Mer jubel for folkehesten Forus

Solør Svarten og Geir Gudmestad blir hardt betrodd på tirsdag.
Solør Svarten og Geir Gudmestad blir hardt betrodd på tirsdag. Foto: Picasa

Ny jubel for folkehesten! Flere spennende ideer! Oljekronene skal hentes fra Forus tirsdag! Du tar vel rygg, og blir med på moroa!?

Sportspills meny tirsdag:
V64 Bollnäs: Se opp for Mjølnerød
V5 Momarken: Godbiter til lunsj
Oddstips 1: Portugal for sterke for Sverige
Oddstips 2: Nedrykk to sesonger på rad?
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

SUPERTIPS ble servert på Solvalla 26. juni! Over Kr.80 000 innspilt!: Nettavisen sitt største forslag med en innleveringspris på Kr.1 344 betalte ut flotte Kr.15 649,- Fem av våre andelslag på Eksperten satt som de skulle. Her var innleveringsprisen fra Kr.1 344 (Andelsprisene var 4x349) til Kr.1 792,- (Andelsprisene var 4x500). Totalt sett ble det spilt inn over Kr.80 000 til Solvalla på våre forslag denne herlige fredagen!

Montgomery Gel (2-valg) + Papillon Face (6-valg) stod begge først på vår rank, og solid info ble gitt! Bankeren for dagen holdt lekestue, og Comte Du Pommeau er en traver som vi gleder oss å følge videre.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Knallsuksess sist på Forus!

400 000 innspilt i V75 20. juni!: Det ble en fin lørdag for de som tok rygg på oss under V75-løpene på Forus. Det ble sju rette på 35 andelslag (innl.pris hhv kr 900 og kr 1800 på 31 av dem), i tillegg til fire systemspill (innl.pris på disse hhv kr 3950 og kr 4950 ). Snittutbetaling på ca kr 11 400 på de andelslagene som fikk sju rette og ca 400 000 innspilt.

Ny opptur nå!?

Forus knaller til med en herlig V65-omgang denne tirsdagen, og det er sjelden man opplever så fyldige felter som dette for tiden. 5 Solør Svarten (V65-1) har vært et eventyr for Geir Gudmestad, og vi tror det blir mer jubel for Folkehesten Forus tirsdag! Dette er nemlig vår banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Få ellers med deg følgende objekter:

V65-1 : 5 Solør Svarten – Har vært som et eventyr for trener Geir Gudmestad, og den gjør rett og slett ikke dårlige løp. Etter at den gikk på et tap på hjemmebanen nest sist så var den tilbake på sitt aller beste i Sverige nå sist. På 800m banen Åmål holder den lekestue, og vi har faktisk 23,7 s 800m på den, og det på en bane som for dagen var subbete. Har nok en 23-tid i kroppen om den får gå med i rygger å bruke speeden sin tilslutt, og det kan selvfølgelig ingen straffe her. Topp sjanse, og den sikreste bankeren i omgangen.

V65-2 : 7 La Reina – Gjorde et meget bra løp etter pause nå sist, og vi likte den skarpt da. Ble sjenert mot oppløpet, mistet mye fart, men kom tilbake mot mål, og den hadde full spenst i målgangen. Er kjapp i fra start, og fra dette sporet så kommer nok Pål Buer til å søke fremover direkte. Kan fakta bli sluppet til tet, men den takler også å gjøre jobben i dødens. Stor OBS-hest som må med på alt!

V65-3 : 4 Kleppe Fanden – Feilfritt så er denne i en helt egen klasse. Gikk strålende sist etter en tidlig galopp, og vi har 26,2 s 1900m på klokken. Magnus Teien Gundersen opp er selvfølgelig spennende når det her skal dreie seg om et ungdomsløp, men man skal også være klar over det at det ikke er bare, bare, å kjøre en såpass fersk hest som dette. Motivert favoritt, men vi vil se mer stabile takter før vi går all in. 8 Arnsilver – Skuffet sist, men dette er en humørhest, og den kan være slik. Gangen før var den skikkelig positiv i nederlaget mot Kleppe Snigen, og med slike takter her er den aktuell. Får en av de mer rutinerte kuskene opp, og den er den første som skal med om den store favoritten garderes.

V65-4 : 3 Lucky Princess – Har en perfekt oppgave foran seg her, og det kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Nå sist så fullfører den ordentlig bra, og dette er en hoppe i flott form. Kan nok nedpå 14-tallet om den skulle komme seg foran, og det kan ikke mange straffe her. SPILLES! PS. 4 In Front – Er en veldig undervurdert traver som har løftet seg mye. Kom nå sist ut etter pause, og den passerer mål med krefter igjen etter et passivt opplegg. Er garantert en av de beste på kapasitet, den har gått fremover med løp i kroppen, og den må ikke undervurderes. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Jackhammer – Er feltes klart beste hest, og den skal stå først på en rank. Den var positiv etter pause nå sist, og den virket klart forbedret. I slike omgivelser som dette så tåler den å bli brukt underveis, og den har en bra sjanse selv om den skulle havne utvendig leder. MOTIVERT! 2 Broadway Blaze – Dette kan være noe for dem som leter etter en skrell. Den gikk pigg i mål etter sene luker nest sist. Nå sist var den positiv i kulissene etter en dårlig start, og den var heller ikke da helt tom. Står nå nydelig til, og den kan sjokke med flyt. OBS!

V65-6 : 14 Independent O. – Kan være en banker for de frekke. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og storformen er rett rundt hjørnet. Den så veldig bra ut sist, men rullet da over i galopp ca 300m fra mål. Gikk glipp av en plass helt der foran, og vi gav den et pluss i kanten. Blir det bare ikke helt feil underveis på tirsdag så feller den fort samtlige på speed. Er veldig spillbar i helt riktige omgivelser, og dette er altså en banker for de frekke!