Langtur med suksess


Morten M Ottersen (her med stallhesten  Donovan B.R.) har med seg flere fine hester til Leangen lørdag kveld.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Morten M Ottersen (her med stallhesten  Donovan B.R.) har med seg flere fine hester til Leangen lørdag kveld. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Leangen byr på en herlig V65-omgang lørdag kveld og får blant annet besøk av Biri-trener Morten M Ottersen. Han reiser neppe uten grunn.

Sportspills meny fredag:
V75 Klosterskogen: Dobbel sjuerpott og kanonomgang
V5 Klosterskogen lørdag: Herlig V5-omgang i vente
V4 Klampenborg lørdag: Galoppeksperter i knallform
Oddstips 1: Nå må det være dags for Stoke
Oddstips 2: Marcus leverer igjen
Oddstips 3: Napoli favoritt mot Juventus
Oddstips 4: Southampton tilbake på vinnersporet
Tippetips: Liverpool bankes tross tvilsom form
Premier League: Oversikt over skader/karantener
Helgens TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Tippemagasinet: Sjekk siste episode

En fantastisk travhelg er i vente. Lørdag er det dobbel sjuerpott i V75-spillet på Klosterskogen, det innebærer at det ligger ca 4 millioner ekstra i sjuerpotten. Søndag er det dags for Svenskt travkriterium på Solvalla og der er det også ekstra V75-omgang som vi nordmenn kan spille til.

I tillegg til dette, byr også Leangen på V65-omgang lørdag kveld. Det er en fin omgang og jeg byr på to bankere i omgangen, samt noen meget spenstige objekter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Biri-trener Morten M Ottersen tar den lange turen til Leangen lørdag og har med seg to stallhester. Treårige Animali dukker opp i et treårsløp utenfor V65/V5-veddemålet, men i tillegg har Ottersen funnet en nydelig oppgave til seiersmaskinen Opera.

Sju år gamle Opera har ikke gjort mye galt i sin debutsesong og vunnet fem ganger på ni forsøk og blitt nummer to i de fire øvrige løpene. Lørdag kveld starter hun i V65-3/V5-1 og har et veldig billig løp på papiret. Greit nok at lokale 2 Spikmira og 4 Juvena begge er brukbare hester, men de rører normalt ikke en feilfri Opera.

Hoppa er god fra start, travsikker, speedig og sterk. I seiersløpet på Momarken sist var hun helt nede på 28.2/2100 meter og selv om det kanskje er et lite minus at trener Morten M Ottersen selv sitter i sulkyen, kjenner han hoppa uansett svært godt. 3 Opera blir min klare banker i både V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kun galopp imot?
Jeg spiller to bankere i V65-spillet på Leangen mandag og også den andre bankeren er ei kaldblodshoppe. 5 Pave Nora (V65-6/V5-3/DD-2) innfridde som min V65-banker på Leangen for snaue fjorten dager siden. Lørdag har hun atter en gang en svært så overkommelig oppgave. Kusk Thomas Mjøen mener en eventuell tung bane (meldt nedbør i Trondheim lørdag) kun er en fordel for hoppa, og hun har slått disse konkurrentene før. 5 Pave Nora bankerspilles i både V65, DD og på de minste V5-kupongene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Pengene har ikke alt å si
I V65-1 kommer 7 Glad Hall T. til å bli stor favoritt, da hun tilsynelatende har en grei oppgave på papiret. Men Garberg-hoppa har ikke vist form i år og har ikke på noe vis gnistret i løpene. Jeg vil heller trekke fram 5 Flibustier. Den hesten satt bom fast sist (løpet ble vunnet av Chanto Photo og der var Seaborn Simona blytung favoritt). Kristian Lamøy har tro på forhånd, 2600 meter er ikke noe minus og hesten skal med på mine forslag lørdag.

Spennende objekt i V65-5
I V65-5/V5-2/DD-1 blir trolig 1 Debbie B.R. og 2 Seaside Fashion favorittduo. Jeg biter meg merke i 9 Pine Piner. Grunnlagsmessig har denne et fint løp lørdag og Edvard Kristiansen (som jeg pratet med fredag ettermiddag) hadde mer tro på denne kontra 3 Chanto Photo i V65-1 og 4 Juvena i V65-3. Pine Piner var svært bra i noen løp i sommer og kommer nå tilbake etter pause. 2640 meter er snarere et pluss enn et minus og Pine Piner kan være et frekt DD-spill lørdag.