Lekker V65-omgang på Forus


Dyktige Pål Buer kjører en av våre store luringer på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Dyktige Pål Buer kjører en av våre store luringer på Forus. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Forus byr på en lekker V65-omgang denne lørdagen, og dette er en omgang som vi virkelig gleder oss til! Her skal en mye spilt favoritt felles! Ta rygg da vel!

Sportspills meny lørdag:
V75 Biri:
Enorm V75-omgang på Biri
Oddstips 1: Zlatan sender Sverige mot EM
Oddstips 2: Frykten for å tape lamslår svenskene og danskene
Tippekupongen
: Hamrén har ikke råd til tap

TV-kampene: Slik ser du skjebnekampene på TV
Stjernekamp: Holder du med Adelén eller Staysman?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Luketømming på fredag den trettende!
Fredag den trettende ble en meget bra dag for våre kunder. Moroa begynte på Solvalla tidlig på dagen, og her ble det suksess i både V65 + V4-spillet! Nettavisen sitt V65-forslag på Kr.820 betalte ut fine Kr.4 060,-.
V4-bongen til Nettavisen på Kr.384 satt også, og den betalte ut Kr.2 225,-.

På Jarlsberg samme dag så var det dog snakk om betydelig større kroner. Vår store V5-bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.864 fikk nemlig V5 x to, og den betalte ut flotte Kr.44 462,-. Vår mellomste V5-bong pålydende Kr.432 satt også som et skudd, og den betalte ut Kr.22 231,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter at Biri har kjørt ferdig sin fantastiske V75-omgang så knaller Forus til med et lekkert V65-spill om kvelden. Vi føler at det ikke er veldig mange hester som kan vinne i hvert løp, og prøver oss med bankerfrie bonger. 1 La Reina (V65-3) er den vi føler mest for, og på den aller minste bongen står den alene.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Maksi Amour (3,2%) – Vi prøver oss med en skrell i innledningen, på en hest som er på vei opp i form, og det er aldri feil på slutten av en lang sesong. Den var bra etter pause nest sist, mens den sist ble sittende fast i det lengste, og den så pigg og fin ut i målgangen med krefter igjen. Er lørdag 40m billigere ute kontra Greyhound D’Estino som den har møtt tidligere, og skulle det klaffe med opplegget, ja, da er vi litt inne på at luringen Svein Ove Wassberg kan felle favorittene med vårt sjokk!

V65-2 : 13 Tom Tom Des Agets (13,7%) – Et veldig fint monteløp, og her kan faktisk mange vinne med full klaff. Draget vårt debuterer i monte i Norge, men dette er en solid montehest. Vant en lokalkjøring i monte før løpet sist på Forus, og da la den inn 13 s 500m med 09-fart over mål. Det gjorde den ifølge Malin Stokke veldig enkelt. Var strålende med vogn bak seg sist, og det er en hest i toppform! Tåler tøffe opplegg, og her er det bare for Malin Stokke å sette tidlig fart. Bra sjanse om det ikke skulle bli helt feil fra tillegget! SPILLES!

V65-3 : 1 La Reina (24,0%) – Har vinnerform i kroppen, og på lørdag kan det fort være snakk om tet og slutt! Første gang ut etter pause nest sist så koster innledningen for mye (11,8 f 500m), og den fikk derfor litt syre tilslutt. Var uansett bra. Nå sist var Pål Buer uheldig underveis, og det ble langt frem. La Reina avslutter sterkt når den først får lukene, og vi hadde 13,6 s 500m på klokken med krefter igjen. Neppe noen vil frem i dødens og ofre seg her, og da burde La Reina taue dette rundt om. SPILLES! PS. 9 Admiral Baggi – Har vært lenge borte grunnet en operasjon. Er helt overlegen på kapasitet, men fra trenerhold ligger man lavt. Er derfor ikke noe annet enn en stor outsider!

V65-4 : 5 BB Terje T. (53,0%) – Er veldig talentfull, og den har foreløpig ikke gjort noen feil. Jakter her stolpe i programmet, og det kan det fort bli. Vi tror nemlig at den vil bli sluppet tidlig til tet, og da skal det en svært god hest til for å knekke den ned. Motivert favoritt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 8 Independent O. (19,3%) – Her blir Fux Pride en av dagens tyngste favoritter, og det kjøper ikke vi. Har ikke vist den samme formen som da den kom til Forus for mange mnd siden, og den har dessuten null fordel av distansen på lørdag. Vi tror på tempo, og er klart inne på at Apollo Hornline vil massere favoritten, og da kan det igjen være duket for Independet O. som så rålekker ut sist! Blåste inn til seier da, og vi hadde 12,6 s 500m på klokken som helt ubrukt! Det er lenge siden vi har sett den så fin. Fortjener et forsøk som et herlig frekt drag nå, og vi roper et varsko!

V65-6 : 11 Gregor Mollyn (12,0%) – Er KRAFTIG forbedret i ny regi, og den var lysende fin når den bare jogget rundt feltet nå sist. La inn 26,2 s 1000m, og det gjorde den relativt lett! Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og selv om det finnes bra motbud her så må vi bare prøve oss! 1 Solbakken Jerv – Gikk et helt enormt løp etter pause sist, og vi hadde 27,7/1900m på den etter galopp. Hadde vunnet det løpet med et gjesp uten galopp. Må selvfølgelig tidlig på.

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.