Gå til sidens hovedinnhold

Mina skal fikse V65-cashen på Øvrevoll

Øvrevoll byr på en strålende V65-omgang i kveld. Amatørrytteren Mina Haug rir Nettavisens V65-banker.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V65 Bergen: Fyldig kveldsmeny i Bergen
Oddssingel Europa League:
Kjempetrøbbel for Brann på hjemmebane
Oddsdobbel:
Molde gjør kort prosess
Oddssingel Afrikamesterskapet 1:
Eventyret fortsetter for Madagaskar
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det vrimler av galopp denne uken og det soleklare høydepunktet er naturligvis Derbysøndagen på Jägersro. Her er det V75 med stor jackpot og hele 3 508 928 SEK ekstra i sjuerpotten. Men i tillegg er det flott V65-omgang på Øvrevoll torsdag , og danske Klampenborg varter opp med både V4 og V5 førstkommende lørdag. Torsdagen byr ellers på V4-lunsj fra Vaggeryd og i tillegg til V65-løpene på Øvrevoll, er det supertorsdag på Bergen travpark med både V65, V5 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Øvrevoll der det endelig er dags for V65 igjen. Det er spillestopp kl 18.30, mens V4-spillet innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.20.

Prøver Chilterns på ny
Søndag vant Chilterns lett som vår og mange andres banker på Gøteborgs fine gressbane. Torsdag er han på plass på Øvrevoll, og vi tror på ny gevinst. Dyktige Mina Haug rir i amatørløpet, og vi tror spurten til 2 Chilterns i V65-3/V4-1 gjør utslaget. Vi bankerspiller i både V65 og V4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers er dette en dag hvor det kan bli svært hyggelig for våre svenske venner. Øvrevoll er glad for besøk fra "søta bror" for å gjøre feltene store, og torsdag ser det riktig lovende ut. Chilterns er nevnt.

I V65-2 er hele fem av hestene stasjonert i Sverige, og 8 Martini i V65-4 er skummel. Favoritt i DD-løpene blir 8 Silky Road og 6 My Cup of Tea. Førstnevnte har to strake seire på Øvrevoll, mens My Cup of Tea har vunnet de fire siste startene, hvor av tre på Øvrevoll. 6 My Cup Of Tea får tillit som vår DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.

Kommentarer til denne saken