NM for amatører og jackpot

Myr Faksen blir hardt betrodd denne lørdagen.
Myr Faksen blir hardt betrodd denne lørdagen. Foto: hesteguiden.com

Jackpot med 430 489 ekstra! NM for amatører! Godbiter blir servert i både V65 + V5-spillet! Lørdagskvelden skal sikres! Du blir vel med på moroa!?

Sportspills meny lørdag:
V75 Jarlsberg lørdag: Millionjackpot med Høitomt
V5 Jarlsberg lørdag: En kongebanker
V4/V5 Klampenborg lørdag: Jacob fikser cashen
Oddstips 1: Ny smell for Inter
Oddstips 2: Nedrykksdrama i Bundesliga
Odds MGP: Sverige har en vinnerlåt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille

Vi har en fantastisk weekend i vente, og i dag er det igjen duket for en DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet. Det betyr i klar tekst at det ligger ca 4 millioner ekstra i ukens syverpott. Løpene fra Jarlsberg er spekket med herlige objekter, og her kan det fort gå mot millionutbetaling!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

Harstad byr på jackpot i V65-spillet denne kvelden, og her ligger det 430 489 ekstra i sekserpotten. I morgen så er det Sørlandet sin tur med jackpot. Her ligger det 458 629 ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder V65-omgangen fra Harstad denne lørdagen så blir ikke den mindre spennende når det i tillegg er JACKPOT I V65-spillet med hele 430 489 ekstra i potten. I tillegg skal det kjøres NM for amatører, og det betyr at en rekke hester får nye kusker. Dette medfører igjen at ofte på slike dager så kan det smelle litt ekstra, og vi tror på en bra bunke med tusenlapper for dem som greier å løse V65-rebusen.

Vi banker 9 Myr Faksen (V65-6), og kan ellers by på følgende til V65 + V5:

V65-1 : 11 Thai Quickstep – Var bunnsolid de siste to gangene før pause, og viser den slike takter her, ja, da snakker vi om en meget fin sjanse. Har dog hatt litt korte formtopper tidligere, og vi må derfor spekulere. Draget i løpet er 7 Fam Filiokus. Monteløpet nest sist ser vi bort i fra, men den avsluttet strålende i trav både sist, og tredje sist. Hadde full spenst over mål ved begge anledninger. Er en av de hestene som blir kuskeplusset i feltet, og den er med på alle våre bonger som en mulig godbit!

V65-2 : 9 Malik – Har sett strålende ut etter at den kom til Harstad, og de aksjonsproblemene som den hadde på Østlandet virker å være borte. Var bunnsolid til seier nest sist, mens den ble sittende fast for lenge sist. Avsluttet som en vind når den fikk sjansen sent da, og den så veldig bra ut. FIN SJANSE! 6 Truman Zet – På kapasitet så føler vi at denne har MYE inne, og det er det opplagte motbudet. Vant lett på en krevende bane sist, mens den ikke var tom på en knallgod tid nest sist. Har en bra kusk, og den MÅ tas på alvor!

V65-3 : 1 Lyssjø Faxa – Er feltes beste hest, og når den også får feltes beste kusk opp, ja, så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt. Var veldig uheldig sist da tethesten brøt ut et spor ca 900m fra mål, og dermed huket man hjul. Da kom galoppen, og så var den dagen over. Er meget kjapp ut, og mot denne billige gjengen så velger nok Edvard Kristiansen å sitte foran med sitt oppsitt. Vinner løpet uten galopp. Garderer man løpet ytterligere så skal følgende med: 5 Scott Odin, 6 Gimra Borken, 7 Jan Lurifaks, og 12 Gylden Kongen. Her er det stor forskjell på hestene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 6 Silke Chasmina – Er ikke helt stabil, men den duger på kapasitet. Vant lett sist, og den leverte et av karrierens beste løp. Går med en plate under halsen, og slikt liker vi ikke. Blir ekstremt hardt betrodd her, men på lørdag velger vi fakta å spekulere litt i jakten på flotte kroner! 1 Ulve Jentas Fossli var hakk i hel på den store favoritten tredje sist, og da gikk den dessuten i dødens underveis. Kan sjokke! 4 Bjønnlund Ask – Skuffet sist, men var meget god nest sist. Står ikke tilbake for favoritten på kapasitet, og den må med om løpet garderes. Vi tar også med to kapable fra tillegget: 9 Sjøvoll Prinsen + 10 Hvalstad Birken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Yankee Showboat – Avsluttet fint i kulissene sist, men med tanke på at den er vrien å vinne med så må vi bare spekulere mot denne favoritten også. Vi tror på kjøring i dette løpet, og lanserer 11 Take Off Sound som en mulig skrell. Gikk et OK løp sist etter pause, og vi forventer den noen knepp forbedret til denne oppgaven. Får den bare litt tempohjelp så kan den felle alt tilslutt. SE OPP! 6 Kamilla AM avsluttet strålende sist, og 8 Bully som har tent til er også svært aktuelle garderinger.

V65-6 : 9 Myr Faksen – Gjør stort sett som han vil når det er løp i Harstad. I disse små feltene så betyr dessuten et tillegg minimalt. Edvard Kristiansen opp er et pluss, og får den bare gå med i rygger så greier ingen normalt sett ingen å stå imot denne speedige 6-åringen tilslutt. I en spennende jackpotomgang så er dette dagens sikreste vinner. Velger du derimot å spekulere litt så mangler det ikke motbud. 7 Soløy Sandra satt bom fast i Sverig sist, og den så helt lysende ut for dagen med alle kreftene igjen! Er ikke ueffen med flyt nå! 8 Mjølner Faks – Er 20m billigere ute enn tidligere, og den har et helt riktig løp foran seg. Kan helt klart slå til om det skulle skje noe med favoritten. Formen er nemlig meget bra! 5 Lykke Even – Er også billigere ute nå, og har dessuten dokumentert toppform! Skal med om løpet garderes. Det er disse tre vi frykter mest mot bankeren.

Litt om de to siste V5-løpene:

V5-4 : 2 Nordlys Rosa – Interessant løp hvor det er relativt jevnt blant de beste. 5 Eng Glupa blir det nok skreket litt på etter at den avsluttet sterkt sist, men den er såpass ustabil at vi ikke kaster oss på den bølgen. Draget vårt har perfekte betingelser foran seg nå, og her skal 2 Nordlys Rosa tas på alvor. Er helt sikkert en av de beste i feltet, og når den står nydelig til på strek, er bedre enn raden, ja, da er i hvertfall vi i alarmberedskap.

V5-5 : 4 M.T In Focus – Vi avrunder denne lørdagen fra Harstad med et mulig sjokk. Har så langt bare tullet i sin karriere, og den har vært ustabil i banen. Man skal dog være klar over at nest sist så gikk den strålende etter en grov galopp, og den avslørte der at den kan mellom 17-18 på distansen. Feilfritt så kan den sitte der i billige omgivelser. PASSES!