Norsk duell i jackpotomgang

Odd Arne Sagholen, og Nordby Balder blir hardt betrodd i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Odd Arne Sagholen, og Nordby Balder blir hardt betrodd i dagens jackpotomgang. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Jackpot med 318.128 ekstra! Strålende, og frekk banker! Storfavoritt i trøbbel! En av årets mest interessante V65-omganger venter!

Sportspills meny lørdag:
V75 lørdag: Dobbel sjuerpott med Support Justice
V5 Bjerke lørdag: Ikke helgrønt på Bork'en
Tippemagasinet: Nettavisens nysatsing på Tippeligaen
Bli abonnent: Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
TV-fotball: Sjekk ukens oversikt over TV-fotball

Det ble servert MEGET STERKE tips til lunsjen på Bjerke torsdag 16. april. Alle våre V5-forslag satt, og det lille forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180, ja, det betalte ut flotte Kr.4 874,-. Lunsjforslagene våre spilte totalt inn litt over Kr.70 000 denne herlige torsdagen, og vi håper at du var med på moroa.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Jackpotomgangen som er i vente på Färjestad denne lørdagen er det veldig få som har jobbet med. Selv i Travronden så har de ikke noe ekstra stoff, og der får man kun vanlige oppstillinger. Det betyr at vi som har jobbet med denne omgangen kan få meget godt betalt på godbitene, og dem finnes det fakta mange av på lørdag!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankervalget stod mellom følgende hester: 10 Rapsodia Bigi (2. valg), 1 Cessna S.S. (3. valg), eller 15 Teo (2. valg). Vi var lenge i tenkeboksen angående dette valget, men endte altså tilsutt opp med Rapsodia Bigi.

Her er dagens tekst:

V65-1 : 2 Ne Me Quitte Pas – Favoritten kan selvfølgelig vinne dette, men den er pigg bak bilen, og den har feilet seg bort ved flere anledninger. Vi velger derfor å spekulere da det finnes meget spennende objekter. 5 Mon Petit Cheval – Kom ut etter pause sist, og den avsluttet enormt bra! Skulle den komme seg foran nå, ja, da kan fakta dette løpet være kjørt. 12 Jan Cahoot – Trakk seg helt oppunder mål sist etter å ha fått MYE trykk på seg underveis. Var uansett bra. Gangen før så den helt rå ut med krefter igjen. Kan fort sjokke med flyt på veien! PASSES!

V65-2 : 10 Rapsodia Bigi – Dette må være et bra spill denne lørdagen. I debuten for Sofia Aronsson nest sist så ble den fullstendig bortkjørt, og den gikk pigg i mål. Nå sist så bommet kusken starten noe veldig, og det ble en tøff vei frem i dødens. Fullfører MEGET sterkt, og den er påny god uten at kusken kan få så mye skryt heller der. Kommer her ut mot en svært billig motstand, og blir det bare litt tempo så bør denne faktisk felle alt. STOR SJANSE, og vi tror mye på denne frekkisen som kun hadde 17% av innsatsene på seg lørdag formiddag.

V65-3 : 1 Jetcane Harvester – Ble det feil for i årsdebuten, og det at den da trakk seg er det ikke noe å si på. Burde uansett ha gått frem med denne blåseren i kroppen, og et finere løp enn dette kan den knapt nok få. Her er det nemlig med få unntak overkommelig imot, og vi er litt inne på at den kan taue dette rundt om. MÅ MED PÅ ALT!

V65-4 : 1 Cessna S.S. – Kusken som sitter opp bak denne er en ordentlig friskus. Han er nemlig blitt 72 år, men er fortsatt offensiv i banen. Nest sist så viste han at han ikke er redd for å klemme ordentlig til. Per-Olof Svantesson som han heter klemte nemlig noe helt vilt til, og makan til kjøring, ja, det er det lenge siden vi har sett. Han visste dog hva han hadde å kjøre med for hesten var helt fantastisk i nederlaget. Nå sist på Solvalla så tok han det mer rolig, helt sikkert med tanke på dette løpet nest sist, og da passerte Cessna S.S. mål med hetten på hodet. Er meget kjapp ut, og fra tet denne lørdagen, ja, da må dette dreie seg om en topp mulighet! VI TROR HARDT PÅ DENNE DEILIGE IDEEN!

V65-5 : 15 Teo – Blir MYE mindre spilt enn Nordby Balder, men dette mener vi bestemt er feltes beste hest. Den er fremfor alt betydelig tøffere enn den store favoritten. Teo har nå fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og den var meget tapper til seier første gangen ut nest sist. Går da 28,1 s 800m. Nå sist ble den kjørt på sjanse mot gode hester, men avslutningen som den viste i et perfekt trav, ja, den var formidabel! Har full spenst over mål, mye krefter igjen, og på vår klokke stod det 23,8 s 500m… Hadde garantert vunnet det løpet med en noe mer offensiv styring. Møter her på en enormt billig gjeng om man da ser litt bort fra Nordby Balder, og dette skal dreie seg om en topp sjanse for Teo og Magnus Jakobsson.

V65-6 :10 Plead Guilty – Var langt under pari sist, men med tanke på at Magnus Jakobsson melder igjen her så regner vi med at den er 100% for dagen. Var lekker når den vant nest sist, og dette er en bra hest i grunnlaget. Støter ikke på noen veldig tøff motstand, og sjansene burde være gode. Vårt førstevalg!