Ny interessant V65-omgang på Momarken

Jan Roar Mjølnerød har et flere luringer til kveldens V65-omgang på Momarken.
Jan Roar Mjølnerød har et flere luringer til kveldens V65-omgang på Momarken. Foto: hesteguiden.com

Banker på vei mot storformen! Supersjokk tidlig i menyen som det kan bli riktig for! Frekkis mot Hamre sin duo! Vi er klare for en ny opptur! Ta rygg!

Sportspills meny tirsdag:
V64 Jägersro: Lövgren har bankeren
V65 Täby tirsdag kveld: Galoppeksperter i form
Lunsj-V5 Forus: Bankerfritt med herlige drag
Oddstips 1: Bologna jakter Serie A-retur
Oddstips 2: Målfattige opprykksdramaer
TV-fotball: Oversikt over ukens TV-sendte kamper

En svært så begivenhetsrik tirsdag står for tur, der Nettavisen kommer med tips til fire travkjøringer og et galoppstevne. Moroa starter med V4-lunsj fra Romme og fortsetter med lunsj-V5 fra Forus. Til kvelden er det V65 fra Momarken, det er V64 fra Jägersro og det er galopp med V65 fra Täby galoppbane.

Tipsene har satt fantastisk sterkt den siste tiden, og totalt sett så har våre forslag spilt inn langt over 1,5 millioner kroner! Høydepunktene har vært MANGE, men det vi husker best skjedde på Leangen mandag 25. mai hvor vi spilte inn hele 750 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ellers ut følgende gevinster:

* Lindesberg 24. mai - 150 000 innspilt! Banker: Tangen Stegg (4-valg)!

* Sørlandet 24. mai - 60 000 innspilt! DD-banker: Sagitta (5-valg)!

* Halmstad 25. mai - 60 065 innspilt!

* Eskilstuna 26. mai - 26 347 innspilt!

* Forus 26. mai - 50 0000 innspilt!

* Bjerke 27. mai - 130 000 innspilt!

* Klosterskogen 28. mai - 60 000 innspilt!

* Solvalla 30. mai - Over 200 000 innspilt!

* Klampenborg 30. mai - 60 000 innspilt!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Momarken inviterer til et spennende V65-spill denne tirsdagen, og det var vrient å finne noe sikkert holdepunkt. Vi går for 3 Royal Starlight (V65-5) som dagens banker, og tror mye på at den leder sitt løp rundt om.

Få ellers med deg følgende:

V65-1 : 3 Turboline DK – Enten kjørte man psyken av denne sist, ellers vokser den på det løpet, og leverer den en ny sterk innsats. Tok altså imot med varme servietter, og første 1000m ble passert på LUFTIGE 10,5! Fikk det selvfølgelig på oppløpet, men det skulle nesten bare mangle. Her blir det normalt sett billig tet, og den skal ikke få lure unna for mye her før den blir vrien å fange. STOR OBS, og vår ide!

V65-2 : 10 Thai Bazaar – Er blitt strøket inn et spor her, og den kan få løpet aldeles kjørt opp i halsen. Står i den mest startraske ryggen i feltet, og dette ser meget interessant ut på forhånd. Ble feildisponert nest sist, mens den er helt OK sist på en noe krevende bane. Har stor fordel av sprint, og kusken liker vi. Han er et løfte. Prøves som et SUPERSJOKK!

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

V65-3 : 2 Mjølner Allvinn – Er en VELDIG bra hest for klassen, og selv om den fikk litt syre på en krevende bane sist så gjør den et bra løp. Løste meget bra ut sist, og løser den slik ut her uten å feile, ja, da kan det bli tet. Fra en slik posisjon så blir den umulig lett å ha med å gjøre. Prøves mot favoritten! OBS!

V65-4 : 11 Herr Jao – Var sjanseløs mot Drivin nest sist, men gikk uansett bra i kulissene da. Nå sist så vinner den lett, og det er tydelig at den har trengt noen løp i kroppen sin etter pause. Er en hest med riktig innstilling, og den pleier å kjempe der foran når den er i orden. Er også langt mer travsikker enn favorittene, og det trenger ikke å være feil her. Kan overraske om de beste skulle røre det til for seg!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 3 Royal Starlight – Her er det snakk om en eller veldig mange. Ideen føler vi utvikler seg flott for tiden, og den har gjort to meget fine løp etter pause. Den har kun tapt for bedre hester enn hva som er i vente her, og løser den ut som nest sist, ja, da blir det tet her. Om den kommer seg foran som vi tror, hvem skal da egentlig komme frem og trykke opp farten? En slik hest finnes ikke i dette feltet, og derfor har Royal Starlight en bra sjanse til å lede dette rundt om.

V65-6 : 11 Eldjon – Vi stoler ikke på favoritten etter det som skjedde sist, og velger heller å vinkle spillet mot formbomben Eldjon. Denne har stadig løftet seg, og den var fantastisk bra nå sist. Møtte da gode hester i V75, og inntrykket var bra. Trenger litt tempo for å rekke frem, men får den det, ja, da skal den ikke bli lett å stå imot nedover det lange oppløpet. MÅ MED PÅ ALT!

På lørdag kan du bli 13 millioner rikere ved å spille V75!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag