Malmin i flyten


Calvin Classic og Kristian Malmin har en flott vinnersjanse i V65-6/V5-3/DD-2 på Biri fredag.
Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com
Calvin Classic og Kristian Malmin har en flott vinnersjanse i V65-6/V5-3/DD-2 på Biri fredag. Foto Roger Svalsrød hesteguiden.com

Kristian Malmin er i kuskeform og har fine vinnersjanser under fredagens V65 på Biri.

Sportspills meny fredag/lørdag:
V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V64 Kalmar fredag kveld: Dobbel jackpot med 1,7 mill ekstra
V65 Skellefteå: Norske sjanser i nord
V4/V5 Øvrevoll: Herlig galoppettermiddag
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå
Oddstips 1: Siste spiker i Engas medaljehåp
Oddstips 2: Kaiserslautern har snudd skuta
Oddslangskudd: Siste sjanse for svenskejumboen
TV-fotball: Superhelg for alle fotballelskere

Vi har en feiende flott trav- og galopphelg i vente, der lørdagens gigantiske jackpotomgang i V75-spillet på Leangen naturligvis er det store høydepunktet. Men det skal skje en del andre ting også.

Øvrevoll byr på V4/V5-omgang både fredag ettermiddag og søndag ettermiddag og lørdag kveld er det også internasjonal V65-omgang på Jarlsberg. Fredagen byr på en sjelden V65-omgang fra Skellefteå på ettermiddagen, mens det er Biri med V65 og Kalmar med V64 som er i fokus fredag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dessverre så bommet jeg med den ene av mine to V76-bankere på Bjerke onsdag, men hovedbankeren 6 Good's Of Norway og Kristian Malmin innfridde overbevisende i V76-5. Fire andelslag på Eksperten (med lagnavn Siste V76superjackpot - to lag med seks andeler a kr 332 og to lag me fire andeler a k 500) satt begge med sju rette og betalte tilbake kr 18 387 per stk.

Mer suksess for Malmin
Kristian Malmin er høyaktuell også til fredagens V65-omgang på Biri. 5 Riordan Kronos (som innfridde mitt bankertips sist fredag) blir stor favoritt i V65-1 og V65-6 har Kristian en flott vinnersjanse med 1 Calvin Classic. Jeg måtte derfor sjekke status med Kristian torsdag ettermiddag og selv om Riordan Kronos er en av mine yndlingshester velger jeg å gardere denne fredag.

Ikke noe gratis
Fordi her er det fare for dødens (kan selvsagt vinne derfra), og fordi 9 Super Bull selv fra bakspor kan komme seg foran Riordan Kronos fra start. Dessuten er 4 Donovan B.R. en annen hest i tet (dersom han kommer dit) og med tanke på det enorme favorittstempelet 5 Riordan Kronos pådrar seg i V65-1, er det interessant med garderinger fredag, all den tid det finnes andre gode bankeralternativ.

Calvin tilbake?
All den tid min opprinnelige V65-banker, 3 Ambitoius Voyager er strøket i V65-3, velger å bankerspille 1 Calvin Classic i V65-6/V5-3/DD-2.  Fireåringen til stall Anderssen vant tre løp på fire starter i perioden mai/juni, men mister så noe av formen. Er tilbake på yndlingsdistansen sprint fredag og møter passende selskap. Mye tyder på tet fra start til mål og jeg bankerspiller i både V65, V5 og DD.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Kunne Blekkan vunnet?
Lørdag kveld så vant Opera V65-3 på Leangen som stor favoritt, men i kulissene viste fireårshoppa 6 Romanova stor fart og viste formfremgang. Støter på gode 7 Lille Jim og 9 Willdin i dette løpet, men Blekkan tar neppe denne med til Biri uten ambisjoner. Opplagt kryss for meg i V65-5/DD-1/V5-2.