Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
V4 Rättvik: Vi jakter ny lunsjfest
V65 Forus: Lekker V65-omgang med spennende objekter
Oddstips 1: Norge vinner i kveld også
Oddstips 2: 2,50 i odds på Mbappe og Frankrike
Oddstips 3:
Wales tar viktig poeng mot Irland

Lerum disket opp med lunsjfest til Bollnäs 15. oktober!
Det ble servert knallsterke V4-tips til Sverige denne mandagen, og det meste av V4-bonger satt som det skulle. Nettavisens mellomste V4-forslag på Kr.480 satt som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.5 634,-. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige bonger, og den dyreste av disse kostet Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Månremus innfridde som dagens banker, mens Victor Ruda (8,3%) skrellet som vårt førstevalg.

Solide tips fra Leirvåg på Leangen 15. oktober!
Kurt Leirvåg serverte igjen meget solide tips til Leangen mandag, og på Eksperten satt alt. Nå ble det ikke mer enn vel tusenlappen i V65-spillet, men i V5-spillet betalte bongen på Kr.448 ut flotte Kr.4 966,-. Du tar vel rygg på Leirvågs favorittbane? PS. Lørdag er det V65-jackpot på nettopp Leangen...

Leirvåg med solide vurderinger i V75 på Biri 13. oktober!
V75-tipsene satt bra denne lørdagen, og det ble fullklaff for flere av våre LAG PÅ EKSPERTEN. To flate bonger (fire andeler a Kr.899) betalte ut Kr.29 521 hver seg. Samtlige systemer satt (fire andeler a Kr.2 000 / fire andeler a Kr.1 000 / 20 andeler a Kr.200). Disse betalte ut fra Kr.29 379 til Kr.34 601,-. Grislefaksen G.L. (3-valg) ble lansert som en DD-banker, og endelig ble det en storløpsseier for ulykkesfuglen til Jan Roar Mjølnerød.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder dagen i dag så skal vi naturligvis til Sverige først. Rättvik står for dagens V4-lunsj, og her er man som vanlig i gang kl.12.20. Deretter byr Forus på en knallfin V65-omgang kl.18.55. Sist ut denne tirsdagen er Axevalla, og her blir det blant annet forsøk til Breeders. V65-1 starter kl.19.30.

På Axevalla i kveld er det altså knallfine løp, og flere av sveriges beste unghester dukker opp i V65-omgangen. Vi går dog for en norsk banker, og på våre bonger står 13 Goldstile (V65-1) alene.

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 13 Goldstile – Så helt fantastisk ut i debuten for Hamre sist, og den jogget 13,6/2100ma med alt igjen. Vi ble rett og slett mektig imponert av den. Nå passer nok distansen enda bedre, den har SYLVASSE avslutninger, og blir den bare ikke hindret underveis så kan ikke vi gjøre annet enn å tro hardt på den. Vi åpner med en banker som faktisk ikke var noen favoritt når dette tipset ble lagt ut…

V65-2 : 1 Fanny Chenal – Ble knallhardt betrodd i tøffe omgivelser sist, og det viste seg å være helt riktig. Den forsvarte sitt innerspor, og siden ble det enkelt. Kommer nå ut mot flere av de beste hoppene i årgangen, men feelingen er likevel at Björn Goop sin hoppe ikke står tilbake for noen… Leder fra start til mål?

V65-3 : 1 Global Upper Style – Fikk aldri helt fritt frem i StoChampionatet tredje sist, mens den i Derbystoet sist spurtet fint tilslutt. Har egentlig gjort gode løp hver gang på slutten, og fra denne utgangsposisjonen skal mulighetene for seier være gode (er kjapp ut). Settes klart først i et løp som ellers er ganske jevnt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-4 : 3 Baritone Artist – Havnet i en dårlig rygg sist, men den spurtet voldsomt innvendig når den fikk sjansen på oppløpet. Hentet for eksempel mange lengder på Campo Bahia… Er veldig kjapp i vei, og nå er vel det dags for å teste Baritone Artist i tet? Vi liker utviklingen på denne hesten, og som lite spilt er den spennende. PS. 9 Global Wise Guy – Er betydelig bedre enn raden, og den ble sittende bom fast i Svenskt Trav-Kriterium sist. Nå er det opp med Björn Goop, smygsporet passer perfekt, og blir det bare litt kjøring kan denne komme på lette bein tilslutt… OBS!

V65-5 : 1 Justice Ås – Var knallgod i Danmark sist, og den holdt da sikkert unna etter å ha vært med på en helt spinnvill første 500m. Ble nok sliten etter det løpet for den fikk seg altså en pause. Her har den helt perfekte betingelser foran seg, den er lynrask ut, og blir bare ikke åpningen for hard, ja, da er feelingen at den leder et løp som dette rundt om. Motivert favoritt.

V65-6 : 3 Vainqueur R.P. – Har det egentlig blitt veldig feil for de siste gangene, men den har uansett vært skikkelig god. I Derby nest sist fullfører den sterkt fra dødens. Nå sist havnet den i tredjespor, og ble bakket sist. Gikk fullt godkjent til fjerde i et løp hvor det var vrient å hente noe tilslutt. Topphesten Who’s Who vant det løpet. Her står den nydelig til spormessig, det kan kanskje bli gratis tet, og fra eventuelt den posisjonen er dette hesten å slå. SKAL MED PÅ ALT.