Luketømming og over en million innspilt

Geir Vegard Gundersen, og Glenn Ord Superb tar den lange turen til Forus tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Geir Vegard Gundersen, og Glenn Ord Superb tar den lange turen til Forus tirsdag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Vi har spilt inn over en million de siste dagene, og fra Forus tirsdag byr vi på nytt snadder mot lukene!

Sportspills meny:
V64 Eskilstuna: Vi jakter mer suksess i Sverige
Lunsj-V5 Leangen: Blekkan sørger for ny Leangenfest?
V4 Umeå: Vidåpen omgang
Oddstips 1: Hvem rykker opp til Serie A?
Oddstips 2: Viktig kamp i Superettan
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

ENORM FULLTREFF PÅ LEANGEN 25. MAI - 750 000 INNSPILT!

Amanda Robertseninnfridde med Nettavisens V65-banker i kveld når hun red 7 Seaborn Simona inn til seier i V65-3 i kveld. Men også vår alternative banker, 5 J.J. Funkies innfridde i V65-6. To systemspill og to andelslag (fire andeler a kr 500) brukte Seaborn Simona som banker, og inkludert ca 18-20 femmere ble det ca 90 000 kroner tilbake på hvert av de fire andelslagene.

I tilleg ble det klaff for fire andelslag på Eksperten som brukte 5 J.J. Funkies som banker i V65-6. Disse andelslagene var tre lag med fem andeler a kr 200, og ett andelslag på fire andeler a kr 200. For 200 kr kunne altså disse andelshaverne hver seg kvittere ut hhv 17 800 kroner (de med fem andeler) og 22 250 kroner (de med fire). I tillegg ble det fire femmere på en drøss andre andelslag og totalt ble det ca 750 000 kroner innspilt på Leangen.

Fra Halmstad samme kveld så ble det 6-riktige på en av våre bonger (4 andeler a 500), og de kunne dele totalt 60 065 mellom seg.

Men det stopper ikke der! Sjekk ut følgende:

Det ble servert knallsterke tips fra Sverige søndag 24. mai! Tangen Stegg (4-valg) ble servert som en klink banker mot dagens tyngste favoritt! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.144, ja, det betalte ut fine Kr.2 071,-. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Sørlandet samme dag så ble det også en GEDIGEN OPPTUR for dem som tok rygg på våre SISTE INFO BONGER. Alle bongene her satt som spikret, og de minste bongene på Kr.500 (4 andeler a 125) betalte ut Kr.5 318 per stk. Sagitta (5-valg) innfridde som dagens DD-BANKER! Totalen fra Sørlandet ble vel 60 000 innspilt,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen 

En av årets beste uker er i vente, og her vil vi gjøre deg oppmerksom på følgende:

* I vinnerspillet så øker Norsk Rikstoto tilbakebetalingsprosenten til 85%!

* På Bjerke onsdag så skal bonuspotten på 830 552 betales ut til alle dem som får syv riktige!

* På Solvalla lørdag er det jackpot i V75-spillet med 21.192.246 ekstra i syverpotten!

* På Solvalla søndag venter en EKSTRA INTERNASJONAL V75-omgang hvor det ligger 23 millioner i potten!

Fra Forus denne tirsdagen så velger vi å bankerspille GV Gundersen sin nye stjerne - 4 Glenn Ord Superb (V65-3). I løpene ellers så finnes det flere godbiter, og dette er våre objekter til banen i Stavanger:

V65-1 : 11 Independent O. – Har et veldig riktig løp foran seg når det gjelder motstand, og den må bare prøves da det er flott odds i den på tirsdag. Kommer ut etter en velfortjent pause, og den pleier å være godt forberedt etter pauser. Er SYLVASS på speed, og med tanke på at det neppe sitter veldig «modige» hester i tet i dette løpet så trenger det ikke å bli feil å komme bakfra med fart. Prøves som en godbit!

V65-2 : 11 Sailor Girl – Denne er ikke så dårlig, og den kan overraske i svært overkommelige omgivelser. Nå sist etter pause så kjører kusken oppi på siste bortre, og dermed så var ikke galoppen til å unngå. Var klart bra både tredje + fjerde sist. Tirsdag så blir den kraftig kuskeplusset med Eirik Høitomt, og da er i hvertfall vi på vakt. OBS!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 4 Glen Ord Superb – Har vært lekker i samtlige tre starter i 2015. Har jogget 13 hver gang, og det har ikke vært tomt på tanken. Med tanke på at det er såpass tidlig i sesongen så vil det overraske oss om noen tør å svare her, og dermed tror vi på tidlig tet. Da er dette løpet over, og da dreier det seg om en banker. Velger for eksempel Eirik Høitomt å svare med Cathrine’s Cavalli, ja, da vil det bli et langt mer severdig løp, men så lenge det meste taler for tidlig tet for favoritten så kan ikke vi gjøre annet enn å anbefale et bankerspill.

V65-4 : 4 Vår Runa – Stort felt, men også et relativt stort skille på hestene. Draget vårt debuterer for ny trener, og det skal bli spennende å se om Geir Gudmestad får denne skikkelig til. Har trent fint, og den har gått 31/2000m i jobb. Har stor fart i kroppen sin, og fra tidlig tet så blir den garantert ikke enkel å fange. OBS!

ENORM JACKPOT I V75-SPILLET på lørdag fra Solvalla! Hele 21.192.246 ekstra å spille om!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-5 : 4 On Stride – Debuterte for ny trener sist, og den kom også ut etter en lengre pause. Gjør et BRA løp som toer bak Open Del Rio da, og den møter ingen slik hest her. Er kjapp i uttaket, og skulle den komme seg billig foran her, ja, da kan den renne unna på en rask bane. Kan fort sitte der som en frekkis, og vi velger å varsle!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-6 : 2 Solør Svarten – Har blitt kjørt ned i kjelleren to ganger på rappen, men virker også å utvikle seg med disse tøffe løpene. Det meste taler for at den leder dette rundt om, og det er en motivert storfavoritt. Før eller siden kommer dog tapet, og på tirsdag dobler vi bongene med 10 Røster. Kom ut etter en lengre pause sist, og den gjør et OK løp i kulissene. Hadde garantert svært godt av den blåseren i kroppen, blir nå kraftig kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og på kapasitet så står den ikke tilbake for favoritten. KAN OVERRASKE OM FAVORITTEN PRESTERER UNDER PARI!