*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Mester Høitomt har bankeren

Eirik Høitomt har flere fine sjanser på Momarken mandag. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker med en overlegen kapasitet! DD-banker som er betydelig bedre enn raden! Storskrell som må tas på alvor nå! En meget spennende V65-omgang venter mandag!

30.11.15 15:34

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Østersund: Lerum jakter ny suksess i Sverige
Oddstips 1:
Zucca og Rangers snur trenden
Oddstips 2: Tungt for Lekven i Danmark
Oddslangskudd: Stoler ikke på Fiorentina

Stjernetreff i lunsjen fra Mantorp 30. november!
Nettavisen sitt største V4-forslag i lunsjen denne mandagen, med en innleveringspris på Kr.864, satt som støpt. Utbetalingen ble helt strålende Kr.51 393,-. På Eksperten ble det treff på seks av våre flate bonger med en innleveringspris fra Kr.960 (4x250/5x200) til Kr.1 152 (4x300). Vi gratulerer alle som tok rygg i lunsjen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Deilig treff på Leangen 29. november!
Under den gedigne jackpotomgangen på Leangen 29. november klinket Kurt Leirvåg til med nye supertips til sin store favorittbane! Nettavisen sitt mellomste forslag med en innleveringspris på Kr.960 satt som det skulle, og det betalte ut fine Kr.9 058,-. På Eksperten gikk 15-andelslag under tråden Leirvågs V65superjackpot med en innl.pris mellom 1000-2000 inn.

Tre av systemspillene gikk også også inn. To stk fire andeler a kr 1500 – det betalte kr 10 125 tilbake. Et stk fire andeler a kr 1000 – det betalte tilbake kr 9 834.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Siste info bonger sørget for ny V75-suksess i Drammen!
På Bjerke 21. november suste TRE V75-SYSTEMER INN! Systemene Lerums eksklusive (Fire andeler a 3000) samt Lerum storpottsystemet (Fire andeler a 1250) x 2 satt som de skulle. Lerums eksklusive betalte ut Kr.161 039, mens de to andre betalte ut Kr.151 595,-.

Under V75-omgangen i Drammen 28. november så anbefalte vi et bankerspill på Brenne Rødi (V75-3), og på de faste bongene på Nettavisen kom vi ikke i mål. Det gjorde vi dog på veldig mange av SISTE INFO BONGENE fra undertegnede, og her ble det fullklaff for totalt 27-bonger! Bongene kostet fra Kr.1 000 (4x250/5x200/10x100) til Kr.2 000 (4x500/10x200/6x330). Bongene betalte ut fra Kr.7 687 til Kr.8 922,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken klemmer til med en VRIEN V65-OMGANG mandag, og dette er en meny som vi virkelig liker. Etter å ha vært i tenkeboksen en stund så landet vi på 12 Trø Kato (V65-4) som dagens beste banker. Er helt overlegen på kapasitet, og det er i første rekke galoppen i mot.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 9 Marvelous Fam (0,1%) – Kom ut etter pause sist, og den var tung i kroppen da. Havner dessuten opp i en litt dårlig rygg, og det ble langt frem. Gikk helt OK når det løste seg i kulissene, men den hadde nok svært godt av det løpet i kroppen etter pause. Duger på kapasitet mot denne gjengen, og skulle den bare løfte seg noe, ja, da er den ikke ueffen. Sporet er dessuten interessant, og kusken bra. KAN SJOKKE!

V65-2 : 12 Primetime F. (4,1%) – Småskummelt hoppeløp med hester i lavt grunnlag. Ideen vår har fått seg to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og her er det stigende form. Brukte speeden sin for tidlig sist, og den trakk seg derfor noe tilslutt. Var uansett klart godkjent. Får den spare speeden til det gjenstår ca 300m nå, ja, da kan den fort plukke ned denne billige gjengen over oppløpet. Blir etter vår smak for lite spilt, og her må man virkelig være på vakt!

V65-3 : 5 Sogni (25,2%) – Er en knallgod montehest, og den var lekker i denne stilarten når den lekte med de andre tredje sist. Kom da helt ubrukt til mål. Gikk så helt strålende med vogn bak seg nest sist, mens den er klart godkjent i steintøffe omgivelser nå sist. Nå går den ned en klasse, monte er den meget bra i, og den har en flott mulighet om alt går riktig for seg her. VI TROR HARDT!

V65-4 : 12 Trø Kato (26,2%) – Er helt overlegen på kapasitet, og den spør ingen om seieren i en feilfri utgave. Vant meget lett sist, og den gikk bra i hendene på Eirik Høitomt. At Eirik nå har fått kjenne på hesten en gang er aldri et minus, og vi ser ikke bort ifra at han gjør noen justeringer for å få den enda bedre til denne starten. Ble solgt etter det siste løpet, men ikke noe skulle tilsi at den har mistet noe form på så kort tid. Har en STOR MULIGHET, og den vinner dette løpet uten noe tull!

OBS! Vi byr på en MEGET SPENNENDE DD-BANKER denne mandagen! I boksen under kan du kjøpe deg inn på våre høyinteressante DD-SPILL!

V65-5 : 8 Wrons Frigg (6,1%) – Er en formbombe, og på mandag må den jages i totoen! Nå sist feiler den som helpigg når Kim Pedersen kjører oppi mot oppløpet. Hadde garantert vunnet det løpet uten uhellet. Nest sist sitter den bom fast som mulig vinner, og den så lysende fin ut for dagen! Nå sitter Eirik Høitomt seg opp, den er lynrask fra start, og nå må vel man endelig lykkes!? Dagens beste objekt, og vi må bare tro hardt på denne godbiten! I DD-spillet lar vi den stå alene!

V65-6 : 6 Phantom KD (5,1%) – Er betydelig bedre enn raden, og dette er en hest som virkelig ligger i skorpen. Nå sist feilet den i et skummelt angrep, og det var mye krefter igjen på tanken da. Har blitt strøket inn et spor, og finner bare Gunnar Austevoll de riktige ryggene underveis, ja, da skal den bli spennende å følge nedover det lange oppløpet på Momarken. Prøves som et smellfrekt drag!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag