Magnus er et supertalent

Valle Åsa og kusk Magnus Teien Gundersen etter seier i et V75-løp tidligere i år. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Valle Åsa og kusk Magnus Teien Gundersen etter seier i et V75-løp tidligere i år. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Magnus Teien Gundersen er ikke fylt 19 år, men har allerede markert seg som en fremragende kusk. Fredag styrer han Nettavisens V65-banker på Jarlsberg.

Sportspills meny fredag:
V4 Solvalla: Et herlig vorspiel
V65 Drammen lørdag kveld: En frekk banker
Oddstips 1: Klopp sier farvel
Tippeligaen: Oversikt skader/karantener
Nettavisens fotballmagasin: Se ny episode
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Nettavisen holder sin strålende tipsform for tiden og også i V5A-spillet på Klosterskogen torsdag ble det klaff for undertegnede. Det største V5-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake hyggelige 5 848 kroner.  Sammen med et titalls andelslag på Eksperten ble det over 60 000 kroner innspilt i V5A-spillet på Klosteskogen torsdag. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdag suste undertegnedes minste V76-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 180) inn med sju rette og betalte tilbake pene 3 454 kroner. I tillegg ble det klaff for en hel bråte med andelslag og totalt ble det ca 150 000 kroner innspilt på Bjerke onsdag.

Søndag klinket Rolf Lerum til med norske Tangen Stegg (4-valg) som banker mot dagens tyngste favoritt til V64-løpene på Lindesberg! Tre lag på Eksperten inneholdt seks riktige. Disse lagene betalte ut vel 35 000 per stk. I tillegg satt samtlige V4-forslag, og det lille forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 144), ja, det betalte ut fine 2 071 kr. Totalen fra Lindesberg stoppet på flotte 150 000 innspilt!

Rolf Lerum ga seg ikke med det. Mandag ble det herlig klaff for et andelslag på Halmstad (fire andeler a kr 500). Det andelslaget betalte tilbake 60 065 kroner. Tirsdag var Lerum på farten igjen til V64-løpene på Eskilstuna. Hans systemspill (fire andeler a kr 1000), betalte tilbake pene 26 437 kroner.

Helt enormt ble det for undertegnedes V65-tips til Leangen mandag. Åtte andelslag på Eksperten suste inn med seks rette til en snittutbetaling på ca 90 000 kroner og totalt spilte Leirvåg inn over 760 000 kroner på Leangen mandag. Totalt har Nettavisen dermed spilt inn gevinster for ca 1,4 millioner kroner de siste fem dagene.

Vi har en vidunderlig travhelg foran oss med V75 fra Solvalla både lørdag og søndag, og norske hester i favorittsjiktet i Elitloppet søndag. Men før det skal vi gjennom en fredag som byr på V65 fra Solvalla på ettermiddagen. Til kvelden er det V65 fra Jarlsberg og V64 fra Boden som gjelder. I denne artikkelen skal det handle om V65-løpene fra Jarlsberg.

Kusketalent
Knapt 19 år gamle (bursdag 8/10-1996) Magnus Teien Gundersen går i sin fars fotspor (Geir Vegard) og har allerede i så ung alder, markert seg kraftig. Både i 2013 og 2014 vant Magnus ti løp, men allerede før mai er omme har han vunnet 13 løp i 2015. Fredag er han blant annet betrodd oppsittet bak storfavoritten 2 Calvin Classic i V65-2. Hesten som trenes av Trond Anderssen viste tendenser til form tredje sist på Klosterskogen og ble fjerde da. Bekreftet forminntrykket ved å bli toer bak kapasitetshesten Happy Petter på Bjerke starten etter. Sist fredag var det dags for karrierens andre seier for fireåringen. Sammen med Gunnar Austevoll suste hesten til tet fra sjettespor bak bilen på Biri og vant ganske så enkelt.

Magnus styrer fra start til mål
I kveld er V65-2 et løp i den såkalte ungdomsserien og blant disse kuskene er Magnus blant de beste, om ikke den beste. Besten kusken, beste sporet og trolig beste hesten. Det lukter tet direkte og selv om Calvin Classic kanskje ikke er den tøffeste gutten i klassen mot mål, vet kusken å kjøre på klokka. 2 Calvin Classic og Magnus Teien Gundersen blir Nettavisens V65-banker på Jarlsberg fredag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Gir oss ikke på denne
I V65-1 i kveld blir 5 This Is Anfield og Tom Erik Solberg store favoritter, men han støter på noen gode konkurrenter. Ikke minst 6 Sonador som Nettavisen jaktet både tredje sist og nest sist. Begge gangene gjorde hesten bra løp uten å få vinne. Gjorde sitt siste løp i unionstravet på Momarken i slutten av mars og kommer i kveld tilbake etter pause. På sitt beste skal Sonador være god nok til å gi This Is Anfield en match og den er selvskreven på våre bonger i kveld. På de større bongene betaler vi også for 4 Lobster's Sam som gikk en helsvett siste 500 i sitt siste løp. 

Helfrekk DD-banker
I V65-6/V5-3/DD-2 blir 9 Special Envoy fryktelig stor favoritt etter to strake seire. Begge de seirene har kommet fra tet, og det er ingen tvil om at Hamre-traveren er bra. Men Tom Erik Solberg og 5 Space Bee blir ingen kastekjepp. Både tredje sist og nest sist har hesten hatt bakspor mot svært gode hester. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tredje sist måtte hesten dra opp via tredjespor mot den siste svingen og holdt farten strålende til fjerde. Nest sist var det samme visa og i kveld er det teten som gjelde for Space Bee. Kommer Solberg seg dit, skal Special Envoy virkelig bekjenne farge får å ta ned Gottling-hesten. Space Bee må være et kanonspennende objekt i DD i kveld og vi spiller DD-banker på hesten til herlige oddser.