*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Malmin viser veien mot tusenlappene

Kristian Malmin, og Good's Of Norway har spennende betingelser foran seg på fredag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Solid banker! Superobjekt med en rå prestasjon sist! Briljerte i rutineløp, og på fredag må man være på vakt! En herlig V65-omgang venter på Biri!

09.10.15 23:11

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Solvalla:
Herlig omgang i vente
V5A Øvrevoll: Chaves med supre vinnersjanser
V64 Östersund:
Jackpot med en storfavoritt fra Norge
V75 Bergen: Vikingene inntar Bergen
Dagens oddstips 1: England skyter ut av startblokkene
Dagens oddstips 2:
Østerrike har imponert noe vanvittig
Dagens langskudd:
Shamrock ryster serielederen

Ny suksess for siste info bongene!
På Eksperten så byr vi på siste info bonger. Søndag 4. oktober så satt ALLE våre siste info bonger på Sørlandet, og Romme. Bongene kostet fra Kr.500 (4x125 / 5x101) til Kr.2 000 (4x500). På Romme betalte bongene ut fra Kr.4 151 til Kr.4 760. På Sørlandet betalte bongene ut fra Kr.3 865 til Kr.4 093,-. Du sjekker vel ut våre siste info bonger på Eksperten!?

Ny saftig opptur på galoppen! Bong på Kr.960 betalte ut Kr.13 891,-!
* Nettavisens galoppeksperter fornekter seg ikke. Søndag 4. oktober ble det på ny strålende klaff under V4-spillet på Øvrevoll.

* Det største spilleforslaget på Nettavisen (innl.pris kr 960) betalte tilbake meget pene 13 891 kroner. Og ranken var strålende. 9 Al Quest (fjerdevalg i spille ) var ranket som 3. valg 6 Miss Rebel ble bankerspilt i V4-2.

* 2,8 prosenteren og 9. valget 10 Date With Dynamite var rangert som 5. valg og med på kun seks hester. I V4-4 vant 5. valget 6 Stinger. Denne var rangert som andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Systemfullklaff i Drammen 5. oktober! Kr.34 416 innspilt!
Det ble en herlig fullklaff for dem som kjøpte seg en andel i vårt system til jackpotomgangen i Drammen 5. oktober! Systemet med en innleveringspris på Kr.4 000 (4 andeler a Kr.1 000), ja, det inneholdt to seksere, og en rekke med femmere. Dermed kunne fire dele herlige Kr.34 416 mellom seg. Vi gratulerer så mye.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sist fredag på Biri så var det favorittparade, og utbetalingen ble deretter. Denne fredagen ser det klart mer utfordrende ut på forhånd, og flere av løpene er direkte åpne. Bankeren er dog soleklar, og mye taler for at 1 Good's Of Norway (V65-5) leder sitt løp fra start til mål. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 1 Escaped – Har gjort jevne fine løp på slutten, og det kan dreie seg om en banker for dem med litt is i magen. Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den virker på vei opp. Fullførte fint sist, og var med i seiersstriden til langt inn på oppløpet. Vi hadde 15,8 s 1000m på klokken. Fredag tror vi på tet, og med tanke på at 8 Austere Est Facere må tas forsiktig ut så kan dette bli billig for vårt drag der foran. SPILLES!

V65-2 : 5 Slått Faks – Har ikke vært stabil tidligere, men vi likte den skarpt nå sist. Gjør da en sterk sisterunde, og den avgjør fakta veldig lett via 29,2 s 800m med krefter igjen. Har garantert litt å gå på tidsmessig, og gjør den om løpet sist så kjemper den helt sikkert om seieren. Prøves som en frekkis!

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

V65-3 : 10 Candy – Her er det åpent med flere talenter på farten. Ideen vår er ikke helt stabil, men den har et høyt maks nivå. Så strålende ut i kulissene etter galopp sist, og tiden ble også meget sterk. Eirik Høitomt opp på den er meget spennende, og feilfritt så skal dem få slite med å slå den. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 4 Sindy Løper – Må bare lanseres etter det den viste sist. Feilet da tidlig, og den havner flere lengder bak feltet. Kommer helt rått tilbake, og den varslet superform direkte etter avbrekket. Er ikke travsikker, men får bare HC Holm den rundt uten noe tull så skal dette være en meget bra sjanse. STOR OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Good’s Of Norway – Har et veldig fint løp foran seg denne fredagen, og vi føler det er en motivert banker i en omgang som ellers er krevende. I løpet sist så leker den fra tet, og den kommer til mål med krefter igjen. Blir muligens utfordret fra noen i første rekke, men ikke verre enn at vi tror den forsvarer sitt innerspor, og da skal dette være over. BANKER!

V65-6 : 1 Nito Nicklas – Pleier å være veldig bra etter pause, og vi prøver oss med dette frekke budet etter avbrekket. Har vært ute i et rutineløp hvor den la inn en rask siste 1500m, og den skal være godt forberedt til dette løpet. I det nevnte rutineløpet på Biri (29. september) så gikk første 500m på 38,7, og Nito Nicklas kom altså i mål på 30,8/2100mv. Er kjapp i vei, sporet er perfekt, og den skal passes!

Sist lørdag betalte V75'en ut 20 millioner! På lørdag kan du vinne 13 millioner på Bergen Travpark!

Her kan du kjøpe deg inn i våre V75-bonger til lørdag

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag