Monteduell i en svært utfordrende V65-omgang


Paddington Face og rytter Caroline Morken. Torsdag er de aktuell i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Paddington Face og rytter Caroline Morken. Torsdag er de aktuell i Bergen. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Svært åpent, og utfordrende i Bergen. De største bongene er bankerfrie. Store kroner i vente til de med seks riktige? Vi går for gull!

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
V4 Boden: Herlig V4-lunsj i Boden
V5 Bjerke: Flott V5-lunsj på Bjerke
V64 Åby:
Frekk V64-banker fikser opptur på Åby
Oddsdobbel 1: Everton kan gi blanke
Oddsdobbel 2:
Sociedad vil ha gruppeseieren
Oddssingel 1:
Rosenborg får det tøft i Skopje
Oddssingel 2:
Skikkelig motbakke for Solbakken

V5-fest på Bjerke 6. desember! Sjekket du våre tips?
Undertegnedes V5-tips til Bjerke denne onsdagen var av det kruttsterke slaget! Ingemar Palema (2-valg) + Basic Instinct (4-valg) ble servert som herlige tipsenere mot overspilte favoritter, mens Tripsson ØK stod alene på den lille bongen! V5-bongen vår på Kr.240 betalte ut meget fine Kr.2 987,-. Hvor mange femmere fikk du?  

Suksess for en flere bonger på Momarken 5. desember!
Systemene til undertegnede manglet dessverre en utgang, og kom ikke helt i mål. De flate bongene på Eksperten med en pris på Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250/fem andeler a Kr.200) og oppover, fikk imidlertid seks riktige. Disse bongene betalte ut fra Kr.5 491 eller mer. Super Orlando innfridde som dagens klinke banker, mens Benzema (2-valg) innfridde som en ordentlig godbit i innledningen.

Ny herlig opptur i V4-lunsjen 4. desember!
Undertegnede knallet til med nye topptips i lunsjen til Bollnäs 4. desember! På Eksperten fikk ALLE bonger fra Kr.1 000 (fire andeler a Kr.250/fem andeler a Kr.200) og oppover fire riktige. De betalte ut meget fine Kr.11 599,-. Superskrellen I'll Fixit (utgangsverdi Kr.1 177) var med på kun fire hester.

Topptips ble levert i Harstad 2. desember!
Lerum traff godt med Eksperten-bongene til Harstad denne lørdagen, og det ble kling i kassen for flere av bongene. Tre bonger a Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) betalte ut Kr.17 363, og det gjorde også den store bongen på Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Du tar vel rygg på oss i Harstad?

Strålende fullklaff for tre V75-systemer på Leangen 2. desember!
Det ble strålende fullklaff for tre systemspill fra Leirvåg som alle hadde banker på 1 Pleasetellmewhattodo i V75-3. To av systemene hadde fire andeler a kr 1000 og innl. pris på kr 3 855. På grunn av sene strykninger fikk begge disse systemene to ganger sju rette og hvert av systemene betalte tilbake meget flotte Kr.65 652. Et system med fire andeler a kr 1500 fikk også to ganger sju rette på grunn av sene strykninger og betalte tilbake meget pene Kr.69 897.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Årets beste V4-tips ble servert i lunsjen 30. november – Kr.216 ble til Kr.20 933!
Det ble servert kolossalt sterke tips fra undertegnede i lunsjen til Örebro torsdag! Frisco Runner (5-valg) ble banket på den minste bongen til Kr.216,-. Supersmellen Ritzo (1,5%) var dessuten med på alt. Den lille bongen suste inn, og betalte ut herlige Kr.20 933,-!

Ny fulltreffer i V64-spillet! Denne gangen på Solvalla 28. november!
Det ble en ny fulltreffer for de som kjøpte seg inn i Lerums V64-systemer (fire andeler a Kr.1 000) denne tirsdagen. Bankeren var av stål, og Coin Perdu sto naturligvis alene på alt. Utbetalingen på V64-systemet ble meget fine Kr.17 550,-.

Lerum med topptips i V64-spillet 21. November – Kr.4 000 ble til Kr.134 940!
Under V64-jackpotomgangen til Gävle ble det servert meget sterke V64-vurderinger. V64-systemet vårt (fire andeler a Kr.1 000) kammet med seg hele Kr.134 940 i den uløselige omgangen. Finnskog Sjefen (5-valg) ble servert som et bankersjokk, og Järvsö Aron (5-valg) innfridde som en ordentlig godbit.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er sjeldent vrient i Bergen denne torsdagen, og de helt klinke bankerne finnes ikke i dagens omgang. Dette er en omgang med et gedigent potensial, og noe vi gleder oss stort til.

Gå ikke glipp av følgende objekter:

V65-1 : 7 Bjørkeknekten – Har ikke vist toppform på slutten, og det er klart at slikt gjør oss usikker. Dog vil den på torsdag dra stor nytte av et bittelite felt, og her vil den ha kontrakt med de andre hele veien. Er normalt ganske stabil, og det er grunnen til at den plasseres foran mer ustabile 5 Vill Solen på ranken. 3 Tangen Tia tas med på den store bongen, og med disse tre på bongen føler vi oss trygg.

V65-2 : 2 Paddington Face – Kan umulig ha vært frisk sist, og det løpet setter vi bare en tykk strek over. Er egentlig en veldig god montehest, og den er langt bedre enn det grunnlaget den har på konto i denne stilarten. Har nok litt større fordel av distansen kontra 5 Comecatchme C.J., og fra et nydelig spor er den verdt et forsøk. Vi låser løpet på disse to.

V65-3 : 3 Miss Vacation – Helskummelt løp med hester som egentlig hører hjemme i en poengjakt. Vi garderer bredt, og ideen som vi landet på gjør en spennende start etter pause. Har enda ikke fått vinne, men den har møtt bedre hester enn dette, og den burde duge godt i omgivelser som her venter. Spilles fra et nydelig spor!

V65-4 : 6 T.H. Thermina – Er i en helt strålende form, og nå må vel det snart komme en seier igjen? Feilet bort en sikker seier tredje sist, mens den har spurtet meget bra to ganger på rappen etter det løpet. Er nå 20m billigere ute kontra en som vanlig overspilt 4 Ospesetstjerna, og dermed ser dette meget spennende ut. Var 10x mindre spilte enn Opesetstjerna når dette tipset ble lagt ut, og det er intet annet enn galskap. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Super Strong – Har vært nede i en downperiode,men nå peker endelig pilene riktig vei igjen. Var egentlig ordentlig positiv sist, og det etter at det ble aldeles feil underveis. Motstanden nå skremmer ikke, den kan åpne, og leverer den på sitt beste så kan den skrelle. PASSES!

V65-6 : 6 S.K.S Sagitta – Er i særklasse den beste hesten i finalen, og hadde vi vært sikker på at formen hadde vært på topp, ja, da hadde vi banket den på alt. Gikk 16,5/2000m før galoppen kom sist. Er nå kommet inn på stallen til Ove Wassberg, han er fornøyd med nykommeren, og her burde det være mye å gå på. En ny hest som Ove forbedrer? SKAL MED PÅ ALT!