Nye utfordringer mellom de syv fjell


Øyvind Austevoll, og Kamaro har en overkommelig oppgave foran seg på torsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Øyvind Austevoll, og Kamaro har en overkommelig oppgave foran seg på torsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker som det lyser av! Junior lurer senior! Revansje for en mulig banker! Bergen Travpark byr på nye utfordringer, og dette gleder vi oss stort til!

Sportspills meny torsdag:
V4 Åmål:
Nye godbiter blir servert
V5 Bjerke: Vrien omgang i vente
V64 Bollnäs:
Saftig jackpot med 1,1 millioner ekstra
Oddstips 1: Superpatriotisk dobbel til svimlende odds
Oddstips 2:
Deila reiser Europa-kjerringa
Oddstips 3: Spanjolene tar Europa League seriøst
Langskudd
: Dortmund-sjokk ligger i kortene
Milliondryss onsdag: Nordmenn tok førstepremiepotten i VikingLotto

TV-kampene: Slik ser du ukens fotballfest på TV

Ny siste info opptur!
Under den store jackpotomgangen på Bjerke onsdagen 30. september så ble det full klaff for fire av våre V76-bonger på Eksperten. Alle med navn: Siste V76superjackpot. En andel på disse kostet Kr.500, og bongenes pris var Kr.2 000,-. Utbetalingen på disse bongene var herlige Kr.18 387 per stk.

Enorm pott i V75-spillet lørdag!
Lørdag 3. oktober braker det altså løs på Leangen! Det er SUPERJACKPOT I V75-SPILLET med helt ville 6,6 millioner ekstra i syverpotten! Menyen som venter byr på en rekke utfordringer, og det kan igjen gå mot riktig store kroner for dem som løser rebusen!

Hos oss i Nettavisen kan du kjøpe deg inn i et "V75-MILLIONLODD", og vi har bonger i alle prisklasser. Fra Kr.50 per andel til Kr.2 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Hektisk torsdag i vente! Vi gir deg tips til følgende baner:
Kl.12.20
- Åmål (V4)

Kl.13.40 - Bjerke (V5)

Kl.18.50 - Bergen (V65 + V5)

Kl.19.25 - Bollnäs (V64) Jackpot med hele 1.146.788 ekstra!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bergen Travpark har som vanlig trommet sammen en spennende meny, og de helt klare bankerne finnes ikke i omgangen på torsdag. Her finnes det også flere løp som er krevende. Kamaro (V65-2) har et motstandsmessig riktig løp foran seg nå, og slik som den har sett ut etter pause, ja, så lar vi det stå til! Banker!

Sjekk ut følgende objekter:

V65-1 : 9 Tess Hovmand (38,9%) – Hadde vunnet lett sist hadde den ikke blitt overfalt av Claus Olsen, og Somollified runden igjen. Det kostet nemlig 12 f 500m på sisterunden, og da fikk den naturligvis noe syre den siste biten. Et løp bakfra burde passe perfekt, og med en kusk i toppform opp i Pål Buer, ja, da tror vi mye på revansje. SPILLES i syltynne omgivelser.

V65-2 : 8 Kamaro (19%) – Kan ikke få et billigere løp enn dette når det gjelder motstand, og vi anbefaler et bankerspill. Har sett smellfin ut etter pause, og den var også solid i nederlaget sist. Da kostet rett og slett første 500m litt for mye, og det fikk man igjen for nedover oppløpet. På torsdag så er distansen lengre, og normalt sett er det ikke noe minus. Er den overlegent beste hesten i feltet, og vi tror på seier selv om det skulle bli dødens underveis. BANKER!

V65-3 : 8 Haukeli Lilla (25,2%) – Et småskummelt løp venter, og her er det ikke mange som «vil» vinne. Haukeli Lilla har fått fire løp i kroppen etter pause, og vi syntes den var meget bra i nederlaget sist. Er da toer bak en såpass god hest som Vertigo Ella. Nå er den 100% riktig ute når det gjelder motstand, den er kuskeplusset med Svein Ove Wassberg, og får den bare ryggløpet sitt, ja, da feller den denne gjengen her om den er som sist. Spilles!

V65-4 : 11 Hopeful Tooma (19,3%) – Har en flott mulighet her om den er på sitt beste. Nå sist gikk den bra i kulissene, men det klaffet ikke helt underveis da. Nest sist var den sjanseløs mot Unik Gardenia, og den fullførte kun på det jevne. Har et vel så stort maks nivå som favoritten, og med Svein Ove Wassberg opp her, ja, da blir i hvert fall vi ordentlig sugen! Vinner dette om den er på sitt beste! Banker for de frekke!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V65-5 : 7 Ramsjerven (13,0%) – Tre herlige hester som alle holder en viss V75-klasse dukker opp i det som kommer til å bli et severdig løp. Når disse linjer skrives så er Odd Storetvedt litt usikker på om Føynland Jerven kommer til start, men gjør den det, ja, da blir det fort et nappetak underveis mellom den, og Lille Jerkeld. Da kan Ramsjerven komme tilslutt med sine tøffe avslutninger, og felle begge. Gikk nemlig et rått løp sist etter galopp sist, og den er dessuten 20m billigere ute nå kontra Lille Jerkeld. SE OPP!

V65-6 : 4 US Sport (12,4%) – Spennende startside! Vi er litt inne på at Ove Wassberg ikke vil tømme Wayne påny, og at han dermed kan være interessert i et ryggløp. Da ligger veien åpen for US Sport til tet, og da kommer Svein Ove Wassberg til å lede dette svært lenge med det som er vårt store drag. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, og selv om den skuffet oss sist, ja, så skal disse blåserne ha gjort den godt. Er veldig bra på kapasitet, og når det her er odds i den så må i hvertfall vi prøve oss. Skal med på alle seriøse bonger denne torsdagen!