Ny herlig V65-omgang på Solvalla


Jorma Kontio kjører vår banker på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Jorma Kontio kjører vår banker på Solvalla. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Banker med nydelige betingelser foran seg! Supersjokk med skorykk! Helfrekt bud på vei mot form! Vi jakter ny opptur på Solvalla fredag!

Sportspills meny fredag:
V5/V4 Øvrevoll:
Pirlo duger også på Øvrevoll
V65 Jarlsberg: Høitomt like god i rosa
Oddstips 1:
Brentford slår Austin-løst QPR
Oddstips 2: Atletico har fått opp dampen
Langskudd:
Alexander Meier kan sjokkere Bayern

TV-kampene: Slik er helgens oversikt
Tippemagasinet:
Se en ny episode

Gedigen V75-fest på Sørlandet sist lørdag!
På Nettavisen serverte undertegnede fire V75-forslag til løpene på Sørlandet og det aller største forslaget (inn.pris kr 2 400) satt klokkerent og betalte tilbake drøye 78 000 kroner.

Kleppe Slauren (63,7%) innfridde enkelt som dagens klare banker. Hickohepooh (9,8%) ble det servert lekker info på! Tangen Odin (1,2%) supersjokket, men var med på de større bongene!

På Eksperten ble det fullklaff for totalt elleve andelslag.

Disse var komponert slik:
Tre andelslag i ti andeler a kr 200 - utbetaling kr 77 196 per stk
Ett andelslag i fem andeler a kr 300 - utbetaling kr 76 197
Ett andelslag i fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i seks andeler a kr 330 - utbetaling kr 77 196
Ett andelslag i fem andeler a kr 777 - utbetaling kr 77 601
Ett andelslag i ti andeler a kr 500 - utbetaling kr 77 970
To systemspill - begge i fem andeler a kr 1000 - utbetaling 77 340 per stk

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble igjen servert flotte tips til Solvalla sist fredag!  Vår store bong på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.1 296 suste nemlig inn! Den betalte ut fantastisk fine Kr.39 111,-. 

I V4-spillet på Solvalla samme dag så satt også Nettavisen sitt lille forslag med en innleveringspris på Kr.120 som et skudd! Den bongen betalte ut fine Kr.1 448,-

På Solvalla fredag banker vi 2 Caztor (V65-5). Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Jens Patrik (16%) – Vi åpner denne fredagen med et frekt drag. Jens Patrik er en bra tetløper, og her får den trolig tidlig tet. Kommer da til å selge seg dyrt, og den er interessant mot en helt riktig motstand. Nå sist fikk den sjansen for sent, og den kom til mål med krefter igjen. Hesten er mer sterk enn speedig, og rapportene på den før dette løpet er positive. MÅ TAS PÅ ALVOR!

V65-2 : 4 Höwingssilberpfeil (74%) – Blir kolossalt tungt betrodd her, og i relativt billige omgivelser kan den selvfølgelig vinne. Vant enkelt sist, men fikk det da sydd opp. Aksjonen er bare sådær, og dette er en hest som vi ikke velger å gå all in på. Favoritt, men heller ikke noe mer.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Persephone Face (2%) – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og her er det form pågang. Gikk nemlig klart bra etter galopp sist, og formpilen peker altså riktig vei. Skal muligens gå skoløs for første gang denne fredagen, og akkurat det er meget spennende. Utgangsposisjonen er perfekt, og vi knaller til med denne som et av dagens virkelige sjokk!

V65-4 : 1 BWT Engaged (7%) – Gjorde det knallsterkt i vinter, og den radet opp da. Har nå fått seg fire løp i kroppen etter pause, og den er på vei opp i form igjen. Nå sist fullførte den helt OK, mens den gangen før var fjerde i et løp som veldig gode Queer Fish vant. Står fredag spennende til for å smyge med, og med flere lynhurtige hester i første rekke så er vi sikret tempo! Prøves som en skrell med Jorma Kontio i vognen!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 2 Caztor (53%) – Var altså ute i et kval til Europaderby på Solvalla sist, og den går ned mange klasser på fredag. Når det gjelder dette løpet sist så er den faktisk hakk i hel på en såpass god hest som From Dust To Dawn. Rapportene fra stallen er oppløftende før dette løpet, og de forventer faktisk hesten enda bedre på fredag. Sporet er perfekt, og normalt sett så burde det bli tidlig tet. STOR SJANSE, og vår banker!

V65-6 : 1 Scarlet Ribb (32%) – Hang tøm i debuten, men det var uansett en hest vi likte som type. Gikk da 14,7 s 1000m. Kommer fredag ut etter en liten pause, og den er behandlet siden sist. Liljendahl forventer seg en forbedret hest, og er klart inne på at den vil levere enda et hakk bedre enn sist. Åpnet bra fra spor fire i volten sist, og den burde derfor ha en fin sjanse på tet fra et langt bedre spor nå. SPILLES!

På lørdag er det duket for et nytt herlig V75-spill, og på Eksperten kan du kjøpe bonger fra undertegnede i jakten på millionene! Her finnes det bonger i prisklasser fra Kr.50 helt opp til Kr.2 000,-.