Ny spennende V65-omgang på Øvrevoll


Vi tror på ny duell mellom Matauri, og Lord Of Trouble på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Vi tror på ny duell mellom Matauri, og Lord Of Trouble på torsdag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Over 300 000 innspilt sist torsdag! Ny vrien V65-omgang er i vente nå! Bankerfritt, og bong krydret med godbiter! Du tar vel rygg på våre galoppeksperter?

Sportspills komplette torsdagsprogram:
V4 Karlshamn: Bankerfritt i lunsjen
V65 Øvrevoll: V5-favorittene blir utfordret
V5A Bjerke: Talenter på farten 
Tippetips: Stoler ikke helt på Godset
Oddstips: Rosenborg får null problemer

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

Nye pangtips ble servert på Øvrevoll sist. Sjekk ut dette:

Det ble en ny praktfull kveld for dem som tok rygg på våre galoppeksperter torsdag 9. juli. Tipsene som ble servert var meget sterke, og hele fire systemer suste inn! Sjekk ut følgende:

System 1: (fire andeler a kr 1500): Bankerfritt. Her ble det en sekser og 25 femmere: total utbetaling 73 861 kroner
System 2: (fire andeler a kr 1000 – her ble andrevalget 3 Manchego i V65-5 bankerspilt – dette ble levert to ganger): en sekser og 25 femmere: total utbetaling kr 73 861 kroner
System 3:
(fire andeler a kr 1000) – her ble andrevalget 2 Loire bankerspilt i V65-6 – dette ble levert en gang): en sekser og 27 femmere: totalt utbetaling kr 75 291 kroner.

I tillegg til systemene var det ti andre andelslag, stort sett fire andeler a kr 500, men også et par stykker på 5 andeler a kr 300, som alle fikk tre femmere (805 kroner per femmer).

Andrevalgene Manchego i V65-5 og 2 Loire i V65-6, var begge Birger og Mortens førsterangerte, likeså 3. valget 10 Miss Kickoff i V65-3 (mot dagens i særklasse største favoritt).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

En helt praktfull helg står foran oss, og her blir det topp travsport samt et høyinteressant spill. To V75-omganger skal nemlig kjøres, og moroa starter som vanlig på lørdag. Her er det Sørlandet som arrangerer ukens V75-løp, og nok en gang er det DOBBEL-SYVERPOTT med ca 4 millioner ekstra i potten! Om søndagen venter en internasjonal V75-omgang fra Axevalla, og her ligger det 18-millioner å venter på en alenevinner! Vi kommer selvfølgelig med fyldige tips til begge baner.

OBS! Det er DOBBEL-SYVERPOTT i V75-spillet på lørdag! 4 millioner ekstra i potten!

Her kan du kjøpe deg inn på våre V75-lag

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vurderinger av Birger og Morten:

Vi finner ingen banker i V65 på Øvrevoll torsdag. I 4-avdeling satser vi på et lås i form av duoen 4 Matauri og 8 Lord of Trouble. Formen er bra og distansen er perfekt, men motstanden er ganske tøff. Dog tror vi konkurrentene har et par kilo for mye på ryggen til å kunne true vår duo.

Vår luring torsdag er 7 Prince Field i V65-1. Vant i fjor sommer uten den store raden, dette feltet likner en del på det Prince Field slo da. OBS!