La festen starte

Elitloppshelgen er endelig her.
Elitloppshelgen er endelig her.

Elitloppshelgen er her! Jackpot med 235 725 ekstra! Banker med fremtiden foran seg! Supersjokk i innledningen! Festen kan starte, og vi skal i lukene direkte!

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Magnus styrer bankeren
V64 Boden: Bjerkekjenning som banker
Tippetips: Fredag med tippekupong
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene. 

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt fra Lindesberg 24. mai! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. Totalen fra stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

På Eskilstuna tirsdag 26. mai så serverte vi ideer som Tequila Palema 3-valg og banker på siste info bongene) og Love Ain't Easy (6-valg / Odds 18,59). Det ble fem riktige på samtlige bonger, mens det ble full pott og seks riktige på vårt ene system. Her ble utbetalingen flotte 26 347,-.

Fra Forus samme kveld så satt alle siste info bongene, også de lille med en innleveringspris på Kr.500 (4 andeler a 125). Her spilte vi inn ca.50 000,-

På Bjerke onsdag 27. mai så ble det syv riktige for 37-andelslag. Den lille bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 suste også inn! Totalen her stoppet på ca 130 000 innspilt.

28. mai på Klosterskogen så ble det fullklaff på vårt A-forslag i V5-spillet med en innleveringspris på Kr.960,-. Dette betalte ut fine Kr.5 848, og totalt sett så spilte vi inn vel 60 000 på Klosterskogen denne kvelden!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

King Sir Kir (V65-3) bankes i en FLOTT V65-omgang på Solvalla denne fredagen, og vi kan ellers by på følgende objekter:

V65-1 : 11 Belley – Dette er et STORTALENT som vi bestemt tror det finnes en betydelig utvikling i. Det er snakk om en utrolig flott hest som ligger mye mark under seg. Vant helt ukjørt sist, og den hadde alt igjen da. Gangen før så dundret den på utvendig for Moni To Spare (13 f 1000m), og den falt med flagget til topps! Blir av en eller annen grunn ikke spilt denne fredagen, og når vi la ut tipset så hadde den kun 4% på seg. Det er rett og slett latterlig lite med tanke på hvilken hest dette er! STOR OBS SOM SKAL MED PÅ ALT!

V65-2 : 4 Aileron – Er et stort løfte, og den er rett og slett VELDIG bra. Nå sist så feilet den i tet vel 500m fra mål, men vi er klart inne på at den ikke helt likte den subbete banen den dagen. Var dog helt ubrukt når den feilet. Nest sist så er den heroisk fra dødens, og den kjempet virkelig på da. Nå tror vi på tidlig tet, og på en kjapp bane denne fredagen så går nok Aileron langt ned mot 14,0. Da dreier dette seg normalt om en vinner. BRA SJANSE, OG VI ROPER ET VARSKO!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 2 King Sir Kir – Imponerte veldig med tre strake seire, og nest sist så ble den hardt betrodd i V75. Stod da i bakspor mot blant andre Whitehouse Express/Tonicetobetrue… Claes Svensson uttalte seg med enormt trykk før løpet, men da var hesten rett og slett ikke på topp. Nå sist etter en liten pause så var den igjen tilbake, og den jogget 13,3/2140ma med litt krefter igjen. Kan nok under 13 på distansen, vi tror den sitter tidlig i tet, og dette er for oss dagens beste banker!

V65-4 : 7 Salina D.K. – Et utrolig flott løp venter, og her velger vi å ta med noen hester. Draget vårt var ute i steintøffe omgivelser sist, og den tapte kun knepent for Premance Simoni som er en av outsiderne i Stoeliten på lørdag. Gikk et meget sterkt løp på en dårlig bane, og den fortsetter sin flotte utvikling. Sporet er selvfølgelig ikke det beste, men skulle det klaffe for meget dyktige Jeppe Juel, ja, da er denne sylvass. Prøves som en frekkis i et løp som holder V75-klasse!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Stirling Cheer – Er et løfte, og får den bare litt tempo-hjelp denne fredagen så skal den bli svært spennende å følge. Den så strålende ut bak feltet nå sist, og oppløpet som den viser er av det MEGET RASKE! Feilet i løpet sist tidlig, men da var det volte, og auto som det er nå passer hesten langt bedre. Er 100% sikkert en av de beste på ren kapasitet her, og den må med på alt av seriøse bonger. SE OPP!

V65-6 : 4 Mellby Club – Denne er steintøff, og den går hele dagen lang. Var knallgod direkte etter pause nå sist, og den avgjorde på et bunnsolid sett. Går ikke av veien for å trave utvendig leder, og distansen takler den helt sikkert bedre enn de aller fleste. Skal dessuten ha gått frem med en blåser i kroppen, og den er spennende i en finale som ellers er åpen.