*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Ny strålende V65-omgang på Solvalla

Kenneth Haugstad kjører et av våre skrellbud på Solvalla fredag. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker som tauer sitt løp rundt om! Superskrell som er mye bedre enn rad! Frekt objekt som var kraftig forbedret på ny balanse sist! Vi gir gass på Solvalla!

13.11.15 11:50

Sportspills meny fredag/lørdag:
V65 Jarlsberg:
Jackpot med en flyvemaskin som banker
V75 Biri lørdag:
Enorm V75-omgang venter
Oddstips 1: Dzeko sender Irland i avgrunnen
Oddstips 2:
England taper til slutt
Oddstips 3:
Argentina taper for Brasil
Oddstips 4:
MODO og Skrøder får ny tillit
Oddslangskudd:
Wales senker et desillusjonert Nederland

Eurojackpot: Vinn 296 mill. på fredag den 13.

Skal vi danse: Holder du med Adelen eller Staysman?
TV-kampene:
Slik ser du Norges skjebnekamper på TV

Nytt superobjekt innfridde i Sverige!
I lunsjen fra Örebro tirsdag 10. november så hadde undertegnede jobbet frem et objekt som ikke var rørt i totoen! Västerbo Maple (3,6%) ble nemlig servert mot dagens tyngste V4-favoritt, og når den passerte mål som vinner, ja, da kunne våre kunder glise. Tre bonger på Eksperten, alle med en innleveringspris på Kr.1200 (4 andeler a' 300) satt som de skulle, og disse betalte ut Kr.6 317 per stk.

Her var infoen som ble servert på supersjokket:
V4-2 : 14 Västerbo Maple – Småskummelt løp hvor vi fisker på dypet. Ideen kom ut etter en liten pause nå sist, og inntrykket på den var bra. Så spenstig å fin ut underveis, men hva hjelper det når den aldri får sjansen? Passerte mål med krefter igjen, og den fikk et pluss i kanten av oss. Står her i springspor på tillegget, og den burde komme seg fint avgårde. Med flyt, ja, da er den ikke ueffen, og den prøves som en skrell!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det er igjen fredag, og det er igjen duket for en herlig V65-omgang på Solvalla. Menyen er krevende, og vi tror på flotte kroner både i V65 + V4-spillet! 2 Faust Boko (V65-1) er dagens banker, og vi tror på tidlig tet og slutt! Sjekk ut følgende:

V65-1 : 2 Faust Boko (57,5%) – Er et talent etter Ready Cash, og den hadde fort stått med fire strake seire hadde den ikke feilet nest sist. På fredag burde det bli gratis tet, og da MÅ dette dreie seg om en flott mulighet. MOTIVERT favoritt, og i en ellers meget vrien V65-omgang så anbefaler vi et bankerspill. Utover i menyen så finnes det nemlig flere vidåpne løp, og da er det alltid godt å gjøre seg ferdig med bankeren direkte!

V65-2 : 4 Amazing La Marc (10,3%) – Er ingen dum traver, og den skal bli meget spennende å følge etter en liten pause mot det vi mener er en svært billig gjeng. Blir kraftig kuskeplusset med Erik Adielsson på fredag, og fra et bra spor bak bilen så er ihvertfall vi på hugget. MÅ TAS PÅ ALVOR!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-3 : 1 Digital Edition (3,2%) – Er en humørbetont dame som svinger veldig i prestasjonene. På fredag blir den rigget til med helstengt, og skoløs. Fra tet kan den skrelle, og den kan den også gjøre fra rygg leder. Er dog ekstremt variabel, så noe sikkert kort er det ikke. Dog synes vi den er spennende med slike betingelser, og vi gir den en sjanse som skrell!

V65-4 : 1 Digital History (13,5%) – Ny hest fra Stefan Melander som vi velger å varsle for. Dette er en hoppe som har levert flere fine løp, men vi synes likevel at den var betydelig forbedret nå sist på sin barfotbalanse. Var tydelig at den fikk et bedre kikk i steget, og den avsluttet BRA i 13-fart. På fredag står den ypperlig til, og den er sikret et nydelig opplegg. Duger om den ikke blir fast. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 1 Ametrin (49,3%) – Vinner trolig dette løpet om den forsvarer sitt innerspor. Dog er vi ikke helt sikker på at den gjør det da den er variabel bak bilen. Er dessuten ikke stabil i prestasjonen, men er den som nest sist, ja, da er det ikke snakk om saken. Blir blytungt betrodd, og den er selvfølgelig motivert og tidlig. Dog lar vi den ikke stå alene fra en sjanseartet utgangsposisjon, og vi krydrer bongen med potensielle godbiter.

V65-6 : 8 Damzel Eson (2,7%) – Vi går for en skrell i det som er en småskummel finale. Når det gjelder draget vårt så har det ikke klaffet for den i Sverige. Har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen nå, og dette er en traver som er betydelig bedre enn raden! På fredag blir den dessuten kraftig kuskeplusset med Kenneth Haugstad, og med flyt så er den ikke borte mot en overkommelig gjeng. SE OPP!

13-millioner venter på en alenevinner lørdag. Under kan du kjøpe deg inn i en V75-bong fra Nettavisen. Bli med i millionkampen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag