*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Marius kusker V65-bankeren

Marius H¿itomt (vinner her med Starzinner på Bjerke) kusker Nettavisens V65-banker på Jarlsberg søndag. Foto: Roger Svalsrød: Hesteguiden.com

Dyktige Marius Høitomt kusker Nettavisens V65-banker på Jarlsberg søndag kveld.

20.12.15 18:24

Sportspills øvrige søndagsmeny:
V64 Ørebro: Jackpot med Goop i hovedrollen
V4/V5 Täby:
Galoppen ringer julen inn
Oddstips 1:
Mer norsk suksess i Tyskland
Oddstips 2: Målrik VM-finale for Norge
Oddstips 3: Lyon ikke i nærheten av gammel storhet
Oddslangskudd:
Watford langtfra sjanseløse mot Liverpool
Tippetips:
Atletico Madrid jakter tabelltopp
Skiskyting: Steintøft for Tarjei
TV-kampene: Slik ser du søndagens fotballkamper

En innholdsrik søndag står foran oss med galopp fra Täby med både V4 og V5 som innleder. Deretter er det duket for jackpotomgang i V64-spillet fra Ørebro, før Jarlsberg avslutter søndagen med internasjonal V65 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble en bra lørdag og for mine V75-tips på Bjerke. Det mellomstore forslaget (innl.pris kr 480) satt klokkeret og betalte tilbake 1 956 kroner. Stod faktisk med åtte hester i den siste avdelingen, men vi måtte altså ta til med favorittseier. I DD-spillet lanserte jeg andrevalget Alsaker Piril som en herlig DD-banker og de som fulgte mine DD-tips, kunne glede seg over pene 13,09 i odds.

Vrient på Jarlsberg
Søndagens V65-omgang på Jarlsberg er alt annet enn lettløst og her kan det ligge meget fine penger i luften. Bankerkandidatene glimrer med sitt fravær og jeg sjansebanker allerede i V65-1. Nå er det kanskje spesielt å kalle en storfavoritt som en sjansebanker, men 3 Comecatchme C.J. har en rusten programrad og da får begrepet litt bedre mening.

Hamre er stor optimist
Frode Hamre som trener hoppa som i kveld kuskes av hans stallmann Marius Høitomt, er usedvanlig positiv i sine forhåndsuttalelser og både motstand, distanse og startspor er perfekt i kveld. Fra spor tre er det svært gode muligheter for tidlig tetkjenning og da er mye gjort, for hoppa som på kapasitet garantert er best i V65-1. Således blir 3 Comecatchme C.J. og Marius Høitomt min V65-banker på Jarlsberg i kveld i V65-1.

Hyperinteressant formbombe
I V65-5/V5-2/DD-1 er det ingen tvil om at 3 Turboline D.K. er det klare objektet. Nå blir helt sikkert favorittspilt utover dagen, ettersom hun satt bom fast bak vinneren Special Envoy på Bjerke onsdag. I det løpet var ogås Rocknroll Fi og Global Republique med og slike hester er ikke på startstreken i kveld. Men hoppa skal forbi 2 Rex Palema på startsiden og det er ikke gitt at det går. Derfor er jeg litt betenkt for å bankerspille hoppa, og bruker henne istendenfor som banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hop holder koken
Vidar Hop innfridde med mitt herlige DD-objekt Alsaker Piril på Bjerke i går, og i en særdeles vrien V5, satser jeg igjen pengene på den glimrende kusken. Med Arthur Bø-trente 14 Stensvik Iver i V5-1/V65-4. Nå står hesten riktignok på 40 meter tillegg, men er det en ting Vidar Hop er god på, så er det å holde liv i kaldblodshester som tåler å bli brukt underveis. Det er høyst variabel kvalitet på hestene på strek og 20 meter tillegg i dette løpet, og Stensvik Iver har møtt mye bedre hester enn dette på slutten. 14 Stensvik Iver blir favorittspilt, men er en fin V5-banker da han ikke blir veldig tung favoritt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Larry er best
V65-2 er et uoversiktlig varmblodsløp i lavt grunnlag, men treffer Kristine Kvasnes i volta med kapable 8 Larry S.E. kan mye være gjort. han er variabel denne fireåringen, men sist på Bjerke viste han hvor bra toppnivå han har. Bombet da til tet sammen med Lars Anvar Kolle og vant sprettlett mot mye den samme motstanden han støter på i kveld. Min klare favoritt i V65-2 og en frekkisbanker for de dristige.

Annonsebilag