Meget spennende V65-omgang på Dannero

Ulf Ohlsson må vinne minst to løp i dag om vi skal få seks riktige!
Ulf Ohlsson må vinne minst to løp i dag om vi skal få seks riktige! (Hesteguiden.com)

To sylvasse bankere! Spennende info på to sjokk! Vi liker menyen fra Dannero skarpt, og her er det bare å ta rygg mot lukene!

Sportspills meny 17. mai:
Oddstips 1: Knalltøft for Solbakken
Oddstips 2: Baskere med cupfokus
Tippetips: United bør vinne
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Redaksjonen til Nettavisen ligger ikke på latsiden selv om det er 17. mai. Dagen er nemlig spekket med både trav og galopp. Øvrevoll arrangerer som vanlig sine løp på nasjonaldagen, og her kan du sjekke ut våre tips til galoppløpene. Løpene på Øvrevoll starter kl.15.50.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V75-omgangen på Vermo så er den spekket med flotte oppgjør, og rosinen i pølsen er selvfølgelig Finlandia Ajo hvor vi dessverre har fått to kjedelige strykninger i 5 Thai Broadway og 10 Nesta Effe. Løpet inneholder dog flere aktuelle hester for Elitloppet, og det blir garantert severdig. Vi tror på svensk seier gjennom Oasis Bi. Våre tips finner du her

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Dannero avrunder 17. mai med et herlig V65-spill! Vi byr på to bankere i en meget utfordrende omgang. 3 Eileen Boko + 6 Best Elden bankes i de innledende avdelingene, og vi kan ellers by på følgende:

V65-1 : 3 Eileen Boko – Et lite, men fint 4-års løp innleder denne V65-omgangen. Ideen vår har fått seg et løp under vesten, og det har garantert gjort godt. Trengte den blåseren, og vi forventer den forbedret før denne oppgaven. Blir kuskeplusset med Ulf Ohlsson, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. I en ellers VRIEN omgang så trenger vi to bankere denne søndagen, og dette er vår BANKER NUMMER EN!

V65-2 : 6 Best Elden – Dette er for oss dagens klart beste spill, og vi anbefaler også et frekt bankerspill. Kom ut etter pause nest sist, og den avslutter strålende i kulissene da. Nå sist var den ute mot Månprinsen A.M., og den ble sittende bom fast som HELPIGG! Ai, ai, ai, hvilket inntrykk! Vi har 22,5 s 700m på klokken, og det var den helt ubrukt på. Står 20m tøffere inne kontra Flex her, men det tror vi bestemt ikke betyr så veldig mye da Flex ikke har vist form, og sist var den veldig svak. FREKK OG DEILIG BANKER!

V65-3 : 11 Scargi – Denne kan være litt morsom for dem som jakter en skrell. Hadde 4% av innsatsene på seg når vi la ut denne tipssaken, og det er altfor lite. Vi snakker her om en hest i toppform som er betydelig bedre enn raden. Nå sist gikk den pigg i mål etter veldig sene luker, og det var mye krefter igjen. Grunnlagsmessig er den helt riktig ute, og vi velger å varsle da den ser veldig bra ut for tiden. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 4 Red – Dette er et UTROLIG SVAKT LØP, og garderinger er å anbefale. Her kan nemlig bomben smelle. Ideen vår utvikler seg fint for tiden, og den vant lett fra tet sist etter en avslutning i 14-fart. Tok tet fra samme spor nest sist, solgte seg da dyrt, og den tapte ikke med mye. Kan nesten ikke møte på billigere hester enn dette, og den må med på alt. GARDER DOG LØPET!

V65-5 : 9 Crooked – Jevnt løp hvor flere er på tetjakt. Her kan det være duket for et høyt tempo innledningsvis, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Draget vårt innledet svakt sist, men den avsluttet fortest av samtlige, og den så skikkelig bra ut etter en liten pause. Vi hadde 10,0 s 500m på klokken, og den tapte altså kun for meget gode Leif. Kan få løpet på søndag, og den prøves som et spennende skrelldrag.

V65-6 : 3 Rocky Race – Vi prøver oss med en frekkis i en relativt jevn finale. Rocky Race kom ut etter pause sist, og den røper toppform på direkten! Avslutter helt enormt bra, og på klokken stod det 08 s 500m med krefter igjen. Gikk en 11-tid, og den var ikke tom på det. Kommer her ut mot en sliten gjeng, og selv om også Rocky Race er aldrende så var den såpass positiv sist at vi gir den en sjanse her!