Mjølnerød viser frem et talent


Jan Roar Mjølnerød kjører vår banker tirsdag.
Jan Roar Mjølnerød kjører vår banker tirsdag. Foto: hesteguiden.com

Et talent bankes! Smellfrekt objekt hadde ikke marginene med seg sist - revansje nå!? Godbit avgjør sitt løp på en, to, tre!? Du blir vel med på moroa?

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Östersund:
Vidåpen V4-omgang med skrell fra Norge
V5 Bergen: Storetvedt innfrir med vår banker
V64 Jägersro:
Smellfrekk V64-banker i jakten på storcashen
Oddstips 1: United ryker ut av Champions League
Oddstips 2:
PSV gir Van Gaal skikkelig hodebry

En innholdsrik tirsdag venter, og moroa starter allerede kl.12.20 med en herlig V4-omgang fra Östersund. Deretter er det Bergen, og deres lunsj kl.13.40. Om kvelden braker det løs med en topp V65-omgang på Momarken, før det hele avrundes med en interessant V64-omgang på Jägersro.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jan Roar Mjølnerød kjører vår banker på Momarken tirsdag. Talentet 1 Lome Lotta (V65-3) var veldig bra etter pause sist, og spør normalt sett ingen om seieren om den fungerer slik igjen. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 10 Tuff Enuff – Var ikke noe mer enn godkjent minus sist. Nå skylder man på at den hadde fått det snilt i trening osv, men akkurat det kjøper ikke vi. Vi liker nemlig ikke når hester som har radet opp får en reaksjon, og dette er en storfavoritt som det kan være smart å spekulere litt i mot på tirsdag. 12 Madonna Mia – Kan være supersjokket i innledningen. Så meget fin ut etter pause sist, og på en helt elendig bane viser den 16,5 s 800m med krefter igjen. Med tempo, og de riktige ryggene på veien så er den ikke borte. SJOKKER!?

V65-2 : 5 Sharpshooter – Har et meget fint løp foran seg her, og klinker Erlend Rennesvik til fra start, ja, da tror vi at han kan bli sluppet til tet med vårt store drag. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og den varslet form sist ved å levere en sterk sisterunde i 14-fart. Dette kan fort bli et bløffløp, og Sharpshooter er en banker for dem med litt is i magen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Lome Lotta – Var strålende opplagt etter en liten pause sist, og den imponerte oss da. Skal normalt sett være enda bedre på tirsdag, og vi blir rett og slett overrasket om ikke dette dreier seg om en klink banker om den bare fungerer som den skal. I en meny som «skriker» etter et sikkert holdepunkt så går vi for talentet Lome Lotta, og rutinerte Jan Roar Mjølnerød. ALL IN!

V65-4 : 10 Krabat – Vidåpent, men fortvil ikke! Vi har nemlig jobbet frem et meget spennende objekt som bare må prøves nå. Krabat er nemlig på vei mot formen, og den avsluttet bra sist etter å ha blitt grovt hindret. Fortsetter den sin fine fremgang fra sist, ja, da plukker den mange nedover det lange oppløpet. MÅ MED PÅ ALT! OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 10 Ty Tinn – Har det plutselig løsnet noe veldig for, og den rader opp med knallsterke innsatser. Nå sist ble det egentlig feil med et altfor lavt tempo, men Ty Tinn spurter igjen storstilet, og vi har 23,2 s 500m på klokken med mye krefter igjen. Vil dra stor fordel av det lange oppløpet på Momarken, og blir det bare litt tempo her så skal den ikke bli lett å ha med å gjøre. BOMBER INN TIL SEIER!? SPILLES!

V65-6 : 2 Mr Beach – Vidåpen finale hvor ikke mange er helt sjanseløse. Ideen som vi vil varsle litt for har et nydelig løp foran seg her, og endelig skal den ut på sin beste distanse. Har nemlig stor fordel av sprint, og den vant på samme distanse sist den testet den ut. Formen til hesten er heller ikke verst, og den ble sittende fast nå sist. Det er på tirsdag en slik hest fortjener et forsøk, og vi roper et varsko!

Rolf Lerum er din veileder mot hele 13 millioner i V75-spillet lørdag! Her kan du kjøpe deg inn i bonger med en pris fra fra Kr.50 til Kr.2 000,-.