Møter ikke Silje i dag

Tekno Odin og Øystein Tjomsland blir storfavoritter i V65-4 på Leangen søndag
Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.
Tekno Odin og Øystein Tjomsland blir storfavoritter i V65-4 på Leangen søndag Foto: Charlotte Steine/www.hesteguiden.com.

Tekno Odin slipper å møte Lannem Silje og Lome Brage på Leangen søndag og fortjener sitt gigantiske favorittstempel i V65-4.

Sportspills meny søndag:
V64 Mantorp: Bankersjokk i åpen omgang
V65 Sørlandet: Hamre i hovedrollen
Oddstips 1: Tromsø dagens beste objekt
Oddstips 2: Viking brukte pausen godt
Tippetips: Vålerenga tilbake på vinnersporet
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk helgens oversikt
Tippeligaen: Skade- og karanteneoversikt

Vi har en meget hektisk søndag foran oss på trav- og galoppfronten og skal gjennom fire stevner. Det hele starter med en stor galoppdag på Klampenborg med både V4 og V5. Leangen fortsetter sitt midtsommetrav med NM-løp og V65 med start allerede 13.50. Deretter overtar Mantorp med V64, start kl 15.10. Til kvelden er det V65 fra Sørlandet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Merk V65-start kl 13.50
Favorittene stod i kø i lørdagens V75-omgang på Leangen og det endte med svært magre 332 kroner igjen for sju rette og ingen utbetaling for verken seks eller fem rette. Leangen avslutter sitt tradisjonsrike midtsommertrav i dag. Sportslig er det flott klasse på dagens løp. V65-1 er Alm Rau Jos æresløp for treårige kaldblodshester og kan friste med 100 000 kroner til vinneren,mens tradisjonsrike Trøndelagspokalen kan friste med hele 150 000 kroner til vinneren. Utover dette skal NM for travtrenere avgjøres og de fire siste løpene skal kjøres i ettermiddag, der forøvrig Vidar Hop leder etter at de fire første løpene ble avgjort fredag og lørdag.

Trenger ikke toppform for å vinne
Til tross for litt usikkerhet rundt formen blir 1 Tekno Odin gigafavoritt i V65-4 (Trøndelagspokalen). Han gikk realt i kjelleren under Elitesprinten på Bjerke OGP-søndagen, men i ettermiddag må han underprestere kraftig for ikke å vinne. Kun Tekno Jerken og Fetter'n T.G. utfordrer av de bedre kaldblodshestene, og foreløpig har vel ikke disse nok fart i beina til å utfordre. Fra spor en og med få startraske hester i feltet, lukter det tet fra start til mål og 1 Tekno Odin bankerspilles i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Strålende treårsløp
Til tross for at kun fem hester starter i V65-1 (Alm Rau Jos æresløp), får vi et riktig kanonmøte da Arne Nilsens ubeseirede 1 Tina Blessen tar opp kampen med de foreløpige årgangsenerne 5 Galileo og 4 Tangen Piril. Vi setter de to førstnevnte ganske klart først, men utelukker ikke 4 Tangen Piril til tross for at han ble kraftig slått av Galileo på Bjerke sist.