seieren.

Fremstad har favoritten
Den dyktige hestekaren Ragnar Fremstad har en ny kommende grunnlagsklatrer i fireårige 14 Røyns Stjernen. Hesten årsdebuterte i et bra fireårsløp på Biri 21. april, føk da til tet og vant meget enkelt. I kveld er det andre forutsetninger med 20 meter tillegg, men jeg er sikker på at Fremstad har den beste hesten og denne blir min klare favoritt i V65-3.

Usikker favoritt
Thomas Mjøen er usikker på favoritten 5 Sky Tanic i V65-4/V5-1, da hesten ikke fungerer perfekt i travet. Har en meget fin oppgave foran seg i V65-4 og 2640 meter er normalt ikke noe minus. Men er ingen banker for meg og jeg tar med noen garderinger her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vinner om han skikker seg
Det er flere store favoritter på farten i kveldens V65-omgang og i V65-5 er det fireårige 9 Bokli Teddy. Hesten har vært strålende i sine siste løp og matchet årgangseliten flere ganger. Oppfører Bokli Teddy så er det vinneren av V65-5/V5-2/DD-1, men hesten er fortsett litt usikker. Jeg spekulerer litt og fremhever spesielt kapable 8 Eidshaugjerven, som fartsmessig fortsatt ikke er på nivå med storfavoritten, men Bugge-traveren går til mål. Denne ble strøket mandag formiddag og da er det tilleggshestene 13 Svalner og 14 Kjærs Emil som blir mine garderinger i V65. Siden også min opprinnelige DD-banker 8 Creek's Survivor i V65-6/DD-2 er strøket, blir nå 9 Bokli Teddy i DD-1 min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ny storfavoritt i V65-6
Bjørn Garberg har i lang tid snakket varmt om 8 Creek's Survivor og de siste løpene viser at han har hatt rett. Rett og slett imponerende vinner av finaleløpet i V75 sist på Bjerke og på en normaldag så vinner 8 Creek's Survivor V65-6/V5-3/DD-2 og han blir min DD-banker. Hesten ble strøket mandag formiddag.

Det betyr at formhesten 10 Fernando nå blir klar spillefavoritt og det skal han også være. Men det er flere hester med både form og bra kapasitet i dette løpet. 5 Queen Lythonia er førsteutfordrer, mens pausehesten 3 Acers Poppey skal passes på direkten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.