Marius fikser cashen på Sørlandet


Marius Høitomt kjører vår banker på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Marius Høitomt kjører vår banker på søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Herlig V65-omgang! Banker med et gaveløp! Superobjektet som det lyste av sist! Sjokk i innledningen! Du tar vel rygg!?

Sportspills meny søndag:
V4 Hagmyren: Vrien omgang i Hudiksvall
V64 Täby: Supersøndag med millionjackpot

V5 Harstad: Vi jakter ny opptur
Oddstips 1: Napoli setter skapet på plass
Oddstips 2: Ranheim jakter Tippeligaen
Oddstips 3: Tromsø må gripe sjansen
Tippetips: Rosenborg kan sikre gullet
TV/Streaming: Slik ser du søndagens fotballkamper
Tippemagasinet: Se ny episode

En herlig søndag står for tur og denne søndagen er det galoppen som har hovedfokus, all den tid det er gedigen storløpsdag på Täby med V64 og V4. Det er samtidig spreke 982.922 SEK ekstra i sekserpotten ettersom det ikke ble utbetaling for fire rette i V64-spillet på Bollnäs fredag. I tillegg til V64-stevnet på Täby, er det V4 fra Hagmyren, det er V5 fra Harstad og til kvelden er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sørlandet byr på en herlig V65-omgang denne søndagen, og bredden i løpene er bedre enn på svært lenge. Vi velger å skygge noen av dagens tyngste favoritter som banker, og går heller for 2 Digital Star (V65-2) som dagens holdepunkt! Sjekk ut følgende snadder:

V65-1 : 11 Gunda (2,9%) – Har hatt sine problemer de siste årene, men ingen skal betvile at dette er en hest med kapasitet en bra bit utover det grunnlaget som den har på konto. Etter et lengre avbrekk nå sist så er den strålende i nederlaget, og vi har faktisk 25,3/1900m på den etter galopp. Skal normalt sett ha gått fremover med denne blåseren i kroppen, og den skal passes i det som er et åpent løp. 12 Motveit Mai (1,3%) – Så fin ut etter pause sist, men igjen så kom galoppen, og den gikk glipp av en OK premie. Viser 23,6 f 700m på sisterunden, og den er i det hele tatt bedre enn raden. Kommer bedre til sin rett over denne distansen, og Kolle opp synes vi er veldig spennende. KAN OVERRASKE!

V65-2 : 2 Digital Star (30,7%) – Var veldig oppløftende første gang ut for Stall Hamre, og vi likte det vi fikk se da. Ble brukt en god del underveis, før den fikk rygg leder ned mot siste sving. Fikk ikke sjansen på oppløpet, og det var nok litt krefter igjen. Den blåseren i kroppen har nok bare gjort godt, og den er fort kneppet opp til denne starten. Er kjapp i vei, og fra et perfekt spor så er nok Marius Høitomt på tetjakt. Møter med få unntak en svak gjeng her, og vi klemmer likegodt til med denne som dagens banker!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 7 I Am The Tiger (79,7%) – Er feltes beste hest, og feilfritt så snakker vi om en banker. Var brenngod i sitt siste løp hvor den knebler Urakas Gilbak etter en avslutning i 10-fart. Det som gjør oss noe usikker er at den tidligere var en notorisk galoppør, og overhodet ikke til å stole på. Nå virker den imidlertid langt mer stabil, og den er i høyeste grad en motivert tipsener. Vi dobler dog bongene med 6 LA’S Mr. Brown (7,8%) som har fått seg en blåser i kroppen etter pause, og som på ren grunnkapasitet er veldig bra.

V65-4 : 10 Tangen Ida (7,4%) – Har skiftet miljø, og dette har tydeligvis slått positivt ut. Så nemlig utrolig fin ut etter pause nå sist, og den kom pigg til mål uten helt å få sjansen da. Står rett og slett NYDELIG inne grunnlagsmessig i dette løpet, og motstanden skremmer ikke for å si det mildt. Eirik Høitomt er en sikker tømmefører, og klaffer det bare underveis, ja, da forventer vi at denne dukker opp helt der foran! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 12 Cadabra Tooma (50,1%) – Er ikke i toppform, men den er i en OK form. Fullførte helt greit sist i et bløffløp, men var da ute mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her. Har en topp sjanse om det bare løser seg underveis! 10 Robin Laser (4,9%) – Kan være skrellen i løpet. Kommer nå ut på sin beste distanse, den er kjapp i vei, og den vil ha kontakt med streken direkte. Nå sist feilet den som HELPIGG i stengt posisjon ut på oppløpet, og den hadde gått en 13-tid/2100ma uten denne galoppen. Lars Anvar Kolle opp er aldri feil, og viser den samme takter som sist så skal ingen føle seg for trygg.

V65-6 : 4 Calypso H. (60,6%) – Er denne som sist, ja, da taper den ikke dette. Var da helt strålende, og den kom ensom til mål. Er lynkjapp i vei, og her fyker den fort til tet. Har ikke vært helt til å stole på tidligere, og det er den eneste grunnen til at vi ikke lar den stå alene på bongene. 2 This Is Anfield (15,8%) – Er nok feltes beste hest, men den har ikke levert som ønsket etter pause. Nå er rapportene på den før dette løpet oppløftende, den står perfekt til spormessig, og vi blir ikke veldig overrasket om det kan være duket nå. Er en opplagt gardering om man garderer Calypso H.