Mjøen sikrer julecashen


Lightning Power og Thomas Mjøen blir store favoritter i V65-6 på Leangen søndag.
Foto: HM.Auran/hesteguiden.com
Lightning Power og Thomas Mjøen blir store favoritter i V65-6 på Leangen søndag. Foto: HM.Auran/hesteguiden.com

Thomas Mjøen er kusk bak Nettavisens banker når Leangen byr på internasjonal V65 tredje juledag.

Sportspills øvrige meny 3. juledag (søndag):
V64 Axevalla: Jonathan moser alt
V5 Harstad: HC med årets siste banker i nord
Oddstips: Trøbbel i vente for Leeds
TV-fotball/streaming:
Her er romjulsmenyen

3. juledag er det mer enn nok å henge fingrene for oss som liker travsport og spill. Det hele innledes med V4 fra Romme og fortsetter med V64 fra Axevalla. Litt senere på ettermiddagen er det duket for V5-omgang fra Harstad, mens Leangen får gleden av å by på internasjonal V65/V5 søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sekssifret systemgevinst Leangen sist mandag
Det ble en herlig systemklaff for at av mine systemspill til Leangen sist mandag. Riktignok dummet jeg meg ut med å foreslå urutinerte 1 Lill Faksa som min V65-banker på Nettavisen. Men på Eksperten lagde jeg også en god del andelslag med banker på storfavoritten Hot Sugar i V65-2. Et systemspill med banker på denne (fire andeler a kr 1000) suste inn med seks rette og betalte tilbake heidundrende flotte 125 869 kroner.

Solid også i V5-spillet
I V5-spillet ble det superklaff. Mitt mellomste forslag (innl.pris kr 480). Treprosenteren og 9. valget Hot Sensation var krysset på sju hester.I tillegg ble det treff for elleve andelslag på Eksperten som hadde hhv 480 kroner og 960 kroner i innleveringspris.V5-utbetalingen landet på meget pene 8 320 kroner.

Den suksessen er bare en av mange suksesser undertegnede har hatt på Leangen i 2015, og søndagens meny er atter spennende. Thomas Mjøen og Baritrom har vært den ekvipasjen jeg har bankerspilt flest ganger på Leangen i år, og søndag er det igjen Mjøen som kusker min V65-banker.

Mjøen med ny seiersmaskin
8 Lightning Power (V65-6/V5-3/DD-2) avslørte strålende kapasitet i regi Bo Westergaard i fjor, og innledet også bra tidlig i 2015. I høst dukket han opp i regi Roy Vidar Jørgensen i Trondheim. Galopperte seg bort i Leangen-debuten 9. november og ble disket. Måtte derfor ut i prøveløp, og kom tilbake i løpsbanen som overlegen vinner 5. desember. Det var et sprintløp og hesten løste flott bak startbilen og ledet hele veien.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Også i kveld er det sprint, og siden 1 Buzy Bee er strøket kommer også hesten inn et spor. Både 3 Yankee Hall og 6 Bettini er brukbare sprintere som også er kvikke i vei fra start. men en feilfri Lightning Power er nok god nok til å vinne V65-6 fra dødens om nødvendig, og er mitt beste bankerbud i kveld. Siden Lightning Power også starter innenfor både V5- og DD-spillet blir hesten min klare banker også i de spilleformene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Klart bankeralternativ
Mandag 14. desember lanserte jeg 3. valget og 5,7-oddseren 3 Freaky Friday som en klar alternativ banker sammen med sin trener Atle Eggan og en usedvanlig opplagt Freaky Friday innfridde med stil etter å ha kjørt seg til tet runden fra mål.

Kan vinne fra dødens
I kveld er det spor tre bak startbilen i V65-4/V5-1 og ny flott vinnersjanse. Men det lukter litt dødens i kveld på 1 Handsome Gent, og på sprint kan det muligens bety trøbbel. Feilfritt tror jeg uansett Freaky Friday vinner og jeg bankerspiller på de to minste V65-forslagene.

Kan ryke i kveld
Seiersmaskinen 9 Seaborn Simona står med åtte seire og en andreplass i sine monteløp på Leangen, og andreplassen kom i den aller første montestarten tilbake til 9. mars 2013. Således står hoppa med åtte strake monteseire. Pussig nok har Seaborn Simona i åtte av sine ni siste starter på Leangen startet i V65-1, så også i kveld. I seks av disse løpene har vinneroddsen vært 1,6 eller lavere, men hun har tapt fire av disse løpene.

20 meter dårligere til
Blir stor favoritt også i kveld og er i uforandret fin form. Holdt riktignok på å tape i siste monteløpet på Leangen (jackpotomgangen 29/11), men det hadde nok mest med at Amanda Robertsen ble i overkant seierssikker. Står uansett 20 meter dårligere til i kveld kontra det løpet, målt mot blant annet 7 Beatles B.R. og 5 Midnight Moon og det er verd å spekulere i kveld, selv om hun skal være den naturlige favoritten i V65-1.

Lite spilt i kveld
V65-2 er et kaldblodsløp over sprintdistanse, som ser åpent ut på forhånd. Fartsmessig er det ingen tvil om at 12 Gaardens Viktor er best, men tolvtespor er nå engang tolvtespor. 6 Sindor X. er mitt drag i løpet. Hesten gikk et meget sterkt V75-løp på Leangen i siste starten og utfordret gode Lille Jim mot mål i det løpet. Hesten er bra fra start, ikke lett å vinne med, men har et fint løp på papiret i kveld og kan ta årets andre seier i kveld.

Eggan kan få en fin kveld
Atle Eggan sitter opp bak flere spennende hester i kveld. Størst vinnersjanse har naturligvis med 3 Freaky Friday i V65-4. Men hester som 5 Tverdals Frøkna (V65-2), 8 Disco Queen (V65-3), 7 Be A Mixt Chili B. (V65-5) og 3 Yankee Hall (V65-6) er heller ikke sjanseløse. Jeg vil spesielt trekke frem 8 Disco Queen som satt bom fast sist mandag, tilsynelatende med krefter spart. Hoppa er rask fra start, og selv fra åttendespor kan hun sikre seg en god posisjon på direkten. Min favoritt i V65-3.