*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny klink vinner fra Magnus

Ubeseirede Hillary B.R. jakter sin tolvte strake seier i V65-3 på Jarlsberg i kveld sammen med sin faste kusk Magnus Teien Gundersen. Foto: Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Magnus Teien Gundersen innfridde med storfavoritten Gretzky B.R. i V75 lørdag. I kveld er ubeseirede Hillary B.R. en klink vinner i V65-3 på Jarlsberg.

24.06.19 19:53

Sportspills øvrige mandagsmeny:
V64 Halmstad: Dobbel jackpot med toppløp
Oddssingel fotball-VM
: Lang kveld i Paris
Oddssingel Afrikamesterskapet: Elfenbenskysten med solid offensiv
Overgangsvinduet: Nettavisen følger sommervinduet 2019
Premier League: Alle overgangene sommeren 2019
Copa America: Alt du trenger å vite om Copa America
Fotball-VM kvinner
: Her er sendeplanen for fotball-VM på TV

En strålende trav- og galoppuke står foran oss. Ukens høydepunkt er V75-løpene på Momarken lørdag. Her står både tradisjonsrike Per Rakkestads minneløp, Ole Uttisruds minneløp og Holm Holmsens minneløp på menyen. Det er også flere jackpotomganger. I kveld er det dobbel jackpot i Halmstad med 1 260 285 SEK ekstra. Tirsdag er det jackpot i V64 på Solvalla med 876 612 SEK ekstra og søndag er det dobbel jackpot i V64Bro Park med 977 946 SEK ekstra og det er jackpot i V75Hagmyren med 2 778 729 SEK ekstra.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før dette skal vi gjennom en innholdsrik mandag. Den innledes med fransk V5-lunsj på Bjerke, etterfulgt av V4-lunsj på Solänget. I kveld er det kvalifiseringsløp til Stosprintern i V64 og der er det også dobbel jackpot med 1 260 285 SEK ekstra, mens Jarlsberg byr på kvalifiseringsløp for Jarlsberg Grand Prix hoppeløp i sin V65-omgang.

Og det er nettopp Jarlsberg det heretter skal handle om i denne artikkelen. Her er det altså kvalifiseringsløp for Jarlsberg Grand Prix hoppeløp og de to kvalløpene utgjør hhv V65-3 og V65-4. Ubeseirede Hillary B.R. blir megafavoritt i sitt løp.

Like stor favoritt som Gretzky B.R. lørdag
Nevnte Hillary B.R. blir nok like stor favoritt i kveld som stallkompisen Gretzky B.R. var i V75-4 på Leangen lørdag. Elleve startet har gitt elleve seire og sist var Gundersen-hoppa ute i et Breeders Crown-løp i Sverige. Etter en ellevill siste 500 meter kom hun alene til mål i det løpet og landet på 12.7/2140 meter autostart. Det er kun uhell imot i kveld. 8 Hillary B.R. blir min soleklare V65-banker på Jarlsberg i kveld i V65-3.

Gundersen/Hamre i det andre kvalifiseringsløpet
I V65-4/V5-1 som er det andre kvalifiseringsløpet Jarlsberg Grand Prix hoppeløp skiller to hester seg klart ut. Frode Hamre har nok beste hesten i 10 Rebella Matters, men 2 Blueridge Sun står klart best til og jeg setter denne først. Over sprint er det ikke lett å vinne fra bakspor, og selv om ikke Blueridge Sun har vært helt overbevisende i sine to første starter i år, er det topp sjanse i kveld. Jeg spiller to hester på samtlige V65-forslag og spiller såkalt dobbeltbanker i V5-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favorittduoen innfrir i V65-1?
Det kan bli lettløst på Jarlsberg i kveld med store favoritter i flere av løpene. I V65-1 kommer det meste av spillet til å havne på 4 Moe Tyr og 6 Kuven Storm som begge er i knallform. Normalt står også seieren blant de to. Men over 2600 meter, er begge litt sårbare og det er flere gode konkurrenter med i løpet. Jeg tar med strekhesten 1 Ard og meget kapable 9 Ra Tore på de to største V65-forslagene.

Ikke innfridd i Hamre-regi - men kan vinne i kveld
Fem hester ser ut som et meget sikkert lås i V65-2 som er hoppeløp for varmblodshester. Jeg prøver meg på 3 Exploitmyday som min favoritt. Fireårshoppa har ikke fått klaff i regi Frode Hamre, men det finnes bra kapasitet i denne dama. Har møtt klart bedre motstand i det siste enn det hun møter i kveld og skulle hun trave feilfritt, kan det bli første seieren i regi Frode Hamre.

Jessen må tape
Tre seire på rad er det blitt for 13 Tenk Nå Dinå og Simen Bjørbæk Jessen som blir klar favoritt i V65-5/V5-2/DD-1. Samtlige av de tre seiersløpene er tatt fra tet. I kveld er det bakspor på 20 meter tillegg, og da må det være verd å spekulere. Jeg tar med åtte hester på det største V65-forslaget og jakter skrell.

Er Eddie klink?
I V65-6/V5-3/DD-2 blir 2 Eddie Arctous kveldens nest største favoritt i V65-spillet og med mindre man spiller samlebonger i kveld, så det voldsom verdi med en annen vinner i dette løpet. Jeg spiller riktignok 2 Eddie Arctous banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men i V65 tar jeg med svært lite spilte 1 Dillon K.W. på tidlig gardering. Antonsen-traveren var bra sist og fra førstespor bak bilen, må det bli en bra reise i kveld. Også 9 Digital Bronze var meget positiv sist og skal med tidlig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag