*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Lunsjjackpot med over en million ekstra

Ove A. Lindqvist er aktuell i dagens lunsjomgang. foto_Roger Svalsrød_hesteguiden.com

Vidåpen V65-omgang med et gedigent potensial! Vi jakter storcashen med helfrekke objekter! Du tar vel rygg på våre ideer?

30.11.18 19:29

Sportspills øvrige fredagsmeny:
V64 Romme: Trippel V64-jackpot med over seks millioner ekstra
V75 Klosterskogen: Vi jakter førjulskroner i V75
V65 Biri: Flott V65-omgang på Biri
Oddstips 1: Derfor elsker Wolves fredagskamper
Oddstips 2: Aleesami og Palermo fosser videre mot Serie A
Oddstips 3: Nedrykkstruede Rayo tar alle poengene
Lykkespill: Nå kan du kjøpe Flax-julekalenderne på nett

En av årets mest interessante fredager venter, og vi skal altså få oppleve TRIPPEL V64-JACKPOT fra Sverige og Romme. Enorme 6 171 110 ligger ekstra i sekserpotten, og løpene begynner som vanlig kl.19.30. Boden sparker imidlertid i gang fredagen med en V65-JACKPOT kl.12.45. Her ligger det hele 1 054 160 ekstra i sekserpotten. Biri kompletterer fredagen med sin V65-omgang kl.18.55.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er altså JACKPOT i dagens lunsjomgang, og med vel en million ekstra i sekserpotten er dette en lunsj vi virkelig gleder oss til. Boden er dessuten en bane vi kan godt, og har ofte gjort det bra på den banen. Når det gjelder omgangen som venter så er ikke den spesielt lettløst, og dette burde gi bra betalt. Dagens beste banker hadde kun 10,4% av innsatsen på seg når vi la ut tipset, og det takker vi for. På våre bonger står nemlig 6 Inatt Boko (V65-4) alene. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 4 Man Afraid – Det er SVAK klasse på innledningsløpet, men det er uansett en ganske klar forskjell på de beste målt mot de nest beste. Vår ide fullførte oppløftende mot en såpass god hest som Cool On Photos nest sist, mens den nå sist så bra ut i kulissene etter galopp. Har vinnerform i kroppen, og mot en svært billig gjeng burde sjansene være gode. SPILLES!

V65-2 : 13 Global Ultimate – Jesper Nilsson som trener denne har altså banket seg selv, og det er liten tvil om at han tror på sin springer. Avsluttet oppløftende sist, og den fikk et klart pluss i kanten av oss. Er bedre enn det grunnlaget den har på konto, og går alt riktig for seg så skal mulighetene være fine.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 6 Risåelden – Tror vi MYE på her. Vi snakker om en hest som rader opp med bra prestasjoner, og den har avsluttet positivt de siste gangene til fine premier. Fjerde sist tapte den knepent, og da travet den altså 24,5/1640ma… Er kuskeplusset med Krister Söderholm, den er lynrask fra start, og feelingen vår sier tidlig tet og slutt. Må ha en stor sjanse, og for oss er det en gåte at den kun var et 3-valg når dette tipset ble lagt ut.

V65-4 : 6 Inatt Boko – Katja Melkko har en SKYHØY seiersprosent på sine hester, og det er liten tvil om at hun kan sitt fag. Når det gjelder Inatt Boko så er det et løfte, og en hest som stadig blir bedre. Gikk et BUNNSOLID løp etter en grov galopp sist, og den var ikke tom over mål. På klokken vår stod det 13,5 s 800m… Er LYNRASK fra start, her blir det tet, og denne burde ha null problemer med å gå 16,0 fra tet. Har en STOR sjanse, og vi er veldig inne på at favoritten skal få kjørt seg. DETTE ER DAGENS BESTE BANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Global Tail – Hadde 2,5% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, og det er helt GALSKAP! Dette kan nemlig dreie seg om en banker for de virkelig frekke! Var helt strålende i nederlaget sist, og den gikk et toppløp fra dødens da. Er kjapp ut, og fra dette sporet sier taktikken seg selv. Burde ha en bra sjanse på tet, og siden er dette hesten å slå. Hvem skal egentlig lage noe tempo utvendig her? Ikke noen som vi kan se… DD-BANKER, og en hest som må med på alt!

V65-6 : 6 Rhesos Face – Er en SVÆRT grunnkapabel traver som gjør en mildt sagt spennende debut for Petri Salmela i dag. Den har møtt bedre hester enn dette tidligere, og den burde ha MYE å hente nord i Sverige. Det er OK motstand i mot, men det er liten tvil om at Rhesos Face har en TOPP MULIGHET om den leverer på sitt beste i debuten for ny trener. SE OPP!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.