*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny herlig V65-omgang i Harstad

Dag-Sveinung Dalen er igjen veldig aktuell under løpene i Harstad. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Bomber ned favoritten som en lekkerbisken! Frekt objekt med drømmebetingelser! Vi er mer enn klar for å tømme lukene i Harstad!

Sportspills meny lørdag:
V75 Bjerke lørdag:
Superjackpot med 21 mill ekstra
Oddstips 1:
Real Madrid best i El Classico
Oddstips 2:
Garantert målfest med Leicester
Oddslangskudd:
Trøbbel i vente for United
Oddstips 4:
Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Tennis: Federer blir slått av kompisen
TV-kampene:
Helgens TV-sendte kamper
Skaderapport PL:
Disse mister helgens Premier League-runde

Dagens høydepunkt:
Det er en enorm jackpotomgang vi har i vente i lørdagens V75-omgang fra Bjerke. Vi spiller sammen med svenskene og det venter gedigne 21 049 569 SEK ekstra i sjuerpotten. Omsetningen kommer til å bli skyhøy og både sportslig og spillemessig er det en kanonomgang vi har i vente.

Merk at det er innleveringsfrist i V75, først kl 16.20 siden vi spiller sammen med Sverige.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Harstad byr på relativt fyldige felter, og dette er en herlig V65-omgang som vi virkelig gleder oss til! 1 Malik (V65-2), og 5 BWT Hellion (V65-6) var det nærmeste vi kom noen bankere i omgangen. På de litt større bongene spiller vi dog uten banker. Sjekk ut følgende:

V65-1 : 13 Art Nøkkve (13,5%) – Tidsløp, og i slike løp er det et veldig skille på hestene. Svart Jo blir tungt betrodd, og den står også veldig billig inne her. Kan selvfølgelig vinne! Hesten vi velger å varsle for er klart bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og man skal være klar over at den har vært ute mot betydelig bedre hester enn dette i årgangsløp tidligere i år. Nå sist bare forsvant den ifra til en overlegen seier, og formen virker å være på vei opp. Dag-Sveinung Dalen kontra Stian Eilefsen er et solid pluss, og vi må bare varsle for denne frekkisen!

V65-2 : 1 Malik (78,2%) – Er totalt overlegen på kapasitet, og den vinner dette om den ikke blir fast. Dog tør vi ikke å banke den fra dette sporet. Sist den hadde spor en bak bilen på en sprint i Harstad så havnet den i fjerde innvendig… Motivert favoritt, den skal stå først på ranken, men vi velger altså ikke å banke den pga sporet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Mystic Pepper (51,2%) – Er totalt overlegen på kapasitet, og du verden hvor bra den gikk sist etter at det meste ble feil. Først fikk den en dårlig start, og det ble langt frem. Så ble den fullstendig tatt bort i den siste svingen… Kom likevel på lette bein nedover oppløpet, og den hadde vunnet med et gjesp uten disse uhellene. Nå er det opp med Kristine Kvasnes, og det MÅ være spennende! Topp sjanse, og motivert!

V65-4 : 4 Valle Milli (6,9%) – Her er det åpent. Ideen vår var ute på feil distanse sist, og da fikk den det tilslutt. Gangen før så er den OK mot ganske gode hester. Har lørdag et helt riktig løp foran seg, og nå er også distansen den riktige. Skal passes i slike omgivelser, og den er helt klart verdt et forsøk. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 11 Calypso River (17,5%) – Var fantastisk tapper etter pause sist, og vi gav den to plusser i kanten. Blir altså bøttet med, og den får en helt umulig reise. Første 1000m ble passert på 12,6, og da hadde Calypso River gått i sporene før den kom frem i dødens… Er en veldig bra sprinter, og klaffer det bare litt bedre denne gangen så feller den fort alt. SE OPP!

V65-6 : 5 BWT Hellion (26,1%) – Er ikke i toppform, men den settes likevel først. Har nemlig en meget spennende oppgave foran seg her, og på hesten sin beste distanse så er det fort duket. Er helt enormt hurtig ut når den blir laddet med, og med tanke på at sporene litt ute bak bilen er de beste på sprint i Harstad, ja, så blir ikke vi overrasket om den bare fyker avgårde! Skulle den komme seg foran så må dette dreie seg om en flott mulighet, og selv om ikke formen har vært helt på topp så er vi inne på at dette er en banker for de frekke!

Det er SUPERPOTT i V75-spillet på lørdag med helt ville 21.049.569 ekstra i potten! Under kan du kjøpe deg inn på våre V75-bonger:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag