*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Montèspesialisten innfrir

Bjerke18042018. Solkongen og kusk Odd Arne Sagholen i tet i 7.løp Nærbøseiras løp.

Solkongen, her med Odd Arne Sagholen i sulkyløp, blir vårt holdepunkt i Drammen mandag kveld. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Solkongen har vist solide takter under sal i det siste og blir vår hovedbanker i Drammen mandag.

18.11.19 11:43

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Färjestad: Jackpotomgang med over 900 000 SEK ekstra
V4 Eskilstuna:
Hete objekter til lunsj
Spillsenteret
: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddsdobbel mandag: Malta vil gjøre det vanskelig for Norge
Oddssingel EM-kvalik
: Sverige byr opp til fest i Stockholm
Oddssingel EM-kvalik: Danmark har svært gode minner fra Dublin

En ny flott uke står foran oss med kommende lørdags Gulljackpot i V75 på Leangen som ukens sportslige og spillemessige høydepunkt. Mandagen byr på V4-lunsj fra Eskilstuna, mens det er V65 på Drammen travbane her hjemme i kveld. I Sverige er det duket for jackpot og 951 089 SEK ekstra i sekserpotten i V64-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om V65-omgangen i Drammen, der vi kan by på følgende:

2 Solkongen (V65-4) var skikkelig god og imponerte stort da han vant i montè på Bjerke i sin siste start 6.november. Den seks år gamle vallaken trives veldig godt under sal og står innbydende til på strek på en sprint i Drammen der det som kjent er en stor fordel å sitte foran på det korte oppløpet. Vi tror på tet fra start til mål og lanserer Alm Viktor-sønnen som dagens holdepunkt i begge V-spillene. Normalt skal dette være snakk om en solid vinnermulighet.

6 Tenk Nå Dina (V65-1) kan fort være løsningen på V65-innledningen i Drammen. Jessen-hoppa har vunnet seks løp allerede i år og dokumenterte flott form da hun vant fra tet på Klosterskogen i sin siste start. Her er hun på tetjakt igjen, og skulle hun komme seg foran på et tidlig tidspunkt, tror vi hun sitter på de beste kortene. Må selvsagt krysses på alle bonger.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

4 Greed (V65-2) kommer tilbake etter lang pause med litt usikker form, men motstanden er ikke verre enn at Tvedt-traveren må tidlig på bongen. 4-åringen imponerte da han vant på Biri tilbake i juni og kan fort bli litt bortglemt med bokstavene i raden fra før han fikk en velfortjent pause. Når han nå kommer ut igjen, regner vi med at alt er i orden. Dersom han takler baneprofilen og det går i trav hele veien, må han så absolutt regnes i toppen. Tidlig kryss.

4 A.H. Svarten (V65-3) kommer ut i et litt åpent løp uten de store forgrunnsfigurene. Bø-traveren var positiv i sin siste start på Klosterskogen og er rask fra start. Kanskje kan han komme seg tidlig foran på en sprint i Drammen? Det vil i så fall være en stor fordel. Kanskje kan årets andre seier komme her? Vi spanderer på oss et tidlig kryss.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag