Lekker jackpotomgang på Biri


Thor Borg, og Lustra Loke får mange tilhengere i totoen søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Thor Borg, og Lustra Loke får mange tilhengere i totoen søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 469 148 ekstra i sekserpotten! Banker dukker opp i billige omgivelser! To supersjokk, og du vil elske infoen på dem! Vi er klar for jackpotfest!

Sportspills meny søndag:
V75 Solvalla
: Internasjonal V75-omgang
Oddstips 1: United farger Manchester rød
Oddstips 2: Godset gir alt for sølv
Oddstips 3: Nå løsner det for Klopp
Oddstips 4
: Sogndal kroner opprykket med stil
Tippekupongen: D-dag i Tippeligaen
V75-suksess på Sørlandet 24. oktober:
Lerum med storgevinst i V75

Gedigen V75-fest på Sørlandet 24. oktober!

Tipsene våre satt strålende på Sørlandet lørdag 24. oktober! Den største V75-bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.2 400 satt som den skulle, og betalte ut praktfulle Kr.76 616,-. På Eksperten gikk hele elleve av våre bonger/system inn, og disse hadde en innleveringspris fra Kr.2 000 (10x200/4x500) til Kr.5 000 (10x500). Bongene betalte i snitt ut Kr.75 000 netto per stk. Vi gratulerer de som tok rygg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye solide tips ble servert på Solvalla 23. oktober!

* Vår store bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 suste inn på Solvalla fredag 23. oktober! Den betalte ut fantastisk fine Kr.39 111,-.

* I V4-spillet på Solvalla samme dag så satt også Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.120 som et skudd! Den bongen betalte ut fine Kr.1 448,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter den helt strålende dagen på Sørlandet lørdag så er vi nå mer enn klare for å jakte nye tusenlapper! Jackpotomgangen som er i vente på Biri er knallspennende, og dette er en omgang som vi virkelig gleder oss til! 10 Lustra Loke (V65-3) er dagens holdepunkt, og normalt er dette snakk om en topp mulighet!

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 6 Merci Merci (7,4%) – Kommer ut etter et lengre avbrekk, og den er operert i knærne sine. Steinseth uttaler at den er godt forberedt til denne oppgaven, og da skal man være på vakt. Dette er nemlig en ordentlig kanon i grunnlaget, og den er rett og slett fryktelig god. Er ekstremt giftig når den får gå med i rygger, og skulle det klaffe på søndag, ja, da er denne god nok til å skrelle i massevis! STOR OBS!

V65-2 : 2 Lady Bailys (9,6%) – Når man skal lansere hester som kanskje ikke har de beste kuskene bak seg, ja, da er det utrolig viktig at de står i gode spor. Anita Valstad er nok ikke den beste kusken i feltet, men hun har her trukket et ypperlig spor bak formsterke Lady Bailys. Når det gjelder denne hesten så har den vært bra over en lengre tid, og den avsluttet helt strålende sist. Er kjapp i vei når den blir laddet med, og man må ta den på alvor. SE OPP! 3 Royal Sensation E. (15,3%) – Er MYE bedre enn raden, den er meget kjapp i beina sine, og dette er et riktig løp for den. Skal med!

V65-3 : 10 Lustra Loke (73,0%) – I en VRIEN V65-omgang så trenger vi en banker, og Lustra Loke står alene på vår bong. Etter litt stang ut så var den tilbake for fullt nå sist. Avgjør lett den siste biten, den går ny bestetid, og den var rett og slett meget solid for dagen. På søndag støter den på en billig gjeng, og dette er et felt som Lustra Loke runder lett om den er som sist. STOR SJANSE, og banker!

V65-4 : 1 Sensation Of Joy (10,6%) – Er en litt uslipt 4-åring som nå utvikler seg helt strålende! Sist likte vi den skarpt, og den fikk to pluss i kanten av oss da. Er med på mye kjøring underveis, før det etter hvert blir rygg leder. Sitter bom fast med vinnerkrefter bak en såpass god hest som Creek’s Survivor i mål, og Stensen likte det han kjente. Kan få løpet nå, og med luker så blir den meget skummel! OBS! 10 Animali (17,6%) – Er en veldig bra hoppe som var strålende i nederlaget sist. Møtte da bedre hester enn her. Kan opplagt felle denne overkommelige gjengen om det skulle bli tempo, og den er med på alle våre bonger!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Lucky Showman (0,3%) – Gir vi oss ikke på! Dette er nemlig en god hest i grunnlaget, og nå som det er på vei å løsne for den i ny regi så må den bare prøves som et sjokk! Satt bom fast sist som vinner mot bedre hester enn dette, og den så ordentlig tagget ut for dagen! STOR OBS! 2 Giant Star (7,3%) – Er en veldig bra hest som dessverre har slitt. Nå virker imidlertid formen å være veldig på riktig vei, og den fullførte skikkelig positivt sist mot en såpass god hest som Avery. Hadde Avery vært med i dette feltet så hadde det vært en 1-oddser… Giant Star kan lede dette rundt om! Må med på alt!

V65-6 : 12 Skogli Viktor (0,3%) – Fire hester kan vinne, men hvorfor blir ikke vårt objekt mer spilt!? Vi snakker her om en fin 4-åring som kommer ut for første gang i regi Jan Roar Mjølnerød, og som blir kusket av meget formsterke Ole Johan Østre. Sist på Momarken så gikk den dessuten et strålende løp etter galopp, og vi hadde 27,8/2000m på den. Har et magert grunnlag i forhold til kapasitet, og den gjør seg garantert ikke bort. Jan Roar Mjølnerød mener den skal på bongen om løpet garderes litt… SJOKKER!?